Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat
Cupidon

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Bună caut o fata serioasa ptr casatorie
Bună sunt Ștefan din Teleorman Alexandria am 30 ani despărțit cu un copil si caut o fata serioasa ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 te aștept rog seriozitate maxima
Căsătorie
Alexandru.sînt un bărbat serios sincer milos am 50.ani căsătorit nam fost niciodată si nici relație nam avut niciodată cu nicio.femeie caut și eu o femeie din ori.ce oras să mă mut la ea pentru o relație de căsătorie 0757435075
Te vreau lângă mine
Buna sunt florin am 43 ani sânt divorțat doresc să cunosc o doamnă pentru o relație serioasă.nu răspund la privat mai multe detalii la telefon.0761801461.
Buna
Sunt Alex am 28 ani și aș dori să cunosc o fată în vederea căsătoriei mai multe detalii despre mine vb la tel. 0752782876.
relatuie discreta iasi
Barbat, 45 ani, caut o doamna, open mind, pentru relatie discreta, preferabil Iasi... DOAR mesaj si whatsapp la 0742605717
Relatie Serioasa
BUNA DOAMNELE MELE*MA NUMESC CONSTANTIN*AM 67 DE ANI*SUNT DIN PRAHOVA*SUNT VADUV*AM CASA MEA*LOCUIESC SINGUR*NU AM COPI*SUNT PENSIONAR*AM PENSIE FRUMUSICA DE 19 MILIOANE PE LUNA*AM BANI AN BANCA PENTRU CA VIITOAREA SOTIE CARE AMI VA FI FIDELA AN CASNICIE SA AI TREC AN CONTUL EI CEI 7000 DE EURO*DACA VA DORITI O RELATIE SERIOASA SI DORITI SA NE CUNOASTEM ASTEPT SA MA CONTACTATI LA NR TEL 0720157978*VA MULTUMESC DE ANTELEGERE* NU RASPUND LA NR PRIVAT...........
Caut fata de la tara
Buna fetelor, sunt un baiat simpatic, placut, 34 ani, casa singur Bucuresti caut o fata pentru relatie stabilă. Mai multe vb.la 0761734775.
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
caut partenera
O d-na 50-55ani,potrivita de inaltime si greutate,care isi doreste sa locuiasca la casa in jud.Sibiu.Eu 55ani 0743274745.
CASATORIE
TANAR 1.90 INALTIME.100KG.DORESC CUNOSTINTA FATA DE LA TARA PENTRU CASATORIE.TEL 0770298690.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.