Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relație serioasă.
Bărbat 51 de ani divorțat doresc să cunosc o doamnă de la țară 45-51 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată . Tele.0767077001.
Relație serioasă
Buna ziua mă numesc Adrian am 40 de ani doresc să cunosc o femeie sinceră serioasă să formăm o familie..0760027416
Tânăr caut o tânără pentru o relație de prietenie/căaătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 39 de ani. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu suflet bun, sincer, de încredere, amabil, calm, răbdăror, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin- ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt 1,86, păr saten, ochii căprui. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile. Doresc să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 30-38 de ani dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie în vederea căsătoriei, nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere cu un suflrt bun cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0740418685, Sper că există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Pentru o doamnă
Barbat văduv doresc o relatie lunga durată discreta cu o doamna din Bucuresti 0727528100
Relație serioasă
Sigur, 52 ani, educat, romantic, fără vicii și obligații doresc cunoștință doamnă pentru relație de lungă durată, căsătorie. Tel 0730238018
Ceva serios!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611
Caut relație de casatorie
Tânăr dragut cu locuință la curte un jiob bun vreau sa cunosc o fata numai pentru o relație serioasa chiar casatorie.poate sa aibă și copil.0746568455 rog seriozitate.
Urgent caut femeie
Bărbat ok, cu anumite calități etc...52 ani din Timiș, caut urgent femeie fără obligații din orice localitate pentru prietenie, ajutor reciproc, relație de lungă durată etc... WhatsApp 0732445275
Relatie
Barbat 1,69.73kg, doresc o relatie cu o doamna sau domnisoara din București, mesaj 0771.225125,whatsapp.
Îmi caut fericirea în brațele unei tinere din Galați 23-31 ani
Bună mă numesc George sunt din Galați am 32 de ani studii medii nefumator niciodată căsătorit am avut numai relații pasagere cu dezamăgiri drăguț educat sincer onest sufletist sociabil pupacios fire romantică zodia gemeni înălțime 1,72 79 kg îmi caut fericirea în brațele unei tinere gălătence.Doresc cunoștință cu o domnișoară/fată singurică necăsătorită fără copii fără obligații din Galați 23-31 ani pentru relație serioasă-căsătorie-familie să facem două inimi fericite și să pornim împreună pe drumul vieții.Exclus aventurile și relațiile pasagere.Tel.0744231695/0745802124 whats up facebook.com/barsan.george 7330.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.