Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


caut femeie din Cluj
Barbat singur caut femeie singura sa aiba virstra de la 35 ani pina 55 ani te astept la nr 0724544513
Domn 50 ani fără obligații jud IAȘI
Doresc cunoștință cu o doamnă 45.. 60 ani aproximativ pt prietenie căsătorie pot locui și la tine dacă ne placem .Tel 0734 6962 25 Mihai sînt priceput în comerț turism agricultură.
Relație serioasă.
Bărbat singur 53 de ani cu cospodărie la țară doresc să cunosc o doamnă 40-53 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Telefon. 0767077001.
Doresc domnișoara frumoasa eleganta tânără credincioasă să îmi fie sotie
Adrian ma numesc sunt nascut pe data de 13 februarie 1988 din Cluj . Nu mai scriu texte lungi nici nu vreau relații doar prin telefon eu vreau sa fiu împreună cu o femeie care sa ma iubeasca toata viata sa ma însor sa am familie copilași prima inimioara frumoasa care vine la mine o sa o iau de sotie . Doresc o fata tanara asa cum sunt eu tanar ( desi am 36 de ani ma simt foarte tanar ca la 20 de ani pot face copii pot face orice) De cand am ajuns la majorat maturizat mi-am dorit familie si copilași . Sunt foarte educat harnic lucrez si caut doresc o fata la fel ca mine sa imi fie muiere sa întemeiem o familie sa avem copilasi ca asta imi doresc cel mai mult . Eu mi-am făcut datoria am lucrat am trecut prin toate in lumea asta e vremea și domnișoarele sa o facă să fac din una o doamnă a mea . Asa sa ne ajute Cel de Sus Dumnezeu sa ne gasim fericirea . Ma gasesti pe whatsapp 0753817735 . Vacile nebune neserioase care vorbesc cu mai mulți bărbați de o data sa nu mă caute . Mulțumesc .
Doresc o relație stabilă
Bună tuturora. A fi Om este lucru mare dar și m-ai bine este sa fi o persona credincioasă sa crezi in Dumnezeu! Eu sunt un bărbat văduv nefumător antialcoolic cu bunul simt fără obligații și doresc sa cunosc o doamnă care știe cu adevărat ce-și dorește de la viață nu sa încurce Oamenii!! Doresc că Doamna să locuiască în Ploiești și să aibă vârsta între 60-65de ani! Să știți că aceste nu sunt pretenții,cum ar spune unele persoane! Pt mai multe detalii despre persoana mea va rog sa mă contactați la Tef Nr 0726460347. Singurătate a este f grea și de aceea m-am hotărât să dau acest Anunț. P.S nu răspund la Nr privat!
0764672277 nu răspund la nr privat
Bună MA NUMESC NIKU AM 36 DE ANI ȘI SUNT DIN TITU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA ȘI ÎMI CAUT JUMĂTATEA PENTRU O RELAȚIE SERIOASA CĂSĂTORIE FĂRĂ AVENTURI DACĂ VREI CEVA SERIOS MA POȚI CONTACTA LA NUMĂRUL DE TELEFON 07 646 722 77 SAU PE WHATSAPP EXCLUS MOLDOVENCELE AȘTEPT UN SEMN DE LA TINE MAI MULTE DETALII LA TELEFON
relatie de prietenie
buna ma cheama mihai am 38 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil doresc sa cunosc o fta draguta pentru relatie de prietenie/din alexandria sau inprejurimii/0761282016
Canadian manager firma in Romania vaduv
Canadian manager firma in Romania vaduv 56 ani caut femeie pentru relatie serioasa de lunga durata: andre@nycmail.com
Relație serioasă
54 de ani din PH caut o doamna serioasa pt o relație serioasă stabila.Nu răspund la bip și SMS.0733094420
Relație serioasa
Buna,mă numesc Marian,am 51 de ani,sunt din Prahova,locuiesc la tara,că persoana sunt un suflet bun și iubitor,lucrez la o firma de aparaturi electronice,doresc să cunosc o domnița lafel cu suflet bun că și mine pentru căsnicie,pentru mai multe detalii aștept să mă contactați la Nr de tel 0720242177,vă mulțumesc....

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.