Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat
Cupidon

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Relație serioasă!
Bărbat singur divorțat 47 de ani locuiesc la ţară doresc să cunosc o doamnă cospodină de la ţară până în 46 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată bazată pe respect și sinceritate. Tele. 0767077001.
tanar din bacau caut o fata serioasa
Tanar de 30 ani din bacău caut o fata serioasa din zona bacău intre 25—35 ani poate să fie si de la țară pentru a face impreuna o familie tel 0751410833
Caut jumatatea vieti.
Buna. Ma numesc Gheorghe am 60 de ani locuiesc la tara sunt pensionar locuiesc singur fara obligati antialcoloic nefumator sunt un barbat serios sufletist cu frica de dumnezeu. Iubesc animalele, Doresc sa cunosc o doamna seriosa cu varsta ante 58 si 68 ani din ori ce judet numai pt.casatorie. nu doresc aventuri ci vreau o relatie cat se poate de stabila si serioasa pt.tot restul vieti. Doamnele care doresc acelasi lucru sa ma contacteze la nr.de tel. 0742884167 rog si ofer multa seriozitate. Cu respect Gigel de la valcea.
Relație serioasa
Am 49ani,1,67/60,cadru militar in rezerva,div,cu o fetita,calm,cu simtul umorului,stabil material si social,brunet, ochii caprui,tandru,intelegator,caut reletie serioasa in vederea intemeierii unei familii.Sunt din Teleorman si nu ma intereseaza perfectionism averi venituri sau mari frumuseti.Si eu sunt un om trecut prin viata cu bune si rele.0769833945.
Relație serioasă cu scop de casatorie
Tânăr drăguț am 30 de ani sunt din Oradea fără obligații caut o femeie sinceră in vederea casatoriei rog seriozitate maxima. Tel 0746697282
Caut sot- sotie
Bună Am 39 de ani, caut cuplu soț-sotie din TIMISOARA pentru prietenie și relații intime în trei. Tel: 07 38.25. 90. 15.
Bună caut o fata serioasa ptr casatorie
Bună sunt Ștefan din Teleorman Alexandria am 30 ani despărțit cu un copil si caut o fata serioasa ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 te aștept rog seriozitate maxima
Tânăr caut o fata pentru o relatie serioasa de prietenie/casatorie
Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman, am 35 de ani, sunt un tanar sincer, nu fumez, nu consum alcool, am absolvit facultatea de litere, crestin ortdox, tandru, imi doresc din tot sufletul sa cunosc o fata sincera, cu un suflet bun, fara obligatii, cu varsta cuprinsa intre 29-35 de ani, dispusa pentru o relatie serioasa in vederea casatorie, nu caut aventuri, sper ca mai exista si fete sincere care isi doresc o familie cu adevarat, numarul meu de telefon este 0740418685, rog seriozitate.
caut suflet pereche
Mă numesc valentin am 28 de ani am probleme de sănătate din naștere doresc să găsesc o fată cu suflet bun și să mă înțeleagă așa cu sunt eu ca băiat să fie alături de mine și să mă iubească și să am o relație serioasă mă puteți găsi la numărul de telefon 0787393506 nu răspund la număr privat
suna si te voi face fericita
domn serios,48 ani ofer momente placute si clipe de neuitat doamnelor si domnisoarelor!!!0725454512!!!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.