Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relație discretă București
Bărbat din București 43 de ani caut doamnă amatoare de cunilingus si sex dornică de o relație discretă. 0737543480. Aștept propuneri serioase. Exclus nr private sau glumele proaste.
Doresc o fata cu inimiora frumoasa tanara sa ma iubeasca sa fim happy
Adrian 32 ani echilibrat fizic tanar necăsătorit fara nici o obligatie foarte viril din cluj f educat puternic sentimental , dupa f multi ani chinuitori de unul singur inca vreau am nevoie de cea mai frumoasa inimioara tanara slabuta la trup varsta 18-30 ani sa ma iubeasca sa imi satisfaca toate dorintele emotionale si fizice sa imi alunge singuratatea sa fim happy fericiti impreuna dacă vrei căsătorie și sa facem copii cu toată plăcerea ca si eu doresc . Ma gasesti la telefon 0743841858 sa fii fara obligații singura necasatorita fara ascuns glume neserioase necunoscute fara alte prostii Doamne ajuta . Multumesc .Thank you .
Îmi caut iubită!frumoasă la interior!din București sau împrejurimi!0756529145
Îmi caut iubită,partenera,frumoasă la interior,din buc sau împrejurimi!chiar și căsătorită sau plinuță,pentru o prietenie de suflet de durata!am 44,1,88,ochi verzi!simplu,direct,cu bun simt!detalii pe watsap sau SMS!0756529145
Domn matur din Buc
Domn matur efectuez reparați instalați sanitare ,electrice contra relati intime. Pot fi apelat prin SMS la 0721451229. Bărbați singuri sa se abțină.
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 36 ani 1/80 90 kg dragut si fantezist doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura/totul sa fie din placere /din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relatie serioasa
Mihai, 41 de ani, stabilit temporar in Anglia, caut persoana de sex opus, din Romania (dispusa, in timp, sa se mute aici), in vederea unei relatii serioase. Sunt o persoana fara vicii si fara obligatii si mi-as dori sa cunosc o persoana cu caracter similar. Daca corespunzi te rog contacteaza-ma, urmand sa schimbam poze si mai multe detalii pe email sau WhatsApp: +447404182972. Daca NU corespunzi sau NU esti interesata te rog sa ignori acest anunt.
BUCURESTI- CAUT IUBITA RELATIE SERIOASA
BUNĂ! SUNT DIN BUCURESTI, DRĂGUȚ, 40 ANI, FĂRĂ OBLIGAȚII, ÎNGRIJIT, TEL.0762301010 SAU WTSAPP. DORESC RELATIE SERIOASA CU O FEMEIE DRAGUTA ! EXCLUS MATERIALISTELE SI PARASUTELE!
Buna
Domn din Buc.caut doamna pt o relatie de durata...poate fi chiar casatorita.0769 475 632.doar mesaj pe whatsapp.
Căsătorie
Tânăr.35.1/67.60.kg gospodar de la țară fără pereche la 40 km de capitală bucurești deștept priceput descurcăreț cu 2 propietăți cu 2 case ântro curte ântotal 5000 metri pătrați supravecheați monitorizați cu 8 camere video cu 9 sisteme alarme am servici doresc să cunosc caut din toată țara tânără cu vârsta.18-35.1/67.60.kg pentru căsătorie să-i placă vuața la țară să nu o deranjeze distanța mare unde stau eu să nu o intereseze urâțenia vârsta mare sau mică sau frumusețea care e ân zadar este ca o floare se usucă se ofilește se face băligar cel mai mult fetelor și femeilor contează sufletul și cei 7 ani de acasă care nui avem uni unele dintre voi numai cu ochi după bani să nufiți după interes bani mașini etc.0722134176.nu sunați cu număr ascuns
Solo
Tânăr discret din Iași ofer sex doamnelor și domnișoarelor 0747545705

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.