Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


imi caut sufletul pereche
Buna sant barbat am 52/1.80/84 kg locuiesc in Targoviste Dambovita ma numesc Denis sant singur fara obligatii doresc cunostinta cu o doamna de la oras sau de la tara poate avea obligati cu varsta antre 48/58 de ani doresc o relatie serioasa de durata nu aventuri sant un barbat serios as vrea ca sufletul meu pereche sa locuiasca in Targoviste Dambovita sau in apropiere te rog nu suna cu numar de telefon ascuns nu are rost.Mai multe detali la telefon 0720/417.606 suna si nu iti va parea rau pupici. Rog si ofer maxima seriozitate.
Tînăr caut o tînără pentru o relaţie de prietenie/căsătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 38 de ani. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligați, comunicativă, cu vârsta cuprinsă între 32-37 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire. Nu am fost căsătorit, nu am copii. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt creştin- ortodox, sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, nu fumez, nu consum alcool, păr saten, ochii căprui, înălțime 1,86, greutate 100 kg.Îmi place să citesc, plimbările în aer liber, muzică, călătoriile, să gătesc. Nu caut aventuri, doresc să cunosc o tânără de încredere cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0740418685. Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Ceva serios!
Tânăr sincer, singur, cu aspect fizic plăcut, educat, familist, 34 de ani, din Bucuresti doresc să cunosc o tânără pentru o relație serioasă de lungă durată. Accept și cu copil. Pot fi contactat la nr de telefon 0742.513.611 cer si ofer seriozitate!
IUBITOR, SENZUAL, DRĂGUȚ.
BUNA DIMINEAȚA,SUNT UN OM DE ONOARE SI CARACTER,EDUCAT,SERIOS SI MANIERAT!!!,DIVORTAT LEGAL,SINGUR ACTUALMENTE,SI FARA OBLIGATII!!,DORESC SA CUNOSC O DOAMNA DRAGUTA SI FEMININA!,IN PERSPECTIVA UNEI RELATI SERIOASE,DE VIITOR SI STABILE,O RELATIE PLINA DE BEATITUDINE BAZATA EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE SI IUBIRE DESAVARSITA,DACA ESTI O DOAMNA CU ADEVARAT HOTARATA CONTACTEAZA-MA CU INCREDERE SI ALATURI DE MINE TE VEI SIMTI CU ADEVARAT FEMEIE SI VEI FI MEREU IUBITA SUBLIM SI PASIONAL,OFER SI PRETIND SERIOZITATE DEPLINA,WHATSAPP 0784843352 SI TELEFON +4646767474871
Relatie
Buna sunt Denis din olt caut o fata pentru relatie de lunga durata 0769811563
Ceva serios!
Domn deosebit din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
domn serios
Domn serios divorțat 50 de ani doresc sa cunosc o doamna serioasa pentru prietenie sau căsătorie Tel 0724702436
0747649226
Bărbat singur 49 180 80 caut doamna singura pt o relație de durată tel 0747649226
C avut o femeie pentru a se muta la mine
59 ani vdv. Din jud Sălaj caut po femeie singura varsta apropiată,ptr o relație stabilă și de durata cu posib de a se muta la mine.0741064085 sau fb muresan cornel cornel mureșan rog seriozitate max
Relație serioasă.
Bărbat singur 49 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă de la țară 39-49 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele. 0767077001.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.