Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relație serioasă!
Bărbat singur 49 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă de la țară pînă în 50 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Telefon.0767077001.
Pentru doamnă domnișoară
Bărbat matur doresc doamnă domnișoară pentru o relatie intimâ lungă durată din plăcere București 0734083790
Cristi
Am 44 de ani ami doresc sa cunosc o fata pentru o relație serioasă 0729111776
Ceva serios!
Domn deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Prietenie
Constanța. 60 ani. Doresc să cunosc d-na până în 57 ani, peste 1,66m. 0722712856
Caut relatie serioasa!
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventuri, vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . Mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc Viorel si am 36 ani. 0773811522
relație serioasă/ prietenie, căsătorie
barbat 51 ani, singur, caut doamna din IASI sau din apropiere, pentru relatie serioasa de prietenie/ casatorie. tel / whatsapp 0743949891
Bărbat caut femeie pentru relație de lungă durată și căsătorie
Bărbat 34 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata și căsătorie femeie din Botoșani sau satele din Jud.Botosani sau din tara femeie serioasa punctuala discreta și sa urască minciuna lăsați-mi mesaje:leoapetroaie@yahoo.com
Caut o fată singurică pentru o relație serioasă în vederea căsătoriei
Bună mă numesc George sunt din Galați am 30 de ani studii medii nefumator zodia gemeni înălțime 1,72 fire romantică prietenoasă sufletist simpatic drăguț cu simțul umorului vreau să-mi găsesc parteneră și vreau să punem stop singurătății.Doresc cunoștiinta cu o fată singurică din Galați sau din apropiere cu vârsta 20-29 de ani care dorește să se așeze la casa ei care își dorește familie o căsnicie fericită bazată pe sinceritate respect iubire armonie fidelitate înțelegere și încredere.Tel.0744231695 sau 0745802124 whats up pot fi găsit pe facebook Bârsan George cu poză de profil un băiat cu ochelari îmbrăcat în sacou gri.
Relație discretă București
Bărbat din București 43 de ani caut doamnă amatoare de cunilingus si sex dornică de o relație discretă. 0737543480. Aștept propuneri serioase. Exclus nr private sau glumele proaste.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.