Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Tânăr 33 de ani serios pentru căsătorie
Tânăr 33 de ani inalt saten cu locuința la tara situatie buna doresc sa cunosc o fata serioasă sa fie hotărâtă sa se mute la mine definitiv poate sa aiba și un copil .doar pentru căsătorie telefon 0744213431
prietenie... prietenie...
barbat 52, iasi, caut doamna pt relatie serioasa. 0742605717
Domn matur din Buc
Domn efectuez reparați instalați sanitare,electrice contra relati intime. Pot fi apelat prin SMS la 0721451229. Bărbați si guri sa se abțină.
Ceva serios!
Domn din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Caut parteneră din Galați
Bună mă numesc George sunt din Galați am 31 de ani studii medii nefumator niciodată căsătorit dezamăgit în dragoste am avut doar relații nefericite viață intimă nefericită caut o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie.Doresc cunoștință cu o fată singurică necăsătorită din Galați cu vârsta 25-30 de ani dezamăgită în dragoste care a avut relații nefericite viață intimă nefericită asemenea mie dar care își dorește o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie.Eu caut doar o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie să facem două inimi fericite și să ne întemeiem o familie.Exclus aventurierele materialistele escortele și neserioasele.Tel.0744231695.
AMORUL ESTE O ARTĂ
BUNĂ ZIUA ,SUNT O PERSOANĂ DESĂVÂRȘIT DE SERIOASĂ ȘI DISCRETĂ!!!,UN BĂRBAT TOTAL NONCONFORMIST, DEZINHIBAT,FĂRĂ PREJUDECĂȚI INUTILE ȘI FOARTE FANTEZIST!!,ÎNGRIJIT,DRĂGUȚ ȘI IGIENIC,DORESC SĂ CUNOSC O DOAMNĂ CU ADEVĂRAT Open Mind ÎN PERSPECTIVA UNEI RELAȚII PLINE DE BEATITUDINE,ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE IAR TOATE DORINȚELE ȘI PLĂCERILE TALE INTIME ASCUNSE ȘI NEÎMPLINITE VOR DEVENI PURĂ REALITATE!,DACĂ EȘTI O FEMEIE CU ADEVĂRAT HOTĂRÂTĂ CONTACTEAZĂ-MĂ CU ÎNCREDERE,NU RĂSPUND LA NUMERE PRIVATE,WHATSAPP ȘI TELEFON 0750193966
Caut relatie serioasa!
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventuri, vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . Mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc Viorel si am 37 de ani. 0773.811.522
Relație serioasă pt căsătorie.
Bună. Sunt un bărbat de 47 ani locuiesc la curte sunt singur fără obligați antialcoolic nefumător sunt un bărbat serios sincer cu frică de Dumnezeu, menționez că sunt singur deoarece soția mea a murit în urma cu ceva timp, caut o doamnă serioasă sinceră cu vârsta între 45 și 57 ani din orice judet numai pt căsătorie, nu contează vârsta nici distanta rutiera nici frumusețea și nici bogăția ci contează sufletul dragostea și înțelegerea.Doamnele care sunt interesate să mă contacteze telefonic .0729320117 rog seriozitate maxima.
Doresc sa cunosc o doamna singura fara obligatii
Singur,Caut sa cunosc o doamna singura fara obligatii,de preferinta cu varsta cuprinsa intre 39-65 ani.preferabil din bucuresti.telef +40 0734653667 WhatsApp.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.