Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Caut o relatie intima
Singur fara obligatii , cau doamna casatorita ptr o relatie intima , locuiesc aparoape de Tecuci, tel 0787631401
Bună
Barbat 58 ani 174cm 72kg ff serios și echilibrat doresc să cunosc o doamna de vârstă apropiata pt o relație de lunga durata telefon +420774898838
Caut prieten cu handicap
Barbat 44 ani Bucuresti cu handicap(amputatie picior ma deplasez fara probleme in carje)caut un prieten cu handicap similar caruia sa-i placa plimbarile cu masina si pescuitul(o relatie de amicitie si nimic mai mult).Adresa de mail- danieloneleg79@yahoo.com.
Buna caut o relatie serioasa
Buna caut o fata hotarta de casa care doreste sa isi faca o familie nu aventura sunt un baiat muncitor am servici stabil si locunta stabil caut un suflet cald o fata saraca dar Bogata sufleteste 34 de ani 178.cm 85 de kg ochii constructie sportiva nr de tel 0755781200
Accept orice fel de relatie.Eu barbat ok,.....din Ploiesti.
Barbat ok,48 ani,din Ploiesti,cu anumite calitati....caut doamna simpatica si nematerialista,pentru prietenie,relatie de lunga durata, sex.....Tel. 0725062092.
Relație serioasă
Bună. Sunt un băiat în vârstă de 24 de ani, în căutarea unei relații de lungă durată căsătorie. Dacă ești o fată serioasă, ce își dorește același lucru ca și mine, aștept să mă contactezi. Precizez faptul că nu contează ce vârstă ai, sau de unde ești. Asta deoarece o relație adevărată nu se bazează pe vârstă, sau distanță.  Aștept să fiu contactat la următorul număr de telefon: 0757518238
Singur bacau
Sunt singur fara obligatii 28 ani din bacau..doresc sa cunosc o doamna sau o domnișoară pt o relatie de lunga durata bazată pe incredere si iubire.0755428599..
CAUT IUBITA- RELATIE SERIOASA
BUNA! Sant Cornel,din BUCURESTI,dragut,respectos,atletic,cu locuinta,35ani,1,65m,70k,TEL.0762301010. CAUT IUBITA PT.O RELATIE STABILA-FRUMOASA.(fara copii). SUNA-MA, POATE SANT JUMATATEA TA! TE PWP!!
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar 30 si fain prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima de lunga durata.Tel 0762715075

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.