Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relație serioasă .
Bărbat singur divorțat 48 de la țară doresc să cunosc o doamnă 38-48 de ani de la țară sinceră şi fără vicii care poate avea şi un copil pentru o relație serioasă și de lungă durată. Telefon. 0764161419.
Caut jumătatea vieti
Bună.sunt Gigi am 45 de ani sunt din județul Vâlcea Stau la țară și vreau sa ma însor.caut femeie de la țară ,sau care să-i placă viața la țară cu vârsta între 45 si 57 ani.nu contează județul.eu sunt văduv si vreau sa mi refac viața.Mai multe detali la telefon 0766910426 va pupă Ghita.nu va obosiți să sunați cu privat ca nu răspund.eu caut o relație serioasă pentru tot restul vieții.
Ceva serios!
Tanar sincer, sufletist, educat, cu bun simt, linistit, cu aspect placut, 33 de ani,185cm,85kg din Bucuresti doresc cunostinta cu o tanara sincera, sufletista pentru o relatie serioasa de lunga durata. Nu ma deranjeaza daca are un copil. Pot fi contactat la nr 0742.513.611 daca nu raspund sms raspuns garantat!
alexandru
kinetoterapeut,traiesc si nuncesc in Franta- Nisa, dubla cetatenie, situatie, doresc domnisoara 24-34 pentru o relatie serioasa de casatorie.Rog seriozitate.E-mail tardelalexandru@yahoo.com sau facebook : tardelalexandru
Prietenie casatorie
Domn din Jud Bacău fara vicii si fara obligatii,locuinta la tara 52ani/1,66/68kg.Doresc cunoștința cu o doamna serioasa, din Jud Bacău s-au din zona Moldovei vârsta apropiată pentru o relație de prietenie,eventual casatorie.Tel 0757206720.
casatorie
Medic necasatorit 38 ani 189 89 kg antialcoolic nefumator din Bucuresti doresc casatorie doamna cu credinta in Dumnezeu din toate zonele tarii si varsta intre 32 45 ani tel 0723121689
Bună caut o fată singurică pentru o relație serioasă cu scop de căsătorie
Bună mă numesc George sunt din Galați am 29 de ani studii medii fără vicii nefumator șaten drăguț frumușel simpatic educat discret sincer respectuos romantic sociabil și cu suflet bun vreau să-mi găsesc partenera de viață potrivită.Doresc cunoștiinta cu o fată singurică drăguță discretă și sufletistă cu vârsta 20-28 de ani din Galați sau din apropiere să începem o relație serioasă urmată de căsătorie.Eu nu am fost niciodată căsătorit nu am copii nu am avut noroc în dragoste nu am avut nici parte de relații fericite.Orice fată singurică din Galați sau din apropiere care își dorește familie copii un cămin o căsnicie fericită bazată pe sinceritate respect iubire și încredere mă poate contacta la tel.0744231695.Domnisoara hai să ne întâlnim să ne cunoaștem și să trăim o frumoasă poveste de dragoste care să ducă la căsătorie.Te pup.
BUCURESTI-CAUT IUBITA RELATIE SERIOASA
BUNA! SUNT DIN BUCURESTI, DRAGUT,40 ANI, INGRIJIT SI ELEGANT, FIZIC PLACUT, FARA VICII, TEL.0762301010. CAUT IUBITA FOARTE DRAGUTA PTR. O RELATIE SERIOASA SI FRUMOASA! SUNA-MA,DACA TE POTRIVESTI! EXCLUS MATERIALISTELE!
Mi-e doar de sărutul si de ochii tai iubito ❤ .
Tânăr,40 ani fără obligații aspect fizic plăcut ochii albaștrii,doresc cunoștință cu doamna domnișoara drăguță romantică cu simțul umorului pentru relație serioasa,dacă esti o domnișoara s-au o doamna drăguță divorțată romantică cu simțul umorului si vrei să ati refaci viața și să fii iubită,hai să ne cunoaștem si să trăim o frumoasă poveste de dragoste care să ducă la căsătorie,sunt un bărbat romantic glumeț pupăcios si cu simțul umorului,a-mi plac florile an special trandafiri,nu răspund la nr privat,mai multe vb la nr de tel 0751652523,pupici dulci doamnelor și domnișoarelor din partea mea Iulyan❤❤ pwp.
Relatie serioasa cu scop de casatorie
Tanar dragut am 31 de ani sunt din Oradea fara obligatii caut o femeie sincera in vederea casatoriei rog seriozitate. Tel 0733578391

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.