Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Sfaturi de siguranta


eCupidon.ro este un loc propice pentru a cunoaste persoane online si a-ti face noi prieteni sau gasi jumatate. Totusi, vrem sa evidentiem faptul ca oriunde si oricind vorbesti cu cineva online, nu poti fi sigur(a) ca este cine pretinde. De aceea sunt anumite reguli de baza care trebuie sa le respecti atunci cand esti online.
 
Reguli online
 
- Nu divulga parola ta nimanui - nici prietenilor. Daca oferi parola altora sau daca o pierzi datele tale personale pot fi compromise. Daca cineva a intrat pe profilul tau, te rugam să ne anunti imediat.
 
- Fii vigilent(a) atunci cind oferi informatii personale persoanelor pe care le cunosti de putin timp. Acestea includ adresa de email, ID de messenger, nume complete si linkuri catre paginile tale. Te rugam sa nu discuti despre informatiile tale financiare, precum detaliile legate de venituri si sursa lor, carduri de credit, conturi bancare etc.
 
- Fii foarte atent(a) cind anumite persoane solicita o plata din partea noastra sau a oricarei alta companie. Serviciul oferit de siteul nostru nu pot fi accesat decit de pe site-ul nostru www.eCupidon.ro si este in totalitate gratuit. Te sfatuim sa nu cazi in plasa atunci cind oamenii iti cer ajutorul financiar pe site, de obicei totul este o minciuna iar aceste persoane se folosesc de altii pentru a-i escroca.
Nu accepta sa oferi bani sau favoruri celor care iti cer asta. Nu trimite bani celor care iti spun ca vor veni la tine in strainatate, nimeni nu va veni si vei ramine cu banii dati. Nu da curs cererilor de reincarcare a cartelelor de telefon. Nu te lasa pacalit de acesti escroci.
Daca ai suspiciuni in legatura cu vreun membru al site-ului contacteaza-ne, suntem aici pentru a te ajuta.
 
- Nu folosi un nume de utilizator controversat sau provocator - acest lucru poate atrage persoanele gresite. De asemneea, noi sfatuim utilizatorii sa nu-si treaca numele de familie in numele de utilizator. Iti recomandam sa-ti folosesti doar prenumele, daca chiar doresti ca numele de utilizator sa contina si ceva din numele tau adevarat.
 
- Daca intimpini un comportament neadecvat din partea vreunui membru al siteului (utilizatorul trimite mesaje de hartuire, trivialitati, oferte ori anunturi publicitare, linkuri catre alte site-uri care la accesare s-ar putea sa iti viruseze calculatorul etc.) ne poti contacta scriindu-ne la rubrica de contact si echipa noastra se va ocupa de asta imediat. Poti si sa blochezi persoane daca nu doresti sa fii contactat(a) de ele. Te rugam sa nu tolerezi abuzul din partea utilizatorilor si sa-i blochezi imediat sau sa-i denunti. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice problema de acest gen si incercam sa rezolvam fiecare situatie in cel mai scurt timp.
 
Reguli offline - Sfaturi pentru intilnirea in persoana
 
- Asigura-te ca stii destul de multe lucruri despre persoana cu care urmeaza sa te intalnesti. Incearca sa vorbesti cu persoana respectiva mai intii la telefon
 
- Nu te lasa obligat(a) sa mergi la intilniri; fa asta doar daca esti sigur(a).
 
- Cind vorbesti cu persoane noi, cere-le niste fotografii recente, ideal ar fi facute in ultimele 4 saptamini. Fii precaut(a) daca observi ca persoana cu care te intalnesti nu se aseamana cu cea cu care ai corespondat pe site.
 
- Spune-le celorlalti unde intentionezi sa te duci si aranjeaza ca cineva sa te sune sau sa iti dea mesaj pentru a se asigura ca totul e bine. Nu uita sa-ti incarci telefonul, sa ai credit si spune-le prietenilor cum decurge intilnirea si anunta-i cind ajungi acasa.
 
- Nu accepta sa mergi niciodata acasa la persoana respectiva de la prima intalnire. Aranjeaza-ti transportul la locatie si spre casa. Cel mai bine este sa nu-ti dai adresa pina nu ajungi sa cunosti cu adevarat persoana respectiva.
 
- Ar fi de folos daca te-ai duce pregatit(a) si cu o scuza in cazul in care lucrurile nu decurg bine.
 
- Ar fi indicat ca prima intilnire sa aiba loc ziua si sa nu consumati alcool. Ai grija de paharul tau si pazeste-ti lucrurile cu atentie.
 
Aici la eCupidon.ro, suntem foarte preocupati de siguranta utilizatorilor nostri si facem tot posiblilul sa ne asiguram ca experienta ta pe site va fi cit mai placuta. Tine cont de regulile expuse in aceasta pagina si asculta-ti instinctul si vei fi in siguranta.