Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 35 ani 1/80 90 kg doresc sa cunosc o fata pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura din alexandria inprejurimi sau bucurestii /sunt discret si rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relație Prietenie,Casatorie
Bună mă numesc Costi sânt din București am 35 de ani și mi-aș dori să cunosc o doamnă,domnișoară din București sau orasele anvecinate pentru o relație serioasă de prietenie,Casatorie cear și cu obligații. Pentru mai multe detalii pot fi contactat la numărul de telefon 0762471612.Rog persoanele fără intenti serioase să se abțină de la acest anunț. Mulțumesc frumos de înțelegere.
Relație serioasă .
Bărbat divorțat 48 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă de la țară 38-48 de ani sinceră și fără vicii și care poate avea și un copil pentru o relțe seriosă și de lungă durată. Telefon. 0764161419.
Baiat. Bun
Baiat bun 20 de ani cu un handicap usor doresc sa cunosc o fata serioasa pentru casatorie Tel 0720376343
Relatie serioasa de lunga durata
Tanar sincer, sufletist, educat, cu bun simt, cu simtul umorului, iubitor de excursii, calatorii, 32 de ani, din Brasov doresc cunostinta cu o tanara sincera, sufletista pentru o relatie de lunga durata care sa duca la intemeierea unei familii. Nu ma deranjeaza daca are un copil. Pot fi contactat la nr 0735812624.
Buna!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
*CAUT *DOAMNĂ* VĂDUVĂ FOARTE SERIOASĂ, PENTRU O RELAȚIE, STABILĂ, CĂSĂTORIE.*..,!?...
*CAUT *DOAMNĂ* VĂDUVĂ FOARTE SERIOASĂ, PENTRU O RELAȚIE, STABILĂ, CĂSĂTORIE*,! Sunt realist, destul de selectiv, interesat numai de interacțiune cu persoane sanatoase fizic, psihic și mental, afectiv, dornice și disponibile de a se implica intr-o relație stabilă, responsabilă. Sunt din *BRAȘOV* Văduv 63. ani 172. cm. /90 kg. Pensionar fără vicii și obligații. Locuință unic proprietar, doresc relație stabilă, cu o *DOAMNĂ*. Slabuță maxim, 60./70. Kg. /165./170.cm. Pensionară 60./64. ani, foarte serioasă din *BRAȘOV*, s-au apropiere Pentru o bătrânețe frumoasă. Să formăm o, nouă viață de familie. Să ai inimă bună și sufletul curat, ca lacrima izvorului de munte,! (Nu accept dude, stafidite terfelite de toți. Sub nici o formă bigamie, traiul dublicitar, femei obsedate sexual, de moravuri ușoare. Fără vicii, dependent-ă de: fumat, alcol, tatuaje, păcănele, pariuri, cazinouri, loterie, etc.). Prefer NUMAI, femei VĂDUVE, foarte serioase. (Nu mă intereseaza tineretul feminin. S-au aventuri pasagere). Exclus femei, migratoare după bărbați. Femei divorțate, de moravuri ușoare, obsedate sexual, practicand bigamia si interesul personal, etc. Doresc o *DOAMNĂ* sănătoasă, gospodină, curată, elegantă, cochetă, fidelă, aspect fizic plăcut, etc. Considerați că împreună, putem pune STOP! singurătății,? Vă aștept cu mare drag! ATENȚIE! Nu răspund la: SMS, Bip-uri și nr. ascuns. Sunteți compatibilă, pentru o viață de familie? SUNAȚI: VODAFON.RO. +4.0733.197.701. Putem socializa pe WhatsApp. Vă rog seriozitate maximă. Nu permit glume indecente, de prost gust. Pentru amatori., Comvorbire telefon înregistrată. MULȚUMESC,!...
Relatie care sa dureze o viata.Casatorie.
Barbat cret,ochi albastrii,fara vicii,nu am copii 45/1,77/70 doresc cunostinta cu doamna pina in 46 ani pentru a merge impreuna pe acelasi drum al vietii[casatorie].Caut sinceritate,seriozitate.Cu siguranta nu cer mai mult decit ofer.Locuiesc la tara in apropierea orasului Ludus,judetul Mures.Sunt divortat din anul 2011. 0743284176 . Silviu .
relatie discreta din oradea
Barbat maturi caut doamna sau domnisoara din oradea pentru relatie discreta 0765214026.
Vreau sa ma iubeasca si pe mine o draguta frumoasa sa nu mai simt chinuitoarea singuratate
Te vreau pe tine frumoasa mea sa fiu cu tine sa ne iubim mult sa iti ofer , sa te rasfat cu lucruri minunate sa nu mai fiu singur sa fim foarte fericiti sa nu mai petrec nici o clipa sarbatoare singur ci cu tine . Eu sunt foarte amabil ,dragut , spiritual , frumusel tanar 31 ani, harnic , sportiv , zodia varsator , 1,78 , 75 KG , inteligent , locuiesc singur in paradisul din judetul Cluj . Nu are rost sa scriu cum as vrea sa arate corpul tau sau cum as vrea tu sa arati daca imi place de tine si este acea atractie iubire atunci esti potrivita . As dori sa te vad ,sa imi scrii un mesaj cat mai detaliat sa imi pot face o impresie despre tine .Sunt un băiat iubitor am mare nevoie de afecțiunea ,dragostea ta și de frumosul tău trup . Îmi plac plimbarile lungi impreuna cu tine sa ma tii de mana, să fiu cu tine în locuri minunate si sa ma iubesti cum te iubesc eu sa devii femeia , sotia mea sa ne facem un viitor fericit amandoi sa avem copilasi . Eu vreau sa te cunosc pe tine numai daca esti singura,necasatorita si esti hotarata sa incepi o viata doar impreuna cu mine scrie-mi prenumele tau ,cum esti fizic , ce varsta ai nu conteaza de unde esti ca oricum vom trai impreuna ma gasesti la tel. 0741340790 sau 0743485631. cele neserioase si lenese vor fi blocate ! Doamne Ajuta zile cat mai pline de bucurii sa avem toti . Multumesc

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.