Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
prietenie-casatorie
Barbat 51 de ani cu locuinta la tara,doresc cunostinta doamna draguta de la tara maxim 46 de ani,pentru o relatie de casatorie.tel.0746610842 jud.dplj
Buna!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
Tanar 31 de ani foarte serios pt căsătorie
Tânăr 31 de ani. Înalt 1.80 cu 75 kg șaten sincer fără vicii.cu locuință servici stabil. Doresc sa cunosc o fata. Serioasa.fidela. Pentru a întemeia o familie. Poate sa aibă și un copil.si nași pentru cununie sa aiba Ca am și eu. Rog seriozitate. Telefon 0748922848.
Zâmbește din nou
Tânăr,39 din pascani cu locuința fără obligații aspect fizic plăcut ochii albaștrii,doresc cunoștință cu doamna domnișoara drăguță pentru căsătorie,doamna poate fi si divorțată,mă caracterizez ca fiind o fire calmă glumeață deschisa sufletistă romantică,si cu simțul umorului,a-mi plac florile an special trandafiri roșii,nu răspund la nr privat,pot fi contactat la nr de tel (0751652523 pupici din partea mea Iulyan doamnelor și domnișoarelor pwp.
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar 30 si fain prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima de lunga durata.Tel 0762715075
Salut
Salut,am 49ani,locuiesc in Craiova,imi doresc o doamna de virsta apropiata cu care sa-mi impart bucuriile si necazurile ,pina la adinci batrineti,Adi 0761631721
Buna caut o fata serioasa din Galati pentru casatorie
Tanar de 28 de ani din Galati cu studii medii fara vicii fara noroc in dragoste vreau sa-mi gasesc jumatatea.Doresc cunostiinta cu o domnisoara serioasa cu varsta 20-27 de ani din Galati.Prostituatele lesbienele fetele neserioase si homosexualii sa nu ma deranjeze sa evite sa ma contacteze.Astept doar sa fiu contactat de o fata singurica care doreste sa inceapa cu mine o relatie serioasa urmata de casatorie dar exclus aventurile.Tel.0745802124 dar fara sa fiu deranjat inutil.Rog seriozitate.
Prietenie Casatorie
Domn fara obligatii,fara vicii,(tutun alcool) locuinta la țara 51ani/1,66/68kg.Doresc cunoștința cu o doamna serioasa din Jud Bacau s-au din alte localitati pentru o relație de prietenie,eventual casatorieTel. 0757206720
Relatie Serioasa
Salut.m cheama gabriel 36 ani.necasat.iasi.caut o fata.nr 0752800489,suni.si vorb.da n suna cu priv.care are tupeu .vr.
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar 30 si fain prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima de lunga durata.Tel 0762715075

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.