Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari.Mai multe detalii la telefon 0728.486.666 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Singur
Tânăr 28ani din Bacău doresc sa cunosc o doamna matura pentru o relație discreta de lunga durata0751319478
Caut amantă plinuță,măritată din București sau Ilfov!0740 599 696!
Caut amantă plinuță chiar și măritată din București sau Ilfov!am 42,1,88,grizonant,ochi verzi!watsap sau SMS;0740 599 696
Caut Doamna 50+
Caut Doamna pentru o relatie intima discreta,din Bucuresti preferabil singura fara obligatii,.0734653667
MA NUMESC VALI SI CAUT O RELATIE SERIOASA
AM 46 DE ANI DIN BUZAU CAUT O FEMEIE ANTRE 35/40 NUMAI PENTRU O RELAȚIE SERIOASA PENTRU CĂSĂTORIE DIN BUZĂU HARGHITA NEAMT BRASOV..VIATA MEA SE LEAGA AN DOUA TARI ROMÂNIA ȘI ITALIA ASA CA CINE VREA MA POATE SUNA 0774226527...NU RASPUND LA SMS MULTUMESC
CAUT RELATIE CU DOAMNA SAU DOMNISOARA
BUNA!SANT DIN BUCURESTI,dragut,ingrijit,musculos,35ani,1,65m, "bine dotat". CAUT RELATIE (din Bucuresti) FARA OBLIGATII, PTR. A PETRECE CLIPE FRUMOASE IMPREUNA! PRACTIC CUNILINGUS SI ANILINGUS! GARANTEZ SATISFACEREA TA! TEL.0762301010.
un suflet cald
buna ma numescmarius,am 39 de anisunt din prahovaam probleme de santatesiimidoresc o fata sufletistasa ma poataacceptaasa cum sunteu,cucalitatilesidefectelemele ma putetigasiipemes.coroby_marius sau la tf0720645724watsap
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar fain 30 si prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima jud Alba .Tel 0762715075
Prietenie Casatorie
Domn fără obligații fără vicii,locuința la țara 51ani/1,66/68kg .Doresc cunoștința cu o doamna serioasă din Jud Bacău,sau din împrejurimi pentru o relație de prietenie,eventual căsătorie.Tel 0757206720
te caut pe tine sufletul meu pereke
Buna sant barbat an varsta de 51 de ani singur serios fara obligati fara vici cu servici stabil din Targoviste-Dambovita sant an cautarea unei femei serioase cu varsta antre 46-55 de ani din Dambovita sau din apropiere poti fi si de la tara poti avea si obligatii pentru o relatie serioasa dupa ce ne vom cunoaste mai bine ne putem casatori nu aventuri te rog nu suna cu nr.privat mai multe detalii la telefon 0799088214 Rog si ofer maxima seriozitate Multumesc te pup astept tel.din partea ta.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.