Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar dragut 42 ani prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna / domnisoara singura draguta sexy pt o relatie intima discreta de lunga durata din jud ALBA .Daca adori limbutele nu ezita sa ma suni la . TEL 0762715075.
Pt o fata care stie ce vrea de la viata
Buna! Dacă ești singura si toata viata ta te ai gandit la un tip tandru iubitor si înțelegător care sa ti faca toate poftele,si te ai săturat de fraierii care nu stiu sa se poarte si sa respecte o femeie.visul tau poate deveni realitate, Ma numesc Dragoș divorțat fara oblgatii cu aspect placut cu locuinta in bucuresti proprie auto etc,.caut doar o fata serioasă nr meu 0732054903 nu ezita sa ma contactezi
Casatorie caut o faca cu un copil 0736948646
BUNA MA NUMESC MARIAN AM 38 DE ANI SUNT DIVORTAT AM UN COPIL DE 11 ANI PE ANUME ANDRE PE CARE IL CRESC SINGUR. CAUT O FATA CU UN COPIL DIVORTATA CU VARSTA INTRE 25 SI 40 DE ANI DOAR PTR O RELATE SERIOASA DE CASATORIE LOCUIESC IN RM. VALCEA LA TARA .CONDITI_.. CAUT O FATA NECAJITA CARE ISI DORESTE DIN TOT SUFELTUL O FAMILIE . NU DORESC ANENTUI NU RASPUND LA NUMERE PRIVATE. CAUT O FATA CU UN COPIL CARE ISI DORESTE O FAMILIE , IUBITOARE DE COPII FAMILIE.
Bună caut o relație serioasă ptr căsătorie accept si cu copil
Bună sunt Ștefan din Teleorman am 34 ani despartit cu un copil și caut o fata serioasă ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima pup
Relație
Buna sunt Denis din Judetu Olt caut o fata,femeie pentru relație de lungă durată 0769811563
Relatie,prietenie,căsătorie.
Domn 45ani,1,80cm,95kg,necăsătorit fără obligații,liber profesionist din județul teleorman,doresc să cunosc o femeie de varsta apropiată pentru căsătorie din județul teleorman,pentru mai multe detalii sms pe whatsapp la nr 0764191446.
Relație serioasă.
Bărbat divorțat 51 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă 45-51 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele.0767077001.
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 40 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relație serioasă de lungă durată
Bărbat singur, sufletist, educat, cu simțul umorului, cu aspect fizic plăcut, 35 de ani, din Brașov doresc să cunosc o doamnă/domnișoară pentru o relație serioasă de lungă durată. Sunt iubitor de excursii, călătorii, sport. Accept și cu copil. Pot fi contactat la numărul de telefon 0767321835.
Relatie serioasa!
Barbat singur din Bucuresti,serios, educat, afectiv,simplu,cu mult bun simt 40/185/85 doresc cunostinta doamna singura,30-40 calma, familista, supla pentru relatie de durata poate fi și casatorita(din Bucuresti) Tel/whatsapp.0747.265.333 Doresc seriozitate!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.