Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Poveste de dragoste sub soarele Mediteranei

Decembrie. O lună încărcată de sărbători. O lună în care familia și cei dragi devin și mai apropiați și realizăm că sunt poate singurul lucru care chiar contează cu adevărat. O lună în care ne gândim mai mult ca de obicei la toate lucrurile pentru care suntem recunoscători că le avem în viața noastră. O lună în care devenim nostalgici.

De-a lungul timpului am primit sute și sute de mesaje de mulțumire din partea celor care spuneau că le-am schimbat viața în (mai) bine. Unii ne-au scris spunându-ne că și-au cunoscut jumatatea pe siteul nostru. Alții ne-au scris spunându-ne că li s-a născut primul copil. Iar pentru noi aceasta este cea mai mare bucurie. Să știi că ai putut contribui puțin la schimbare vieții cuiva în bine, pentru totdeauna.

Nici decembrie, luna care tocmai ce a trecut, nu a fost diferită. Însă imaginea mentală a rândurilor pe care le-am citit în emailul primit,

“Salut cupidon. Acum 10 ani eu sotia mea ne-am cunoscut datorita acestui sait. Eu eram atunci sub numele de Mario_blackangels si sotia mea sub numele de Nicol78. Acum avem 10 ani impreuna, un copil de 8 ani si 3 pisici. Suntem stabiliti in Spania si datorita voua viata noastra s-a schimbat in bine.”

ne-a făcut să dorim să aflăm mai mult din această poveste și să o publicăm pe site.

Cum pe 5 ianuarie eCupidon împlinea 14 ani, am decis să așteptăm puțin și să publicăm povestea în acest moment aniversar pentru noi.


"Salut,

Noi suntem familia Fărcaș. Marius și Nicoleta.

Ne-am cunoscut pe acest sait în primăvara lui 2008. Eu eram stabilit în Spania și soția mea lucra la poliția locală din Săcele (Brașov).

După o săptămână de comunicare prin cea ce atunci se numea messenger am stabilit de comun acord să ne cunoaștem personal. Zis și făcut. Ca printr-o minune și fără să-mi dau seama, biletul de avion era exact de ziua mea de naștere 21-06... A fost o coincidență să fie de ziua mea sau hai să-i spunem destin. L-am considerat un cadou de la Cupidon.

După o scurtă ședere în Spania si cu câteva zile înainte să se întorcă in România la rutina zilnică, i-am oferit un inel și am întrebat-o ..... ???? Da, cred ca ați ghicit. Da! Răspunsul a fost un: Da mare.

În toamna aceluiași an ne-am căsătorit la consulatul României din Castellon de la Plana (Spania). Ca printr-un făcut în ziua cununiei în consulat se aflau mai mulți ziariști veniți într-o vizită inoportună pentru noi. Neputând anula programarea căsătoriei și la insistențele viceconsulului am fost de acord cu filmarea cununiei de către acei ziariști printre care se aflau și cei de la emisiunea lui Măruță din acea vreme (nu cunoaștem și n-am văzut, dar am înțeles de la rude ca s-ar fi dat la TV pe Pro TV internațional în programul lui Măruță de la acea vreme).

La 2 ani după căsătorie, adică 2010, s-a născut o minunăție de băiat, exact ca în povești. Ochii albaștri, parul blond. Poarta numele de Mateo Iordan, după bunicul lui din partea mamei.

Acum locuim în continuare în Spania, aproape de Barcelona. Au trecut de atunci mulți și frumoși ani, cu bune și cu grele. Dar toate au rămas doar amintiri frumoase. S-au împlinit 10 ani de atunci și azi ne aducem aminte de primele cuvinte spuse pe eCupidon. Cuvinte ce nu păreau sa ducă la scrierea istoriei vieții noastre. Așa a luat ființa familia noastră și așa s-a născut băiatul nostru. Fără eCupidon aceasta istorie plină de valuri și raze ale soarelui Mediteranei, povestea noastră, n-ar fi existat.

Mulțumim eCupidon că ai existat, exiști și poți contribui la scrierea poveștilor de dragostea!

Familia Fărcaș. Mateo, Marius și mămica Nicoleta. Va îmbrățișăm..."


Ne bucurăm nespus de mult pentru voi și vă urăm să aveți o viață frumoasă împreună!

Iar dacă o imagine face cât 1.000 de cuvinte, fotografiile de mai jos spun o întreagă poveste.

Important! eCupidon.ro este un site dedicat în totalitate celor cu vârsta de peste 18 ani. Pozele în care membrii siteului apar însoțiți de copii sunt moderate de către noi. Cum Marius și Nicoleta nu mai sunt membrii ai siteului nostru și întreaga poveste ar fi incompletă fără această “minunăție de băiat, exact ca în povești” am decis să publicăm și pozele în care apare băiețelul.