Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Bună
Bărbat tânăr,caut o doamnă dornică de o relație sau aventură intimă discretă din Teleorman sau împrejurimi,am locație,sunt curat,fără probleme.Mă găsiți la 0763861867.Vreau să-i fac toate plăcerile unei femei în pat.
Ceva serios!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 Doamne ajuta!
Tânăr caut o tânără pentru o relație de prietenie/căaătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 39 de ani. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu suflet bun, sincer, de încredere, amabil, calm, răbdăror, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin- ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt 1,86, păr saten, ochii căprui. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile. Doresc să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 30-38 de ani dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie în vederea căsătoriei, nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere cu un suflrt bun cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0734862774. Sper că există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Tânăr îmi caut fericirea în brațele unei tinere 23-30 ani din Galați
Bună mă numesc George sunt din Galați am 31 de ani studii medii nefumator niciodată căsătorit am avut numai relații pasagere drăguț educat sincer onest sufletist sociabil fire romantică pupacios zodia gemeni înălțime 1,72 79 kg îmi caut fericirea în brațele unei tinere gălătence și vreau să pun stop singurătății.Doresc cunoștință cu o domnișoară/tânără necăsătorită fără copii fără obligații din Galați cu vârsta 23-30 ani pentru o relație de iubire-căsătorie-familie și să facem două inimi fericite.Draga mea îți dorești copii familie o căsnicie trainică și fericită?Ai avut numai relații pasagere nu ai fost iubită ai nefericită? Ești fără nici un copil nu ai avut ocazia să ai o relație fericită?Vrei să pornim împreună pe drumul vieții? Vrei să facem două inimi fericite vrei să ne întemeiem o familie?Dacă răspunsul este da la toate întrebările și corespunzi cerințelor mele cauta-mă am facebook.com/barsan.george.7330 pot fi contactat la tel.0744231695 aștept mesaje de prezentare și cu o scurtă descriere.
Relație serioasă.
Bărbat 51 de ani locuesc la țară doresc să cunosc o doamnă 45-51 de ani care îi place viața de la țară pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele.0767077001.
Relație
Buna sunt Denis din Judetu Olt caut o fata,femeie pentru relație de lungă durată 0769811563
Caut fata pentru sex, relatie
Bună,ma numesc Vasile, am 24 ani sunt din orașul Baia Mare, jud Maramureș,caut fata pentru sex/relație.Dacă dorești sa ne cunoaștem apelează la acest nr de telefo:0756522659. Anunț valabil doar pentru fete.
Băiat drăguț isteț de treabă 0787200890 WhatsApp 0735845960
cristinel 0787200890 nr de wapp vb acolo ok baiat dragut ma numesc cristinel si am 29 de ani 1.70M -65kg ochi caprui par saten si sunt din jud-constanta locuiesc la tara daca doresti cu adevarat accepta.ma asa cum sunt provin dintro familie mai putin bogata dar am sufletul bogat si iubesc cu adevarat si sincer sunt foarte respectos ,Ai ramas singura, te-a lasat prietenul, sotzul? Nu dispera!! Sunt aici si vreau sa te ajut sa treci mai rapid peste aceasta intamplare nefericita. as dori sa cunosc o fata de la tara sa aibe sufletul bun ca mine ptr relatie serioasa de 18 pana in 35 de ani si sincera nu conteaza distanta conteaza sa ne intelegem si sa ne iubim cu adevarat viitorul conteaza pentru o relatie adevarata si fara obligati sa intemeiem o familie frumoasa si pe viitor casatorie seriozitate maxima :nr de contact :: whatsapp: 0787200890 0735845960 nu raspund la privat ) ;'( // / !!si daca esti serioasa si vrei ceva serios cauta-ma nu ezita <3 te astept pwpici dulci .fetele care suuna in lipsa de ocupatie si din plictiseala .va rog sa nu ma deranja
CAUT URGENT FEMEIE FARA OBLIGATII DIN ORASIUL MUNICIPIU CONSTANTA .
MATUR,AM 59 ANI, 175 CM, 70 KG ,FARA OBLIGATII, NU AM VICII,SANT NEFUMATOR, ANTIALCOLIC HOTARAT, NEIMPLICAT AN NICI UN FEL DE RELATIE CU CINEVA,SANT DIN ORASIUL MUNICIPIU CONSTANTA ,DIVORTAT,AM STUDII MEDII,PREZENTABIL,ANTELEGATOR,CULT, INFORMAT. DORESC SA FAC CUNOSTIINTA CU DOAMNA TOT DIN ACEIASI LOCALITATE SIMILARA!.DOAMNA SA FIE DIVORTATA PE CALE LEGALA,SA AIVE PANA AN 55 ANI ,170 CM, 75KG,SA FIE O FIRE ROMANTICA . PENTRU PRIETENIE DISCRETA ,RELATIE DE IUBIRE,CASATORIE.AN DORINTA UNEI SCHIMBARI AN BINE A SITUATIEI.MULTUMESC!.NE PUTEM AUZI LA TELEFON ,NUMARUL 0733482477, NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT .
Prima pagina   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Ultima pagina

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.