Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Casatorie
Intelectual vaduv 46ani 187 înălțime din București suplu sportiv doresc casatorie doamna serioasa 35 49ani tel 0734030731
Pentru domnișoare sau doamne cu handicap sau fără
Bună! Am 39 de ani, locuiesc la țară, am un handicap de grad doi, as dori să întăresc o-domnișoară, doamnă cu handicap s-au fără pentru o-prietenie s-au o-relație serioasă. Nr. s-au mesaj. 0753.920.636 rog seriozitate.
Relatie bazata pe seriozitate-casatorie-familie
Buna ma numesc George sunt din Galati am 31 de ani studii medii nefumator niciodata casatorit dezamagit in dragoste dragut educat sincer onest sufletist sociabil fire romantica vreau sa-mi gasesc fericirea si sa pun stop singuratatii.Doresc cunostiinta cu o domnisoara/fata singurica necasatorita din Galati cu varsta 23-30 ani sa pornim impreuna pe drumul vietii sa facem doua inimi fericite iar nunta noastra sa fie binecuvantata de Dumnezeu.Eu nu caut aventuri relatii de o zi doua sau de o luna ci o relatie bazata pe sinceritate-casatorie-familie.Tel.0744231695.
Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar dragut 42 ani prezentabil doresc cunostinta cu o doamna / domnisoara draguta sexy pt o relatie intima discreta de lunga durata din jud ALBA . TEL 0762715075.
Bună caut o relație serioasă ptr căsătorie accept si cu copil
Bună sunt Ștefan din Teleorman am 34 ani despartit cu un copil și caut o fata serioasă ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima aștept pup
Prietenie
Căsătorit 53 ani din Galați,aș vrea să cunosc o doamnă 50-60 ani pentru o relație de prietenie.Vă rog mesaj tel 0741400110
Ceva serios!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 Doamne ajuta!
Buna
Domn 58ani,176m.78kg,prezentabil, drăguț.serios,singur,situatie materiala buna.la curte jud.hd. doresc sa cunosc o dna.serioasa și drăguță ptr.o relatie serioasa.
Relație serioasă de lungă durată
Bărbat singur, sufletist, sincer, cu aspect fizic plăcut, romantic, 35 de ani, din Brașov doresc să cunosc o doamnă/domnișoară pentru o relație serioasă de lungă durată. Sunt iubitor de excursii, călătorii, sport. Accept și cu copil. Pot fi contactat la numărul telefon 0724830824.
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 37 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/caut doar fete care au facebook pentru a ne cunoaste a ne vedea/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.