Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
intr o zi viata ne va aduce pe acelasi drum..acelasi destin..uniti in eternitatea unei raze de stea.
Buna.. sunt Cornel ,am 44ani,Prahova.. suflet sensibil,romantic..intelegator..locuiesc singur..imi doresc o persoana simpla,intelegatoare.. pentru tot restul vietii..nr tel 0741350294..
Doresc o fata cuminte adevarata hotarata dispusa sa fie impreuna cu mine toata viata sa fim fericiti
Cititi cu atentie Adrian 29 ani din Turda,Cluj doresc o fata adevarata cuminte harnica hotarata modesta tanara fara obligatii de nici un fel necasatorita , capabila , care stie cum sa se comporte ,sa iubeasca, sa fie fidela loiala unui barbat, sa imi fie alaturi, sa traiasca impreuna cu mine, sa fie partenera mea iubita in toate, din dragostea iubirea noastra sa avem copilasi ,sa ne facem viitorul fericit . Lasa numele tau si o prezentarea a ta cu o adresa de pe un site de socializare unde ai poza la sms telefon 0756863363 . Multumesc
Casatorit
Caut doamna căsătorită sau nu cu clitorisul mare 35-45 ani pentru partide de sex multiple si cunilingus din buc,nu răspund la privat,0787435040.
astept o doamna
vaduv . 53 de ani . email apostolconrad07@gmail.com
fac cunilingus pina la orgasm
cristi 29 de ani caut doamna sau domnisoara din bucuresti sau imprejurimi pentru ai face cunilingus pina la orgasm din placere ai fantezi sunama 0737353019
Relatie de lunga durata
Tanar,35 de ani ,imi caut jumatatea.Tel 0748463350.Valabil doar pentru fete.Nu vreau sa ma mut la nici o fata daca va fi incep o relatie cu cineva.
Relatie
Barbat 50 ani,1.75,75kg,Bucuresti,doresc cunostinta doamna varsta apropiata pentru relatie,prietenie.Tel 0769670134
tanar foarte serios si familist doresc sa cunosc o fata pentru casatorie
Alex 30 ani, 1,80/ 73kg dragut, sincer fara vicii, locuiesc la tara.doresc sa cunosc o fata,modesta sufletist serioasa sa is doresca o familie, bazata pe sinceritate, si respect, poate sa aiba si un copil ca am si eu. Sa locuiasca la mine.pentru casatorie. tele 0744247026. sau 0744228133 rog serozitate..
caut o relatie de casatorie
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 40-50ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari sau confectii).Mai multe detalii la telefon 0722.798.803 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Astept sa te muti la mine, cu acte in regula, daca esti serioasa!!
Salutare, fata draga, care iti cauti jumatatea!! Sunt un barbat ff. serios, ff. viril, sexy, fara obligatii, fara casatorii anterioare. Sunt foarte hotarat, sa incep o relatie, cu o fata, fara obligatii, pana in 40 ani, capabila sa faca copii, curata, sentimentala, pentru formarea unei familii. 0770938535.Sa fie din Brasov, sau poate fi si din provincie, dispusa sa se mute la mine, la Brasov! Am o sugestie. Putem vorbi la telefon pentru a ne face o idee despre ce urmează să se întâlmple. Dacă ne place ce se întâlmplă putem continua să vorbim. Dacă nu, atunci e destinul. :)) E mai bine să auzi o voce reală pentru 5 minute decât să vorbești online săptămâni întregi, fara sa rezolvi nimic. Ce crezi?

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator. Celor care vor trimite mai mult de un anunt pe zi li se va bloca accesul pe site pentru 3 zile.