Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Dragos
Dragos... Buna scorpion,ochi albastri verzi,1.76,70 kg,45 ani. Doresc relatie stabila,iubirea adevarata..locuiesc in Bucuresti,sect 6, lucrez la Vodafon..IT ,programe,seituri, telefonie.......0745258217.....putem vb,ne cunoaste?. O sansa, atit cer.. Multumesc frumos....caut iubire,dragoste adevarata..respect,comunicare si incredere.
Aladin
Bărbat cu anumite calități... etc...51 ani, din Lugoj, caut d-na sau d-ra discretă din Lugoj pentru prietenie, dorințe... etc... Exclus minorele. Tel.0737824944
Căsătorie
Bărbat fără obligații,cu locuință la curte, an județul Dolj, doresc cunoștință doamnă 44-49 de ani pentru o relație de căsătorie. Tel 0746610842
Ceva serios!
Domn din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Pentru fata femeie
Barbat matur doresc doamna domnisoara pentru o relatie lungadurata sex din placere Bucuresti 0734083790
Relație de orice tip. Discreție bun simț. Sibiu
Sânt în căutarea unei femei care are nevoie de dragoste, care dorește o relație plăcută discretă. Și știe ce vrea de la viață. Eu barbat care am nevoie de acea persoană feminină. Ca vârstă 48- 55 ani. Dacă dorești putem discuta la mail nicolaselian71@gmail.com.
Relație serioasă.
Buna,mă numesc Marian,am 49 de ani,sunt zodia vărsător,sunt din Prahova,sunt un bărbat cuminte serios liniștit,doresc o femeie la fel de serioasă pentru o căsnicie frumoasa și serioasă pe termen lung,pentru contactare Nr tel 0776249861,mulțumesc..
Căsătorie
Bărbat, văduv, caut doamnă/domnișoară din București pentru căsătorie, mesaj0771/225125,whatsApp.
Relație de prietenie/căsătorie
Tânăr singur, sufletist, educat, sincer, simpatic, înțelegător, 34 de ani, din Brașov doresc să cunosc o doamnă/domnișoară pentru o relație de prietenie/căsătorie. Accept și cu copil. Pot fi contactat la numărul de telefon 0724830824.
Caut relatie serioasa!
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventuri, vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . Mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc Viorel si am 37 de ani. 0773.811.522

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.