Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relatie discreta
Tanar 35 de ani doresc sa cunosc o doamna apropiata de varsta mea pentru o relatie frumoasa discreta.eu brunet, dragut,educat cu bun simt.0768016724
Caut jumătatea vieti
Bună.Ma numesc Gigi am 47 ani locuiesc la curte sunt singur fără obligații antialcoolic nefumataor sunt un bărbat sincer serios cu frică de Dumnezeu menționez că sunt singur deoarece soția mea a murit în urma cu ceva timp,caut o doamnă serioasă sinceră cu vârsta între 45 si 57 Ani din orice județ numai pentru căsătorie.nu caut averi nici bogați și Caut un suflet de femeie bun să ne înțelegem și să ne iubim tot restul vieții.despre mine îs șaten spre brunet ochi verzi zodia capricorn 1...77 înălțime 88 kg.pot fi contactat telefonic.0766910426 rog seriozitate maxima.cu respect Gigi din județul Vâlcea.
Doar relație serioasă
Bună draga mea. Dacă ești serioasă, tânără, și îți dorești o relație cu adevărat. Atunci te rog dă un semn la următorul număr de telefon . dar te rog nu mă căuta dacă vrei doar aventură! Accept fată din orice colț al țării: 0734211531
Buna caut o fata serioasa ptr căsătorie
Buna sunt Stefan din Teleorman am 31 ani despărțit cu un copil și caut o fata serioasa ptr căsătorie accept și cu copil Nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima
Relație serioasă
Bună ma numesc Costel am 42 ani sunt singur,caut o fată de vârstă apropiată pentru prietenie căsătorie rog seriozitate nr telefon 0755403555
Singur caut relatie serioasa
Singur 42 ani din Bucuresti,serios,modest,niciodata casatorit,locuiesc singur,1.80,84 kg,saten,caprui,caut femeie serioasa,modesta,de casa pt convietuire,eventual casatorie!Tel 0774 047 029.
Prietenie,dragoste
Domn , bine crescut educat,divorțat, 55 ani,178cm, 78kg,angajat, sunt șofer, locuiesc în București, sector 4,sunt stabil, financiar,doresc cunoștință cu doamna , va rog apel, sms, watssapp,0766316770.
caut relatie pe termen lung
Caut partenera de viata, am 37 de ani, 165 cm, 76 kg, locuiesc singur, imi caut prietena, care in timp imi poate deveni partenera de viata, din Bucuresti sau imprejurimi. nr meu 0760 961 444, putem vorbi live pe WhatsApp.
Relatie discreta .,jud Alba Iulia,,,
Tanar dragut 38 ani , prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima discreta din jud Alba . Tel 0762715075.
SUNT O PERSOANA,ONESTA IUBITOARE SI MANIERATA.
BUNĂ DIMINEAȚA,SUNT UN BĂRBAT TANDRU,ROMANTIC, FINUȚ,SENZUAL ȘI FOARTE PASIONAL!!!,DORESC SĂ CUNOSC O DOAMNĂ DRĂGUȚĂ, ÎNGRIJITĂ ȘI FEMININĂ DE MAXIM 50 ANI!!, ÎN PERSPECTIVA UNEI RELAȚI PLINE DE BEATITUDINE,O RELAȚIE BAZATĂ EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE ȘI IUBIRE DESĂVÂRȘITĂ!,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE TOTALĂ, DACĂ EȘTI CU ADEVĂRAT INTERESATĂ CONTACTEAZĂ-MA CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI MEREU CU ADEVĂRAT IUBITĂ SUBLIM ȘI PASIONAL, WHATSAPP ȘI TELEFON:.0784.843.352.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.