Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
cris 29 de ani
cristi 29 de ani caut doamna sau domnisoara din bucuresti sau imprejurimi pntru ai face cunilingus din placere pina la orgasm ai fantezi sunama 0737353019
Relatie serioasa si de durata
Vaduva 54 ani, 158/61 , pensionata medical,din Focsani-Vrancea , doresc o relatie serioasa cu un domn apropiat varstei mele si foarte aproape sau chiar din orasul care locuiesc. Nu raspund la numere private sau sms . Nu sunati inutil.Tel 0755375273
Domn serios
Domn serios 47 de ani divortat doresc sa cunosc o doamna serioasa pentru prietenie sau căsătorie Tel 0724702436
SUNT UN OM DE ONOARE SI CARACTER,DEVOTAT,EDUCAT SI LOIAL.
BUNA ZIUA,SUNT UN BARBAT SOCIABIL,ONEST,SINGUR CU ADEVARAT INTERESAT DE O RELATIE PLINA DE BEATITUDINE SI PASIUNE!!!,O RELATIE BAZATA EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,ARMONIE,SINCERITATE SI IUBIRE DESAVARSITA!!,OFER SI PRETIND SERIOZITATE DEPLINA!,DACA ESTI O DOAMNA HOTARATA,DESCHISA LA NOU,SI AI MAXIM 46 ANI CONTACTEAZAMA CU INCREDERE SI NE VOM IUBI PATIMAS MEREU,TEL:.0763.400.569.
SA FIU SUB PAPUCUL EI.0720426601
ADI AM 36/1.70/70,CAUT PRIETENA ANTRE 28-42ANI.PT.O RELATIE SERIOASA.SA FIU SUB PAPUCUL EI.O ACCEPT SA SI FACA AMANT TOATA VIATA CAD SUNTEM AMPREUNA.
caut o femeie cu handicap
buna ma numesc cleo si sunt o persoana cu handicap care se descurca singura si am virsta 48 de ani si caut o fata care sa se descurce singura sau poate sa se deplaseze cu cadru,sa fie gospodina si sa aiba o mica locuinta sau poate sa stea cu parintii dar sa aiba o camera deoparte a fetei si sa fie cu virsta intre 40,51 ani,sa fie grasuta,sa fie cu inaltimea de 160,173,sa aiba culoarea parului saten,blond,natural,ochii caprui,verzi,poate sa fie de la tara sau oras care vrea sa ma contacteze la tel.0232273970,sau care vrea sa vorbeasca pe facebook la adresa de facebook Ciobanica Clementin am poza la profil cu tricou mustar .
relatie in jud SALAJ ptr femeie singura
56 ani vdv caut relatie stabila cu femeie singura vrasta apropiata cu posibilitate de a se muta la mne0741064085.
Casatorit
Caut doamnă pt relație sexuală de durată cu locație in București,0740572753 nu privat.
Doresc Doamnă din București.pt prietenie si sex
Fara obligații,din Bucuresti caut Doamnă maxim 60 ani.0721957238-nu răspund la sms si nr privat.
Doresc o fata cuminte adevarata hotarata dispusa sa fie impreuna cu mine toata viata sa fim fericiti
Adrian 29 ani din Turda,Cluj doresc o fata adevarata cuminte harnica hotarata modesta tanara fara obligatii de nici un fel necasatorita , capabila , care stie cum sa se comporte sa fie fidela loiala unui barbat pentru o relatie de lunga durata casatorie . Specimenele inselatoare figurante care pretind mai mult decat merita sa nu ma caute . Telefon 0756863363 fara numar ascuns ca se blocheaza automat

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator. Celor care vor trimite mai mult de un anunt pe zi li se va bloca accesul pe site pentru 3 zile.