Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Buna caut o fata foarte serioasa pentru căsătorie
Buna sunt Stefan din Teleorman Alexandria am 31 ani despărțit cu un copil și caut o fata serioasa ptr căsătorie accept și cu copil Nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima
Casatorie
Buna ma numesc Emil am 35 de ani caut o fata pt casatorie am propria afacere dispusă sa se mute la mine tel0730065911
Discretie, relaxare, sex etc...Eu, barbat ok, simpatic,din Ploiesti.
Barbat ok, simpatic, d...t, cu anumite calitati...48 ani, foarte discret, din Ploiesti, caut femeie simpatica si foarte discreta, pentru o relatie de lunga durata, discreta si numai din placere. Seriozitate. Tel. 0725062092.
relatie intima discreta cu o doamna din oradea
Barbat 42 ani caut doamna sau domnisoara Dornica din oradea pentru relatíe intima discreta astep propunere WhatsApp 0765214026.
CAUT IUBITA -RELATIE SEX
BUNA! SANT Cornel,BUCURESTI,dragut,ingrijit,respectos,35ani, corp atletic. TEL.0762301010. OFER PLACERI DOAMNELOR NEGLIJATE! GARANTEZ SATISFACTIA! EXCLUS PROVINCIA!! TE PWP!
Caut Doamna 40-50+
Caut Doamna din Bucuresti fara obligatii,0734653667
Caut o fata de casa pt relație serioasă varsta25-32
Tânăr drăguț 1.63 încă mai sper k exista o fata cinstită cu demnitate pt a întemeia o relatie bazată pe respect și fidelitate.fara privat0769090992lasa mesaj daca nu răspund
Caut relatie serioasa 0762394142
Buna, sunt George din Ploiesti, am 23 de ani sunt un baiat dragut, matur, responsabil, iubitor si caut o fata serioasa,TEL 0762394142
CASATORIE
Bărbat 43 ani caut parteneră pentru a petrece clipe frumoase împreună 0761737671. Nu raspund la apel cu numar ascuns
Caut jumătatea
Imi caut jumătate singur am 27 de ani..Serios fara bici stau la tara am servici stabil..Ma puteti conecta la numărul de tel 0762917412...Sună-mă să vorbim vreau sa cunosc o fata in vederea căsătoriei.. Te pwp sat sa ne cunoaștem.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.