Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


discretie
domn matur doresc doamna/domnisoara din Bucuresti, open mind, pasionata de felatie, interesata de o relatie cu beneficii reciproce. whatsapp sau sms la 0732.466.656.
Hai să aprindem flacăra iubirii.
Tînăr,41 ani fară obligații aspect fizic plăcut ochii albaștrii,doresc cunoștință cu doamna drăguță romantică pentru căsătorie,sunt un tip glumet sufletist romantic cu simțul umorului,î-mi plac florile în special trandafiri,î-mi place să î-mi surprind partenera cu cadouri frumoase buchete de flori trandafiri și nopți romantice,nu răspund la nr privat,mai multe detalii vb în privat la nr de tel ❤0754394012❤te aștept suflet pereche cu un buchet de trandafiri un inel si un sărut printre petale să te fac mireasa inimii mele pentru tot restul vieții,te sărut dulce dulce jumătatea vieții mele,pupici si aștept să ne cunoaștem ❤pwp❤.
CLUJ
Tânăr discret, 30 ani, ofer cunilingus doritoarelor, o74739o661
Relație de lungă durată
Tânăr sincer, sufletist, educat, cu bun simț, cu simțul umorului, liniștit, calm, 33 de ani, din Brașov doresc cunoștință cu o tânără pentru o relație de lungă durată. Nu mă deranjează dacă are un copil. Pot fi contactat la nr de telefon 0767321835.
Tânăr caut o tânără pentru o relație serioasa de prietenie /căsătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 37 de ani, am absolvit facultatea de litere, păr saten, ochii căprui, înălțime 1,86 m. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, necăsătorita, fără obligații, fără fiţe, cu vârsta cuprinsă între 32-36 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire, din județul Neamț sau din județele vecine. Nu am fost căsătorit, nu am copii. Sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, nu fumez, nu consum alcool, creştin- ortodox. Îmi place să citesc, plimbările în aer liber, muzică, călătoriile, să gătesc. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta la numărul de telefon 0740418685. Într-o lume perversă, plină de orgoliu și de invidie, sper că mai există tinere sincere, de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Buna caut o fata ptr casatorie
Bună sunt Stefan din teleorman am 31ani despărțit cu un copil si caut o fata serioasă accept si cu copil nr meu este 0766343752 rog seriozitate maximă
SERIOZITATE
Intelectual 45 ani,necăsătorit,fără obligații,educat,prezentabil,fără vicii,job foarte bun,doresc cunoștință cu o d-ra/d-na licențiată cu varsta intre 35-42 ani pentru o relație frumoasa,serioasă și de viitor(casatorie).Rog fără pierdere de timp aiurea,cer și ofer seriozitate maxima! Astept descriere la 0726779611 și whatsapp.Sunt din Teleorman.Succes tuturor!
Caut o relatie serioasa pentru casatorie 0764554136
Buna ma numesc fanel am 40 ani si ami doresc o relatie serioasa cu o femeie serioasa ca vrea o familie mai multe la tel 0764554136
Ceva serios!
Domn deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 36 ani 1/80 90 kg dragut si prezentabil doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura /totul din placere /din alexandria inprejurimi sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.