Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


relatie serioasa
Buna ma numesc marius am 42 de ani sunt din Prahova am un handicap din naștere și doresc o relație frumoasa și ceva mai mult cu o fata asemeni mie cu frica de Dumnezeu sau normala ce poate accepta unbaiat cu dizabilitate in preajma ei ma puteti gasii la tel 0720645724watsap
relatie serioasa adevarata
Buna sint un barbat singur serios sincer sufletist tandru romantic am locuinta nu am obligatii nici vicii doresc o relatie adevarata cu o femeie din Dambovita sau din apropiere poate locui cu mine si poate avea obligatii cu virsta intre 45-55 de ani nu raspund la numar privat si nu ma intereseaza nici aventurile mai multe detalii la telefon 0726/043.826.Rog si oder maxima seriozitate.
Tanar dragut caut o fata serioasa
Tanar,41 ,dragut,sincer fara obligatii nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice, cu bun simt si educat, doresc sa cunosc o fata la fel,caracterul conteaza foarte mult pt mine,in speranta unei relatii frumoase de prietenie ,eventual casatorie,rog seriozitate,eu lucrez in franta,pot fi contactat la nr 0033758901334
IUBITOR, SENZUAL, DRĂGUȚ.
BUNĂ DIMINEAȚA,SUNT UN OM DE ONOARE SI CARACTER,EDUCAT,SERIOS SI MANIERAT!!!,DIVORȚAT LEGAL,SINGUR ACTUALMENTE,SI FĂRĂ OBLIGAȚII!!,DORESC SA CUNOSC O DOAMNĂ DRĂGUȚĂ SI FEMININA!,ÎN PERSPECTIVA UNEI RELAȚII SERIOASE,DE VIITOR ȘI STABILE,O RELAȚIE PLINĂ DE BEATITUDINE BAZATĂ EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE SI IUBIRE DESĂVÂRȘITĂ,DACĂ EȘTI O DOAMNĂ CU ADEVĂRAT HOTĂRÂTĂ CONTACTEAZĂ-MĂ CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE ȘI VEI FI MEREU IUBITA SUBLIM ȘI PASIONAL,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,WHATSAPP ȘI TELEFON 0784843352
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 38 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o doamna draguta curata si discreta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/totul sa fie din placere/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Buna
Singur,fără obligații,39.65.1.70, săgetător,vreau să cunosc o doamnă.Sunt din Teleorman, Turnu Măgurele,locuiesc singur și nu îmi mai place deloc.Dacă interesează pe cineva acest anunț aștept apel sau SMS la 0761242496, WhatsApp cu același număr.
Relație serioasă care să evolueze spre căsătorie
Bună mă numesc George sunt din Galați am 31 de ani studii medii nefumator necăsătorit zodia gemeni înălțime 1,72 82 kg drăguț frumușel simpatic fire romantică onest educat sincer cu suflet bun caut parteneră din Galați.Doresc cunoștință cu o fată singurică necăsătorită din Galați cu vârsta 20-30 de ani care își dorește o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie și să facem două inimi fericite.Cine dorește să mă cunoască am facebook Bârsan George cu poză de profil un băiat cu ochelari îmbrăcat în sacou gri am și instagram barsan920.Tel.0744231695 nu răspund la numere private aștept mesaje cu o scurtă prezentare și cu descrieri.
Tânăr caut o tânără pentru o relație de prietenie /căsătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 38 de ani. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu suflet bun, sincer, de încredere, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin- ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt 1,86, păr saten, ochii căprui. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile. Doresc să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 32-38 de ani dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie în vederea căsătoriei, nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere cu un suflrt bun cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0734862774, Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Ceva serios!
Domn din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Relatie discretă!
Relatie discretă! Domn din Bucuresti,caut doamna(amanta) pt o relatie de durata bazata pe sex.poate fi chiar casatorita.tel 0747.265.333 doar mesaj pe whatsapp!
Prima pagina   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Ultima pagina

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.