Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Domn matur din Buc
Domn atur efectuez reparați instalați sanitare,electrice contra relati intime. Pot fi apelat prin SMS la 0721451229. Bărbați singuri sa se abțină.
Pentru doamna domnisoara
Barbat matur caut fată femeie pentru o relatie lunga durata sex din placere Bucuresti 0734083790
Bună
Barbat matur ff serios doresc sa cunosc o doamna de vârstă apropiată pt o relație serioasă telefon +420774898838
Tanar , , jud Alba
Tanar prezentabil simpatic doresc cunostinta cu o domnisoara draguta pt o relatie intima discreta.Tel 0762715075
Relatie/prietenie discretă!
Domn 39 ani din București, educat, drăguț și foarte deschis doresc sa cunosc doamna/domnisoara dornica de relație de prietenie, discreta, de durata.. Dacă îți dorești și tu cu adevărat... ne putem auzi la tel. 0755 452 232. Rog fără nr. privat... Mulțumesc.
Ceva serios!
Bărbat,35 de ani,fără obligații, vreau sa îmi întemeiez o familie(daca mai exista pers serioasa).Sunt interesat de o doamnă de vârstă apropiată,de preferință cu frica de Dumnezeu,dar nu refuz nici cu obligații.Locuiesc în Bucuresti,cer si ofer seriozitate.Mai multe detalii pot oferi la 0742.513.611 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Relație discretă
Domn 52 ani din Galați aș vrea să cunosc doamnă pt relație discretă. Vă rog mesaj pe whatsapp tel 0741400110
Caut o fată singurică din Galați pentru prietenie-casatorie
Bună mă numesc George sunt din Galați am 31 de ani studii medii nefumator niciodată căsătorit am avut doar relații nefericite viață intimă nefericită caut o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie.Doresc cunoștință cu o fată singurică necăsătorită din Galați care a avut relații nefericite viață intimă nefericită asemenea mie cu vârsta 20-30 de ani dar să-și dorească și ea o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie și să facem două inimi fericite.Tel.0744231695 aștept mesaje cu descrieri și prezentare.
Relație serioasă
Tânăr singur, sufletist, educat, cu aspect fizic plăcut, cu simtul umorului, 34 de ani, din Brașov doresc să cunosc o doamnă/domnișoară pentru o relație serioasă. Accept și cu copil. Pot fi contactat la numărul de telefon 0724830824.
Tanar simpatic varsta 37 ani numai pentru casatorie
Tanar serios cu serviciu doresc sa ma casatoresc cu o Doamna fara obligatii din toate judetele cu varsta 24-40 de ani.Nu sunati cu nr privat tel 0726808454

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.