Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat
Cupidon

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Te astept sa bem cafeaua in fiecare dimineata
Am 49ani,cadru militar in rezerva,div,cu o fetita,1,67/60,brunet ochi caprui,stabil material si social,sunt din Teleorman,calm,cu simtul umorului,tandru un om cu bune si rele,aflat in cautare de un o persoana frumoasa sufleteste cu sau fara copii,realizata material sau nu,dispusa daca se poate a se muta la mine in vederea unei casatorii.0769833945.Nu caut aventuri sau menajera de aceea nu are asa mare importanta veniturile sau starea sociala.
ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT IUBITĂ
BUNĂ,SUNT UN OM DE ONOARE ȘI CARACTER,EDUCAT,SOCIABIL,ONEST,DEVOTAT ȘI CIZELAT!!!,DORESC SĂ CUNOSC O DOAMNĂ DE MAXIM 45 ANI DRĂGUȚĂ ȘI FEMININĂ ÎN VEDERE UNEI RELAȚI PLINE DE BEATITUDINE,O RELAȚIE PASIONALĂ BAZATĂ EXCLUSIV PE DRAGOSTE,ROMANTISM,ARMONIE ȘI IUBIRE DESĂVÂRȘITĂ!!, DACĂ EȘTI ÎN ASENTIMENTUL MEU CONTACTEAZAMA CU ÎNCREDERE ȘI ÎMPREUNĂ PUTEM CLĂDI O RELAȚIE MINUNATĂ, ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE!,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,TEL:.0758.604.227.
relatie
Licentiat,nefumator,41 ani,1.86,94fara copii,doresc sa cunosc partenera serioasa,prezentabila,nefumatoare,fara copii,bucuresti,strict pt.relatie serioasa,0751.100.104
Doresc o fata draguta fidela sa fie impreuna cu mine sa fim fericiti
Adrian 30 ani Cluj doresc o fata adevarata cuminte draguta fidela necasatorita fara obligatii cu care sa fiu impreuna sa imi indeplinesc toate dorintele si nevoile alaturi de acea fata sa fim fericiti . Telefon SMS 0744226930 . Multumesc .
PRIETENIE
BUNA MARIUS 50/1,70/75 DIN BUCURESTI FARA OBLIGATII DORESC CUNOSTINTA DOAMNA ROG MES 0786256443
SUNT BAIAT AM 37 ANI CAUT FEMEIE SERIOASA SI DE INCREDERE PT CASATORIE NR MEU DE TELFESTE 0761010850
Buna, SUNT BAIAT ma numesc adriaan, sunt din olt, am 37 de ani, 1,70/70 kg, par saten, ochii caprui. sunt un baiat serios, sincer, de incredere, nefumator, nealcoolic, tandru, bland, cuminte, sufletist, afectuos fidel, crestin ortodox, fara obligatii, necasatorit niciodata, imi place sa citesc, plimbarile in aer liber, calatoriie, imi place sa gatesc. Sunt in cautarea unei relatii serioase de prietenie in vederea casatoriei, nu ma intereseaza aventurile. Doresc sa cunosc o fata serioasa, de incredere, cu suflet bun, cu varsta cuprinsa intre 25-40 de ani,fara obligatii, crestina ortodoxa, dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, bazata pe incredere, respect, intelegere, armonie, fidelitate, dragoste adevarata, doresc sa cunosc o fata serioasa, sincera, sufetista sa isi doreasca asemenea o relatie frumoasa de prietenie in vederea casatoriei, numarul memu de telefon este 0761010850 nu raspund la numere private. Rog seriozitat
prietenie
Domn singur. Caut doamna pt prietenie. 0743404547
suna si te voi face fericita
BARBAT,50 ani,divortat,singur,fara obligatii,din valcea,sit materiala buna,doresc cunostiinta doamna pana in 50 ani,pt o relatie de prietenie,eventual casatorie,bazata pe respect,fidelitate,ajutor reciproc si multa,multa iubyre!!!doresc sa fie ultima relatie si cea mai fericita!!!doamnele sub 35 ani sa se abtina!!!ofer si cer seriozitate!!!astept SMS de prezentare apoi vb la tel 0725454512!!!va multumesc anticipat!!!
relatie de lunga durata/casatorie
Domn serios 44ani din bucuresti doresc sa cunosc o doamna intre 34-44ani ptr o relatie de lunga durata urmata de casatorie tel: 0730197609
INTELECTUAL DORESC CASATORIE
Intelectual 45 ani, inalt, dragut, ingrijit, saten cu ochi albastri, tandru, comunicativ, fara vicii, nu am copii, cu o situtie buna, locuiesc la oras in judetul Arges, doresc casatorie cu domnisoara sau doamna frumoasa, slabuta, fara copii, varsta maxima 40 ani. Accept cu un copil minor daca mamica este este tanara si mai doreste un copil. Ofer si cer seriozitate! Rog trimite-ti sms cu prezentare. Exclus apel cu numar ascuns! Fara bip! Telefon 0747919275

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.