Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Caut fata serioasa pentru relatie serioasa/prietenie/casatorie
Tanar de 27ani din Galati fara vicii cu studii medii(liceu)inaltime1,72 par saten doresc sa-mi gasesc jumatatea eu caut o domnisoara serioasa din Galati sau localitati apropiate cu varsta 20-26 ani pentru relatii telefon 0745802124.Rog seriozitate.
Ceva placut
Barbat 36 ani din bucuresti,prezentabil,ofer cunnilingus unei fete dragute curate doar din bucuresti.totul din placere.0735979346
Prietenie de lunga durata
Barbat 45 ani singur și fără obligații doresc să cunosc o doamna care asi dorește o relație de lunga durata 0751954381 .
Casatorie
Tanar 32.1/67.60.kg doresc tanara 18-35 ani pentru casatorie sa-i placa viata la tara 0763837965.0722134176
Astept sa te muti la mine, cu acte in regula, daca esti serioasa!!
Salutare, fata draga, care iti cauti jumatatea!! Sunt un barbat ff. serios, ff. viril, sexy, fara obligatii, fara casatorii anterioare. Sunt foarte hotarat, sa incep o relatie, cu o fata, fara obligatii, pana in 40 ani, capabila sa faca copii, curata, sentimentala, pentru formarea unei familii. 0770938535.Sa fie din Brasov, sau poate fi si din provincie, dispusa sa se mute la mine, la Brasov! Am o sugestie. Putem vorbi la telefon pentru a ne face o idee despre ce urmează să se întâlmple. Dacă ne place ce se întâlmplă putem continua să vorbim. Dacă nu, atunci e destinul. :)) E mai bine să auzi o voce reală pentru 5 minute decât să vorbești online săptămâni întregi, fara sa rezolvi nimic. Ce crezi?
Băiat caut fata
Băiat drăguț, 34 ani din bucurești, singur casa, caut o fata buna,sa ne mutăm împreună la mine, pentru o relație frumoasa si durabila. Va pup. Pt.mai multe,sunați la 0761734775
tanar din Târgoviște .0724975715
Tânăr 30 ani doresc cunoștință cu o fata serioasa locuiesc în Târgoviște la bloc eventual cu un copil rog seriozitate. 0724975715
Tanar caut o fata pentru casatorie
Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman,judetul Neamt am 34 de ani,am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic , inaltimea 1,87, greutatea 98 de kg, par saten, ochii caprui, necasatorit niciodata, fara obligatii, ortodox, nu fumez, nu consum alcool,nu am fost casatoritit, nu am obligatii, sunt un tanar sincer, de incredere, fidel, cuminte, imi place sa citesc, plimbariile in aer liber, calatoriile, imi place natura, imi place sa gatesc. Doresc sa cunosc o fata serioasa, fara obligații cu vârsta între 29-34 de ani, pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, nu caut aventuri, cine doreste sa ma cunoasca, pot fi contactat la numarul de telefon 0740418685, nu raspund la numere private,adresa mea de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com rog seriozitate.
Pentru tipe bisexuale
Tip drăguț, căsătorit, matur, educat, aspect fizic plăcut, înalt, alură atletică, cu fantezii erotice și imaginație, din București, caut două doamne sau domnișoare bisexuale, pentru întâlniri foarte discrete atunci când vrem să ne satisfacem fanteziile în trei. Sunt deschis la propuneri și idei noi, asigur loc de întâlnire și doresc multă seriozitate. Aștept doar SMS cu detalii la nr. 0764421796.
INTELECTUAL DORESC CASATORIE
INTELECTUAL 44 ANI, NU IMI ARAT VARSTA, INALT, DRAGUT, SANATOS, SATEN CU OCHI ALBASTRI, SINCER, ONEST, FIDEL, TANDRU, COMUNICATIV, NU AM VICII, FARA COPII, DORESC CASATORIE CU DOMNISOARA SAU DOAMNA DRAGUTA, SLABUTA, INGRIJITA, SA ISI DOREASCA UN COPIL, SA LOCUIASCA CU MINE LA ORAS IN JUDETUL ARGES. OFER DEPLINA SERIOZITATE! EXCLUS BIP SI APEL CU NUMAR ASCUNS! TELEFON 0729.479.249

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator. Celor care vor trimite mai mult de un anunt pe zi li se va bloca accesul pe site pentru 3 zile.