Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Caut iubita din jud arad
Ma numesc Flavius am 30 de ani sunt din jud Arad caut o fata serioasa sa se mute cu mine 0757263006
Relație serioasă!
Bărbat singur divorțat 47 de ani locuiesc la curte la țară doresc să cunosc o doamnă de la țară sinceră și fără vicii pentru o relație serioasă și de lungă durată bazată pe respect și sinceritate. Tele.0764161419.
Baiat dragut caut domnisoara
Buna fetelor, sunt un baiat dragut, 34 ani, casa, masina, job bun, caut o domnisoara (din bucuresti sau zone apropiate), pentru relatie stabila. Am tot ce vrei. Sunama sa vb mai multe la 0761734775
Căsătorit
Caut amanta căsătorită pentru sex și cunilingus din bucurești cu locație 0740572753.
Barbat singur 47 180 80 caut doamna singura pt o relarie serioasa si de durata tel 0747649226
Barbat singur 47 180 80 din Ardeal caut doamna singura pt o relatie serioasa si de durata tel 0747649226.
Tanar 31 de ani foarte serios pt căsătorie
Tânăr 31 de ani. Înalt 1.80 cu 75 kg șaten sincer fără vicii.cu locuință servici stabil. Doresc sa cunosc o fata. Serioasa.fidela. Pentru a întemeia o familie. Poate sa aibă și un copil. Ca am și eu. Rog seriozitate. Telefon 0748922848.
Caut relatie serioasa!
Viata este frumoasa insa in doi este minunata. . . . despre mine?. . . sociabil, echilibrat, optimist, carismatic, responsabil, insa o comunicare placuta, armonioasa, ne poate spune mai multe unul despre altul, curaj, nu avem nimic de pierdut. Am 35 de ani 0773811522
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
El cautâ parteneră
Bârbat matur caut fatâ femeie pentru o relație discretâ lungă duratâ din plăcere București vâ rog sms și vâ apelez eu 0734083790
caut o femeie ptr o relatie.!
Buna! sunt sing..necasat.f.oblig..locuiesc singur,,0761212549...dak vrei sa vb,,marian.55,1,85,80kg,,oricind,disponibil.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.