Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Informatii eCupidon


 
Bine ai venit pe eCupidon.ro!
 
Daca ai o intrebare al carei raspuns nu se gaseste mai jos scrie-ne la contact@ecupidon.ro sau contacteaza-ne.
 
I: Este serviciul eCupidon.ro gratuit? Cum pot sa contactez pe cineva?
R: Da, servicul nostru este 100% gratuit si pentru a putea contacta pe cineva va trebui mai intii sa-ti faci un cont pe site. Te poti inregistra aici.
 
I: Ce trebuie sa mai stiu despre inscriere?
R: Pentru a te inscrie mergi la rubrica "Inregistreaza-te", completeaza corect cimpurile din formular apoi apasa 'Cont nou eCupidon'. Asta este tot pentru a-ti creea contul.
Atentie! Inainte de a deveni activ contul tau va trebui confirmat prin verificarea adresei de email alese la inscriere. Adresa de email va trebui sa fie una valida altfel nu vei putea utiliza acest cont. O adresa de mail are forma nume@site.ro sau nume@site.com etc, obligatoriu trebuie sa contina caracterul "@". NU pune "www" in fata (ex. wwwmaria@yahoo.com sau www.maria@yahoo.com) decit daca asa ai ales id-ul cind ti-ai facut adresa de mail.
 
I: Nu pot intra in cont. Ce trebuie sa fac?
R: Daca nu poti intra in cont si primesti mesajul "Datele de logare nu sunt corecte" inseamna ca introduci numele de utilizator si/sau parola incorect. O cauza ar putea fi faptul ca programul face diferenta intre literele mari si mici, astfel ca parola trebuie introdusa identic ca la inscriere. Ai grija sa nu ai "Caps Lock" apasat si deci sa scrii cu litere mari desi poate ca nu ar trebui asa. Daca parola este formata din cifre nu va fi cazul.
 
I: Am uitat parola. Ce pot face acum?
R: Pentru a alege o noua parola mergi la "Intrare Cont" -> "Am uitat parola" sau fa click pe linkul acesta: Am uitat parola. Alege care sa fie noua parola si introdu adresa de email folosita la inscriere, apoi apasa "Recuperare parola". Va trebui sa intri pe adresa de email si sa validezi linkul trimis de noi pentru ca noua parola aleasa sa devina activa. In caz ca nu ai primit niciun email verifica si in folderul "Spam", de multe ori mailurile ajung acolo.
De asemenea, ne poti spune noua parola dorita si o vom modifica noi pentru tine.
 
I: Cum schimb parola sau adresa email?
R: Pentru a schimba adresa de email atasata contului sau parola acestuia trebuie mai intii sa intri in contul tau iar apoi sa mergi la rubrica 'Editeaza profilul tau pe site'. Pe noua pagina, in partea de sus a ei, exista mai multe linkuri printre care si 'Editare adresa email' si 'Editare parola cont', trebuie pur si simplu sa faci click pe linkul dorit, iar pe noua pagina poti face modificarile necesare.
 
I: De ce ar trebui sa-mi pun o fotografie?
R: Oamenilor le place sa priveasca la fotografii. Te sfatuim sa adaugi macar o poza profilului tau pentru a creste interesul membrilor de a intilni noi persoane prin intermediul acestui serviciu online.
 
I: Cum pot adauga o fotografie la profil?
R: Pentru a trimite o noua poza, imediat dupa intrarea in cont mergi la sectiunea "Poza principala profil", apasa butonul "Rasfoire..." si cauta poza in calculatorul personal dupa care o vei selecta. Apoi apasa "Trimite poza", pentru a o trimite catre aprobare. Va fi afisat un mesaj care te va avertiza daca poza a fost trimisa cu succes sau a aparut o eroare (nu ai selectat un fisier de tip imagine, poza depaseste marimea admisa etc.).
 
I: Ce ar trebui sa mai stiu referitor la fotografia mea?
R: Toate fotografiile vor fi verificate inainte de a fi postate alaturi de profilul tau. Retine ca poate dura pina la 24 ore pentru ca o fotografie sa fie validata. Formatul de imagine trebuie sa fie unul din cele specificate de noi iar marimea nu poate depasi 8 MB. Tu trebuie sa apari in fotografie, preferabil singur. Fotografiile in care apar mai multe persoane si din care nu ne putem da seama care esti tu nu sunt acceptate. Fotografiile nud nu sunt acceptate ca si poze principale de profil. Fotografiile incluse sub legea copyright-ului nu vor fi acceptate.
 
I: Cum pot adauga si mai multe poze la profil?
R: Pentru a adauga in continuare poze, va trebui sa-ti creezi albume la rubrica "Gestioneaza pozele si albumele tale". Acolo procedura este mult mai simpla, intri in albumul public si faci click pe "Click aici pentru a uploda o poza in album", apasati "Rasfoire..." pentru a cauta poza in calulatorul pesonal, iar apoi, dupa ce ai selectat-o apasa "Upload poza".
 
I: Nu resusesc sa adaug poze la profil, ce pot face?
R: Pozele le poti trimite si printr-un email ca si atasament la contact@ecupidon.ro si le vom atasa noi profilului tau. In caz ca nu trimiti pozele de pe adesa de email cu care te-ai inscris, spune-ne si numele tau de utilizator de pe site pentru a sti carui cont sa le atasam.
 
I: Desi sunt logat nu apar ca fiind online iar profilul meu nu se regaseste in rezultatele la cautari, ce se intimpla?
R: Acest lucru se intimpla deoarece ati facut o modificare profilului dvs. care nu a fost inca revizuita de un administrator al siteului. In momentul in care faceti o modificare profilului acesta intra intr-o stare de asteptare a aprobarii si nu va mai aparea online sau in rezultatele la cautari. Oricum profilele sunt verificate foarte repede, ziua in maxim 3 ore ar trebui sa fie din nou vizibil.
 
I: Cum interzic unui utilizator sa ma mai contacteze?
R: Pentru a bloca un utilizator intra in contul tau, iar pe pagina cu profilul utilizatorului respectiv exista un link, penultimul, "Blocheaza". Fa click acolo si utilizatorul respectiv nu iti va mai putea scrie pe site.
Daca va contacteaza pe messenger va trebui de asemenea, sa-l blocati si acolo. Cind sunteti pe chat intrati pe profilul lui, iar in noua ferestruta care se deschide apasati pe iconita de culoare rosie care reprezinta un cerc taiat pe diagonala (cind sunteti cu mouseul deasupra acestui buton va apare scris "Blocheaza acest utilizator").
 
I: Cum sterg un utilizator din lista cu utilizatori blocati?
R: La rubrica "Utilizatori blocati" poti vedea utilizatorii carora le-ai interzis sa te mai contacteze. Pentru a sterge un utilizator din aceasta lista si a-i permite deci sa-ti scrie fa click pe iconita gri corespunzatoare utilizatorului respectiv.
 
I: In rezultatele la cautari apar si utilizatori care nu au mai intrat de mult timp pe site, cum fac sa nu-mi mai apara si aceste profile?
R: Profilele in rezultatele la cautari sunt afisate in ordinea intrarii pe site a utilizatorilor, cei care au intrat recent sunt afisati primii, cei care nu au mai intrat cu mai mult timp in urma sunt afisati la sfirsit. Daca ajungeti sa zicem la pagina X in cautari si vedeti ca utilizatorii de pe acea pagina nu au mai intrat pe site de un anumit timp pe care dvs. il considerati ca fiind foarte mare si deci acel utilizator poate fi considerat ca nemafiind interesat de site nu are rost sa mai treceti la paginile urmatoare, pt. ca utilizatorii de pe acele pagini au intrat ultima data pe site cu si mai mult timp in urma decit cei de pe pagina anterioara.
 
I: Cum sterg acest cont daca nu mai doresc sa fiu membru?
R: Pentru a sterege contul trebuie mai intii sa intri in contul tau iar apoi mergi la rubrica 'Setari cont'. Pe noua pagina, exista un link 'Stergere cont', fa click acolo, iar pe noua pagina deschisa introdu parola si apasa 'Sterge cont' iar acesta va fi sters automat.
 
I: Aveti ceva sfaturi pentru a avea succes in gasirea partenerului?
R: Un profil bine completat si atitudinea ta este cheia succesului online. Urmeaza si aceste sfaturi si sugestii si vei avea succes.
 
I: Sunt membrii siteului verificati de catre echipa eCupidon.ro?
R: Atita timp cit siteul oferit de noi este in totalitate gratuit si neavind deci acces la date precum carti de credit nu putem verifica veridicitatea datelor completate la profil de catre membrii siteului nostru. Fi vigilent(a) si tine cont de regulile expuse la rubrica Ghid pentru siguranta ta si experienta ta pe site nu poate fi alta decit placuta.
 
I: Anuntul meu de la rubrica "Anunturi matrimoniale" nu este aprobat. Care este motivul?
R: Nu sunt aprobate anunturile care nu respecta termenii si conditiile de folosire a siteului sau cele care sunt incomplete. Trebuie sa fie clar specificat virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), sa fie clar specificat ce cauta (barbat/femeie), sa fie specificata si o zona geografica anume (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera) si neaparat o data de contact (nr. telefon sau email).
 
I: Am auzit de existenta escrocilor pe siteurile de matrimoniale, exista cu adevarat?
R: Siteurile de socializare/matrimoniale si nu numai au devenit si ele tinta escrocilor. Noi incercam pe cit putem sa oprim accesul acestora pe site, de obicei reusim, insa dureaza citeva ore de la inscrierea lor pe site si pina-i depistam. Nu accepta sa oferi bani sau favoruri celor care iti cer asta. Nu trimite bani celor care iti spun ca vor veni la tine in strainatate. NIMENI nu va veni si vei ramine cu banii dati. Nu dai curs cererilor de reincarcare a cartelelor de telefon. Nu te lasa pacalit de acesti escroci. Daca ai suspiciuni in legatura cu vreun membru al site-ului contacteaza-ne, suntem aici pentru a te ajuta.
 
I: Oferiti sprijin in intermedierea intilnirilor dintre membrii?
R: Noi nu suntem o agentie de matrimoniale traditionala, doar oferim posibilitatea de a va adauga profilul pe site si a comunica cu ceilalti membrii. Citeste si sfaturile expuse la rubrica Ghid pentru siguranta ta, sectiunea "Reguli offline - Sfaturi pentru intilnirea in persoana" pentru citeva reguli de baza care ar trebui sa le stii inainte de a te intilni cu persoane cunoscute prin intermediul siteului.
 
I: Pe calculatorul personal numele de utilizator si parola imi ramin tot timpul scrise in formularul de intrare in cont, cum sa fac sa nu mai fie asa?
R: Ceea ce ti se intimpla tine in totalitate de setarile de pe calculatorul tau personal. Spre exemplu daca folosesti browserul de internet Firefox mergi la "Unelte" (Tools) apoi fa click pe "Optiuni" (Options). Acolo facind click pe "Securitate" (Security) ai optiunea "Retine parolele pentru siteuri". Pur si simplu trebuie sa ai acea optiune debifata, pentru a nu-ti retine parolele.
Daca ai Internet Explorer pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt: Tools -> Internet Options -> Security -> Content apoi apasa butonul "AutoComplete...". Debifeaza optiunea "User names and passwords on forms" si ar trebui sa mearga.
 
I: Cum pot contacta pe cineva referitor la o problema de orice tip?
R: Ne poti contacta completind formularul de la rubrica de Contact sau scriindu-ne la contact@ecupidon.ro