Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relatie discreta .,jud Alba Iulia,,,
Tanar , , , fain , dragut 38 ani prezentabil simpatic doresc cunostinta cu o doamna draguta sexy pt o relatie intima discreta . Tel 0762715075
Prietenie-casatorie
Bună mă numesc George sunt din Galați am 29 de ani studii medii nefumator zodia gemeni înălțime 1,72 niciodată căsătorit caut o fată singurică cu care să încep o relație serioasă de prietenie cu scop de căsătorie.Doresc cunoștiinta cu o fată singurică din Galați sau din apropiere cu vârsta 20-28 de ani care a fost dezamăgită în dragoste așa cum am fost și eu.Domnisoara dacă ai fost dezamăgită în dragoste la mine vei găsi dragostea adevărată și te vei simți cu adevărat iubită.Tel.0744231695.
Doresc tânără frumoasă slăbuță la trup să mă iubească
Adrian tânăr frumos iubitor 31 ani 1,78 m , 84kg harnic puternic foarte viril din Cluj stau locuiesc singur mă ofer la o tânără frumoasă slăbuță la trup să mă iubească sa traim impreuna in fericire, doar tinere pana in 20+- ani singure fara nici o obligatie slabute la trup serioase care sa iubeasca sa fie fidela sa ne intelegem foarte bine .DACA DE LA INCEPUT MA ASCULTI SI MA SATISFACI EMOTIONAL FIZIC ASA CUM DORESC SPRE A MA SIMTI FERICIT ALATURI DE TINE O SA ITI DAU TOT CE POT OMENESTE POSIBIL DEOARECE AM CU CE SA FIM AMANDOI FERICITI IMPREUNA Rog fara numar ascuns fara glume fara figuri nu vreau sa mai incep relatii sa fiu cu neserioase . Ma gasesti la 0758724712 obligatoriu sa fii singura necasatorita . Multumesc .
relatie serioasa
Ma numesc valentin am 29 de ani sunt din prahova caut relatie casatorie accept si cu un copil am probleme de sanatate din nastere mai multe detali la 0759944607
SERIOZITATE
Intelectual 43 ani,necăsătorit,fara obligatii,educat,prezentabil,fără vicii,doresc cunoștință cu o d-ra/d-na licentiata cu varsta intre 34-42 ani pentru o relație serioasă,frumoasa si de viitor(casatorie).Rog fără pierdere de timp aiurea,cer și ofer seriozitate maxima!Astept descriere la 0726779611 și whatsapp.Sunt din Teleorman.Succes tuturor!
Prietenie-casatorie
Tanar sincer, singur, serios, educat, linistit, fara vicii, 33 de ani, din Brasov doresc cunostinta cu o tanara pentru o relatie de prietenie-casatorie. Mentionez ca sunt iubitor de excursii, calatorii, sport. Accept si cu copil. Pot fi contactat la nr 0767321835.
relatie discreta
barbat 45 ani caut doamna sau cuplu din oradea pentru relatie intima discreta astep propunare pe whastapp 0765214026 .
Casatorie
Buna sunt un baiat dragut sincer cu o situatie materiala f buna vreau sa cunosc o fata pana in 30 de ani numai pentru o relatie eventual casatorie.0746568455
Ceva serios!
Tânăr, 36 de ani, din Bucuresti, necăsătorit, fără obligații, cu serviciu stabil, doresc să cunosc pentru căsătorie, o domnișoară/doamnă cu vârsta apropiată, chiar și cu un copil, din orice zonă a țării care să locuiască cu mine.Ofer și cer seriozitate.Exclus aventuriere și materialiste.Tel 0742513611
Relatie serioasa
Tânăr 46 ani, din București, 1.75m, 75kg, fără obligații, studii medii, doresc sa cunosc o tânără de vârstă apropiata pentru prietenie sinceră bazata pe respect reciproc, înțelegere,bun simt. Sunt singur și vreau să-mi găsesc pe cineva langa mine. Tel. 0725464711 .

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.