Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Termeni si conditii


Bine ai venit pe eCupidon.ro, serviciul pentru adulti proprietate si intretinut de catre eCupidon.ro. Prin folosirea acestui serviciu, esti de acord cu acesti Termeni & Conditii referitoare la statutul tau de membru. Daca vei alege sa fii membru si sa utilizati serviciul online eCupidon.ro, citeste acesti Termeni & Conditii si fii sigur(a) ca esti de acord.
 
1. Eligibilitate - Trebuie sa ai 18 ani sau mai mult pentru a te putea inregistra ca membru al eCupidon.ro sau a folosi serviciul nostru online. Prin folosirea acestui serviciu, garantezi ca ai dreptul, competenta, si capacitatea de a intelege acest Contract si ca vei actiona in conformitate cu toti termenii si conditiile acestui Contract.
 
2. Termeni - Acest Contract va fi valabil atita timp cit vei folosi serviciul nostru online sau vei fi membrul nostru. Vei putea renunta la statutul de membru, oricind si pentru orice motiv, intrind pe pagina de membru ('Acasa') sectiunea 'Setari cont'. Fa click pe link-ul 'Stergere cont', iar pe noua pagina deschisa introdu parola si apasa 'Sterge cont', iar acesta va fi sters automat. De asemenea, ne poti comunica incetarea statutului de membru al eCupidon.ro si printr-un email. eCupidon.ro isi rezerva dreptul de a-ti retrage dreptul de Membru oricind si din varii motive, fara a avea obligatia de a te instiinta in prealabil. Te rugam sa retii ca daca adresa ta de email se va schimba va trebui sa ne anunti pentru a te putea contacta daca va fi nevoie.
 
3. Folosirea serviciului - Ca si Membru, esti de acord cu urmatoarele: Esti singurul responsabil pentru continutul sau informatiile pe care le publici sau le afisezi (in continuare) in cadrul Serviciului, sau pe care le transmiti celorlalti Membrii. Nu vei posta in cadrul Serviciului, sau transmite catre ceilalti Membrii sau Angajati informatii: calomniatoare, incorecte, ilegale, obscene, profanatoare, jignitoare, cu orientare sexuale, amenintatoare, hartuitoare, cu tenta rasiala, materiale ilegale sau orice tip de material ce incalca sau violeaza drepturile unor altor parti (incluzind printre altele drepturile asupra proprietatatii intelectuale precum si drepturi asupra intimitatii si a publicitatii). Vei folosi acest Serviciu intr-o maniera concordanta cu toate legile si reglementarile aplicabile in aceste cazuri. Nu vei include in Profilul tau. numere de telefon, adrese ale domiciliului tau sau altor persoane, numele de familie, adrese web sau adrese email altele decit cele cerute de noi in cadrul informatiilor persoanle confidentiale. Nu vei include in Profilul sau Mesajul tau informatii cu tenta sexuala sau ofensativ sexual, sugestive sau limbaj cu conotatii sexuale. De asemenea, nu vei posta fotografii continind nuditate sau informatii personale. Ne rezervam dreptul sa respingem orice profil sau fotografie ce nu indeplinesc sau respecta aceste conditii. Nu ai dreptul sa trimiti materiale publicitare, sau cereri/oferte, de vinzare/cumparare ale oricarui produs sau serviciu catre ceilalti Membrii prin intermediul Serviciului nostru online. Nu ai voie sa trimiti emailuri nesolicitate (spam) sau orice alt tip de scrisori-lant catre ceilalti Membrii.
 
4. Folosirea in scop Ne-Comercial de catre Membrii - Acest serviciu online este doar pentru uzul personal si individual al Membrilor si nu poate fi folosit in scopuri comerciale de catre acestia. Organizatiile, companiile, si/sau reprezentantii acestora nu pot devenii Membrii si nu pot folosi acest serviciu online sau site-ul web in scopuri proprii.
 
5. Informatii despre Membrii site-ului - Calculul numarului membrilor siteului este realizat si actualizat o data pe saptamina. Un "membru" este considerat un utilizator care are profilul activ si s-a logat pe site cel putin o data de la data creari profilului sau. Un membru este considerat "online" daca a intrat in contul sau in ultima ora.
Profilele membrilor si informatiile continute in cadrul lor sunt furnizate in totalitate de terte parti, iar noi nu suntem responsabili de acuratetea acestor informatii sau de intentiile celor care devin membrii ai siteului nostru.
Asa cum a fost specificat si anterior, in paragraful "2. Termeni", ne rezervam dreptul de a sterge un cont sau mesaj(e) trimis(e) de oricare dintre membrii siteului, motivele fiind: informatii inselatoare, defaimatoare, ilegale, comerciale etc., imediat ce am luat la cunostiinta de acest lucru.
 
6. Drepturile de Proprietate asupra Continutului - eCupidon.ro detine si pastreaza toate drepturile de proprietate asupra site-ului si al serviciului online. Site-ul contine toate materialele sub legea copyright-ului, a marcii inregistrate si a altor legi referitoare la drepturile asupra proprietatii intelectuale. Sub aspectul acestor legi nu poti copia, modifica, publica, transmite, distribui, interpreta, afisa sau vinde nici o parte din aceste informatii proprietate eCupidon.ro. Orice reproducere, interpretare si/sau modificare poate fi executata doar cu permisiunea scrisa a eCupidon.ro.
 
7. Limitarea responsabilitatii - eCupidon.ro nu este responsabil de eventuale evenimente, urmari sau daune directe ori indirecte pe care le poti suferii. Noi va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare. Membrii siteului sunt insa raspunzatori pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la conturile lor. Nu alege parole usor de ghicit sau dezvalui la altii, nu lasa pagina siteului deschisa in contul tau la calculatoare publice, nu notifica navigatoarele de internet sa retina parola si numele de utilizator pentru o conectare automata etc. eCupidon.ro ofera serviciile siteului ca atare, dar nu ofera niciun fel de garantie pentru: securitatea utilizatorilor siteului ori eventualele erori sau nemultumiri legate de functionarea siteului.
8. Furtul de identitate - Pentru ca dorim sa va oferim o experienta cat mai placuta si mai sigura in utilizarea Serviciului, venim in ajutorul dumneavoastra pentru a va proteja impotriva furtului de identitate online și pentru a asigura securitatea contului dumneavoastra. Va aducem la cunostinta ca furtul datelor personale constituie infractiune care se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare. Prin completarea formularului de inscriere in site, acceptand Terenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate, fiecare Utilizator declara si garanteaza ca datele furnizate sunt reale si isi asuma consecintele legale care decurg din oferirea unor date false. Echipa eCupidon.ro va asigura de intreaga noastra disponibilitate in cazul in care aveti cunostinta de producerea unui furt de identitate si va asiguram ca vom coopera cu organele statului abilitate sa solutioneze astfel de cereri, daca va fi cazul. In cazul in care constatati ca un Utilizator al serviciului nostru va fura identitatea sau fura identitatea unei persoane cunoscute, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@ecupidon.ro sau la rubrica "Contact" de pe site.
9. Modificari ale Contractului - Putem modifica, aduga sau imbunatatii acesti Termeni si Conditii nu inainte de a te instiinta in avans printr-un email. Daca dupa aceasta instiintare, nu mai doresti sa continui folosirea Serviciului, poti sa incetezi statutul de Membru, folosind una din caile expuse mai sus. Se va considera ca ai acceptat modificarile, adaugarile sau/si imbunatatirile daca vei continua folosirea Serviciului si dupa data de aplicare a acestor schimbari aduse Contractului.
Te rugam sa contactezi eCupidon.ro in legatura cu orice nelamurire referitoare la acest Contract.
 
AM CITIT ACEST CONTRACT SI SUNT DE ACORD CU TOATE PREVEDERILE SI CLAUZELE SALE