Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
anunturi matrimoniale barbati

Sfaturi eCupidon.ro


Cupidon a coborit pe Internet. Acum eCupidon te ajuta sa-ti gasesti jumatatea
 
Acest mic articol se vrea un indrumar pentru cei care chiar sunt pe acest site in cautarea unei relatii si nu vor doar sa fie inca un profil in plus.
 
Pe Internet lucrurile se desfasoara altfel decit in lumea reala. Nu uita, cei pe care-i cauti nu stiu cum esti in realitate, ei afla doar ceea ce tu le transmiti prin numele de utilizator pe care l-ai ales, hobby-urile si descrierea pe care le ai trecute in profil si eventuala poza.
 
Nu exista secrete in ceea ce priveste compunerea profilul perfect. Fii sincer! Este cel mai bun sfat pe care ti-l putem da si poate cea mai importanta calitate dorita de eventualul partener. Odata ce ai spus neadevaruri nu mai exista cale de intoarcere.
 
Completarea profilului. La Hobby-uri poti trece si "sexul" (pentru cei care obisnuiesc sa faca asta), noi nu avem nimic impotriva insa suntem siguri ca mai ai si alte pasiuni: masinile, calatoriile, sportul, muzica, pescuitul, cartile bune poate...
La Descriere scrie citeva cuvinte despre tine, despre pasiunile si poate calitatile pe care le ai si care crezi ca ar trezi interesul persoanei cautate.
O descriere bine gindita nu numai ca va creste numarul raspunsurilor la scrisorile trimise insa probabil ca va face sa si primesti mesaje de la persoanele care impartasesc aceleasi pasiuni si gindesc identic.
Poti sa ai cea mai atragatoare figura de pe site insa daca descrierea este scrisa in bascalie (nu ne referim la descrierile scrise pe un ton glumet) de cele mai multe ori ceilalti membrii vor presupune ca asa esti si in viata de zi cu zi.
Chiar si citeva cuvinte gen "Inteligent(a), pasional(a) si cu simtul umorului caut pe cineva asemeni mie" sunt infinit mai binevenite decit spre exemplu "Cauta-ma si nu vei regreta" (de ce sa te caute, doar nu stie nimic despre tine!!!). Atitudinea ta conteaza. Gindeste-te la asta!
 
Poza. Adauga o poza profilului tau. Un profil cu poza are mult mai multe sanse de reusita. De asemenea, sunt multi cei care executa cautari pe site bifind optiunea de afisare numai a profilelor cu poza astfel incit, in lipsa, al tau nu va iesi la cautari. Inca o data, fii corect si trimite poze cu tine. In caz ca nu este poza vreunei vedete sau persoane cunoscute noi cu siguranta o sa o aprobam insa probabil pentru tine va fi timp pierdut pe site.
Dupa un eventual schimb de mesaje si poate stabilirea unei intilniri cum vei justifica ca nu ai fost cinstit(a) si te-ai dat drept altcinva. Pur si simplu nu prezinti incredere.
 
Mesajul trimis catre un membru. "Buna", "Cauta-ma", "Imi placi", "Te vreau", "Daca doresti lasa-mi si mie nr. tau de tel."... sunt numai citeva exemple despre cum nu trebuie sa arate mesajul trimis unui utilizator de care esti interesat.
Poate ar fi mai bine sa-i spui ce anume ti-a trezit interesul, de ce il/o consideri demn(a) de a fi contactat(a) ori sa-i scrii despre lucrurile pe care le aveti in comun si care v-ar face buni companioni sau macar v-ar aduce impreuna la o ceasca de cafea... Fii amuzant, optimist, prietenos si nu uita de cei sapte ani de acasa. Mare atentie la greselile de ortografie. Poate ca ti se va parea un efort prea mare, dar, hei, este vorba despre posibila ta jumatate si nu de o simpla plimbare in parc.
 
Ceea ce ne-a facut sa scriem rindurile de mai sus este faptul ca unii au reusit, deci gasirea partenerului de viata pe net prin intermediul seviciilor matrimoniale, a sufletului pereche, nu este un mit. Am primit destule mesaje de multumire si ne dorim cit mai multe reusite pentru membrii site-ului nostru. Totul depinde numai de tine.
 
Un profil bine completat si atitudinea ta este cheia succesului online. Mult succes!