Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
anunturi matrimoniale barbati

Anunturi matrimoniale


Relație serioasă.
Bărbat singur 52 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă 40-52 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată.tele.0767077001.
Relație serioasa
Buna mă numesc Sorin am 39 de ani 1,70.65kg brunet.ochi căprui sunt din jud Prahova situație materială bună fara obligație.imi doresc sa cunosc o fata sinceră fidelă în relație ptr o relație serioasă eventual căsătorie.Sorin +40732035599
Doresc cunoștință cu doamnă drăguță cu simțul umorului.
Tînăr,45,ani fără obligații aspect fizic plăcut ochii albastrii,doresc cunoștință cu doamnă drăguță romantică cu simțul umorului,pentru relație serioasă,cu vîrsta maximă 50,ani,indiferent de zonă,sunt un bărbat glumeț sufletist romantic cu simțul umorului,ador foarte mult florile în special trandafirii roșii,îmi place să îmi surprind partenera cu cadouri frumoase buchete de flori trandafiri și nopți romantice,nu răspund la nr privat,mai multe detalii vb pe Whatsapp(0761502090)dacă ești o doamnă drăguță romantică cu simțul umorului,și îți dorești ceva serios,hai să facem cunoștință,și să facem două❤❤inimi fericite.
Prietenie
Domn divorțat singur fără obligații,divorțat,locuiesc în drumul taberei,secror 6 doresc o retatie de prietenie cu o doamna va rog sms.apel,la număr 0799452296.
Tânăr, caut relație de durata, căsătorie
Tânăr, 35 de ani, 179cm înălțime, 76 kg, caut relație de durata cu doamna sau domnișoară de vârstă apropiata și din Focșani sau împrejurimi, eventual căsătorie.Sunt harnic, familist etc. Tel:0770783012. WhatsApp
Relatie serioasa!
Tânăr din Bucuresti,36 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 cer și ofer seriozitate!
Tânăr gălățean caut o tânără gălăteanca 20-31 ani pentru căsătorie
Bună mă numesc George sunt din Galați am 32 ani studii medii înălțime 1,72 79 kg zodia gemeni nefumator niciodată căsătorit nu am fost norocos în dragoste să întâlnesc parteneră potrivită pentru mine sătul de singurătate vreau să-mi găsesc aleasa inimii mele și să pun stop singurătății.Doresc să cunosc o tânără gălăteanca 20-31 ani necăsătorită fără copii fără obligații virgină sau nevirgină care nu a fost norocoasă în dragoste ca să-și găsească partenerul potrivit sătulă de singurătate care își dorește o căsnicie fericită și de durată.Domnișoară dacă nu ai fost norocoasă în dragoste nu te-ai găsit partenerul potrivit te-ai săturat de singurătate vrei să fii iubită fericită îți dorești familie o căsnicie fericită și de durată nu dispera că nu se apropie sfârșitul lumii și nu vei rămâne necăsătorită.Trebuie tu să mă contactezi la tel.0744231695 apoi ne luăm de mânuță ne vom uni destinele vom face două inimi fericite și vom trăi o frumoasă poveste de dragoste care să ducă la căsătorie.
relatie de prietenie
buna ma cheama mihai am 38 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie /cut doar fete cu facebook pentru a le vedea /din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
baiat serios
Băiat serios 40 de ani necăsătorit doresc sa cunosc o fata frumoasa și serioasa pentru prietenie sau casatorie Tel 0773819679
Relatie serioasa
Tinar serios 45 doresc sa cunosc o doamna serioasa.0725037466

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.