Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Doresc sa cunosc o doamna pentru o relatie sincera si frumoasa
Domn romantic,educat,cu simtul umorului foarte dezvoltat,46 ani,170 cm,zodua Taur,ochi caprui-verzui,ten alb,curat,fara nici un fel de obligatie,nu am copii,cunosc bucatarie foarte bine,de casa intr-un cuvant,doresc sa cunosc o doamna apropiata de varsta mea,draguta ,feminina,pentru a forma un cuplu si a porni impreuna o relatie demna de invidiat. Mai multe detalii se pot obtine apeland nr. :0701 267 800.
Relatie discreta .,jud Alba Iulia,,,
Tanar dragut 38 ani , prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima discreta din jud Alba . Tel 0762715075.
Caut fata pentru relatie
Tanar dragut 34 ani, casa Bucuresti, caut fata 20-35 ani din București sau zone apropiate, pentru relatie stabila. Mai multe vb la 0785530270. Sunama
Caut relatie serioasa!
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventurii vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc viorel si am 36 ani. 0773811522
Căsătorie
Tânăr.35.1/67.60.kg gospodar de la țară fără pereche la 38 km de capitală bucurești deștept priceput descurcăreț cu 2 propietăți 2 case ântro curte monitorizate supravecheate cu 8 camere video cu 9 sisteme alarme am servici doresc să cunosc tânără 18-35 ani pentru căsătorie să nu o deranjeze distanța mare unde stau eu să nu fie după interes 0722134176 nu sunați cu privat
Buna caut o domnisoara din Galati ma ofer sa fiu sotul ei
Buna ma numesc George sunt din Galati am 29 de ani studii medii nefumator niciodata casatorit dragut frumusel simpatic sincer romantic cu suflet bun fire pupacioasa vreau sa-mi gasesc jumatatea.Doresc cunostiinta cu domnisoara din Galati cu varsta 20-28 de ani care sa-mi lumineze viata zilele si sa ma iubeasca pentru tot restul vietii.Eu nu accept divortate cu copii fete cu figuri in cap care le plac sa fie amante ciudatenii specimene figurante si nici escorte.Tel.0744231695 folosesc si whats up la tel.0745802124.Rog seriozitate maxima.
relatie
Barbat matur, 1.69/71kg, singur, vaduv, caut doamna/domnisoara din Bucuresti, pentru o relatie,telefon,mesaj, whatsApp 0771225125.
BUCURESTI- CAUT DOAMNA PTR. RELATIE PLACERI
BUNA! SUNT DIN BUCURESTI, ASPECT FIZIC PLACUT, 40 ANI, ÎNGRIJIT, "BINE DOTAT", DRAGUT, TEL.0762301010. CAUT DOAMNA DRAGUTA PTR. O RELATIE DE PLACERI INTIME! GARANTEZ SATISFACTIA TA! TE PWP!
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
El caută parteneră
Bărbat matur doresc doamnă domnisoară pentru o relație intimă lungă durată din plăcere Bucuresti 0734083790

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.