Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Relatii.ro

Anunturi matrimoniale


O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Caut o parteneră discretă
Căsătorit, 47 ani, drăguț, înalt, atletic, din București, caut o parteneră isteață, deschisă, nonconformistă și fără prejudecăți, hetero sau bisexuală, cu timp liber mai ales în weekend, pentru o relație discretă, libertină și relaxată. 0721149351. Aștept doar mesaj, folosesc WhatsApp.
Prietenie Casatorie
Buna sunt din Slatina am 39 anii ochii albastri inaltime 1.70 par saten nu fumez nu am fost casatorit caut fata pentru casatorie de virsta apropiata tl 0034642917410 lucrez in Madrid Spania. Putem vorbi pe watap
El caută parteneră
Bârbat matur caut fatâ femeie pentru o relaţie intimă lungâ duratâ din plâcere București 0734083790
IASI - Relatie de prietenie, casatorie
Iasi - Totul incepe cu o prietenie adevarata. Barbat, 50ani, caut doamna 45-50 ani, pentru relatie de lunga durata. whatsapp si tel 0733577758
Asteptare
Sunt un calator fara permis prin lume coborand din cand in cand intre doua apusuri infinit de albastre. Ma asez pret de o clipa la marginea zdrentuita a altei nopti si nimeni nu va stii ca sufletul meu, ca tarmul care se modeleaza din mare ia forma persoanei mult asteptate. Doresc a intalni o femeie alaturi de care sa te poti gandi la un viitor. Razvan, 36 ani, 1,82m, constitutie atletica, brunet, manierat cu simtul umorului, o companie placuta, fara obligatii. Tel 0768933724 .
Baiat dragut caut o fata draguta pe care sa o iau de nevasta
Buna ma numesc George sunt din Galati am 28 de ani studii medii fara vicii nefumator educat discret sincer fidel respectuos sociabil romantic si cu suflet bun caut o fata singurica pe care sa o iau de nevasta.Doresc cunostiinta cu o fata singurica din Galati sau din apropiere cu varsta 20-27 de ani cu care sa incep o relatie serioasa urmata de casatorie si sa petrecem impreuna de anul acesta Pastele si toate sarbatorile impreuna.Important este ca viitoarea mea partenera de viata sa-si doreasca familie copii un camin o casnicie fericita bazata pe sinceritate respect iubire si incredere.Eu vreau sa-i ofer partenerei mele de viata numai zambete pe buze in fiecare zi nu lacrimi pe fata dar am sa-i mai ofer cadouri frumoase si buchete de flori.Pot fi contactat la tel.0744231695.Rog seriozitate maxima fara deranj inutil si fara pierdere de timp aiurea.
Relatie Serioasa
Buna.n km.gabriel.36 ani necast.arat bn.iasi.caut o fata din zona mea.nr 0741939241,suna cu nr.pup....
relatie de lunga durata/prietenie
Domn serios 51ani din bucuresti doresc sa cunosc o doamna intre 40-51ani ptr o relatie de lunga durata rog seriozitate tel: 0726464403
Alin
Bună ziua sunt un domn singur,imi doresc o relație serioasă nu umblu după aventuri,cine vrea să ne cunoaștem sună mă și nu vei regreta .0746874718
Domn 75 ani cu handicap locomotor caut doamna singura
Domn 75 ani cu handicap locomotor, din Medias, caut doamna singura, varsta maxim 62 ani, studii liceu, pentru a se stabili la mine. Asigur sederea in locuinta proprietatea mea si dupa decesul meu. Sunati intre orele 10 si 15. Nr. telefon temporar 0724-093.586. Nu raspund la bip, barbati si la numere private.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.