Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Doar pentru femei !
Eu 45 de ani, simpatic, niciodata casatorit, 1,74, 65 kg, saten, doresc cunostinta cu o fata pana in 44 de ani, care sa ii placa animalele de companie, sa stie ce vrea si daca este posibil sa fie din zona Moldovei.Pot fi contactat la 0749.628.437 si pe whatsapp.Rog un mesaj de prezentare prima data, multumesc..
Relatie discreta jud Alba Iulia
Tanar dragut 38 ani , prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna draguta sesy pt o relatie intima discreta din jud Alba . Tel 0762715075
Relație serioasă .
Bărbat de la țară singur 48 de ani doresc să cunosc o doamnă de la țară 38-48 de ani care îşi dorește o relație serioasă și de lungă durată. Telefon. 0764161419.
Domn matur
Domn matur din Buc efectuez reparații instalați sanitare,electrice contra relati intime.Pot fi contactat prin mesaj la 0721451229. Bărbați singuri sa se abțină.
Relatie
Baiat dragut si prezentabil, 34 ani, singur casa, job bun, masina, caut fata draguta 20-35 ani, poate fi si mai plinuta, din București sau zone apropiate, pentru relatie stabila. Mai multe vb la 0785530270. Te astept
Ceva serios!
Tanar sincer, simpatic, educat, cu bun simt, cu simtul umorului, sufletist, singur, 36 de ani, din Bucuresti doresc cunostinta cu o tanara sincera, sufletista pentru o relatie serioasa. Mentionez ca accept si cu copil. Pot fi contactat la nr 0742.513.611 Aștept mesaj, folosesc WhatsApp.
Bună ma numesc dany am 40 și caut o relație serioasa puteți suna la nr 0727169535nu regretati
Bună ma numesc dany am 40 ani doresc ami găsit o pereche potrivita care să-și dorească o relație serioasa bazată numai pe sinceritate și pe fapte nu doresc vb doresc numai fapte dacă doriți fapte nu treceți cu vedere peste acest anunț și formați acest nr 0727169535 și nu veți regreta că ați ales sa formati acest nr va aștept cu drag dacă sunteți din Mehedinți nu ezitați să formați acest nr o să vă convingeți va aștept cu drag zi plăcută vă urez
Doresc tânără frumoasă slăbuță la trup să mă iubească
Adrian tânăr frumos iubitor 31 ani 1,78 m , 82kg harnic puternic foarte viril din Cluj stau locuiesc singur mă ofer la o tânără frumoasă slăbuță la trup să mă iubească sa traim impreuna in fericire, doar tinere pana in 20+- ani singure fara nici o obligatie slabute la trup serioase care sa iubeasca sa fie fidela sa ne intelegem foarte bine .DACA DE LA INCEPUT MA ASCULTI SI MA SATISFACI EMOTIONAL FIZIC ASA CUM DORESC SPRE A MA SIMTI FERICIT ALATURI DE TINE O SA ITI DAU TOT CE POT OMENESTE POSIBIL DEOARECE AM CU CE SA FIM AMANDOI FERICITI IMPREUNA Rog fara numar ascuns fara glume fara figuri nu vreau sa mai incep relatii sa fiu cu neserioase . Ma gasesti la 0756800878 obligatoriu sa fii singura necasatorita . Multumesc .
Barbat caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie
Bărbat 34 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata și căsătorie femeie din Botoșani sau satele din Jud.Botosani sau din tara femeie serioasa punctuala discreta romantica și sa urască minciuna lăsați-mi mesaje și poze:leoapetroaie@yahoo.com
Sclav ascultator caut stapana
Sclav 41 ani, open mind, caut stăpână căreia îi place să domine și pe care sā o servesc TOTAL. Poți fi și începătoare, DISCRETIA și SERIOZITATEA sunt pe primul loc . Caut o persoană fără inhibiții, îmi place să mă bați cu cureaua, scuipat accept orice poruncā și fac orice mi se cere orice îți trece prin cap. Accept orice fantezie ai avea tu, accept uro, pālmuire, scuipat penetrare cu ștrapon, etc....Se poate și la hotel sau la tine. Atenție este un anunț foarte serios Mulțumesc pentru înțelegere. Nu, rāspund la numere private răspund doar doamnelor bineînțeles serioase și interesate Menționez rāspund la mesaje și cu numār. Tel. 0739 976 569. O zi frumoasā vā doresc.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.