Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
BUCURESTI- CAUT RELATIE FARA OBLIGATII
BUNA! SANT DIN BUCURESTI, 36 ANI, 1,65M, INGRIJIT, RESPECTOS, TEN DESCHIS, ASPECT FIZIC PLACUT, TEL.0762301010. CAUT DOAMNA SAU DOMNISOARA PTR. RELATIE FARA OBLIGATII. SATISFAC ORICE FANTEZIE AI! TE PWP!
prietenie casatorie
domn 63 ani stabil casa si auto doresc doamna din bucuresti sau inprejurimi pentru un viitor inpreuna linistit 0748547457 doresc seriozitate . singuratateane apasa rau.P. S.doamna nu trebuie sa fie neaparat frumoasa doresc un om simplu si nu sunt pretentios la greutate.
relatie intima discteta din oradea
Barbat 45 ani caut doamna sau cuplu din oradea pentru relatie discreta whatapp 0865214026
CAUT *DOAMNA* VĂDUVA FOARTE SERIOASA, PENTRU O RELAȚIE, STABILA, CĂSĂTORIE,!?
CAUT *DOAMNA* VADUVA FOARTE SERIOASA, PENTRU O RELATIE, STABILA, CASATORIE,! Sunt realist, destul de selectiv, interesat numai de interactiune cu persoane sanatoase fizic, psihic si mental, afectiv, dornice si disponibile de a se implica intr-o relatie stabila, responsabila. Sunt din *BRASOV* Vaduv 62 ani 172. cm. /90 kg. Pensionar fara vicii si obligatii. Locuinta unic proprietar, doresc relatie stabila, cu o *DOAMNA*. Slabuta maxim, 60./70. Kg. /165./170.cm. Pensionara 60./64. ani, foarte serioasa din *BRASOV*, s-au apropiere Pentru o batranete frumoasa. Sa formam o, noua viata de familie. Sa ai inima buna si sufletul curat, ca lacrima izvorului de munte,! (Nu accept dude, stafidite terfelite de toti. Sub nici o forma bigamie, traiul dublicitar, femei obsedate sexual, de moravuri usoare. Fara vicii, dependent-a de: fumat, alcol, tatuaje, pacanele, pariuri, cazinouri, loterie, etc.). Prefer NUMAI, femei VADUVE, foarte serioase. (Nu ma intereseaza tineretul feminin. S-au aventuri pasagere). Exclus femei, migratoare dupa barbati. Femei divortate, de moravuri usoare, obsedate sexual, practicand bigamia si interesul personal, etc. Doresc o *DOAMNA* sanatoasa, gospodina, curata, eleganta, cocheta, fidela, aspect fizic placut, etc. Considerati ca impreuna, putem pune STOP! singuratatii,? Va astept cu mare drag! ATENTIE! Nu raspund la: SMS, Bip-uri si nr. ascuns. Sunteti compatibila, pentru o viata de familie? SUNATI: VODAFON.RO. +4.0733.197.701. Va rog seriozitate maxima. Nu permit glume indecente, de prost gust. Pentru amatori., Comvorbire telefon inregistrata. MULTUMESC,!...
Tânăr caut o tânără pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 36 de ani, am absolvit facultatea de litere, păr saten, ochii căprui, înălțime 1,86. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, necăsătorita, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 30-36 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire. Nu am fost căsătorit, nu am copii, sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, cuminte, tandru, nu fumez, nu consum alcool, creştin- ortodox. Îmi place să citesc, plimbările în aer liber, muzică, călătoriile, să gătesc. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta la numărul de telefon 0740418685. Sper că mai există şi tinere sincere, care își doresc cu adevărat din tot sufletul o familie, îmi doresc o familie, rog seriozitate.
Doar ceva serios
Buna ma cheama iulian am 36 de ani sunt din jud dambovita.daca esti o fata care îsi doreste ceva serios sunama 0799653826 fara nr privat.
Relație serioasă cu scop de căsătorie
Tânăr drăguț am 31 de ani sunt din Oradea fără obligații caut o femeie sinceră in vederea căsătoriei rog seriozitate. Tel 0726793032
Buna!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Donn serios
Domn serios divorţat 48 ani vreau sa cunosc o doamna serioasa pentru prietenie sau casatorie Tel 0724702436
viata in doi
DOAMNA PREZENTABILA, 54 ANI DIN CALARASI,DORESC DOMN DIN IMPREJURIMI CU VARSTA APROPIATA...RESTUL MAI PUTIN CONTEAZA,...PTR. CA CE VREAU DE LA TINE, MAI ANTAI OFER EU...RESPECT 0799332477

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.