Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:

Anunturi matrimoniale


Inca o incercare!
Persoana 56 ani, din MS, 1,65/ 53-54 kg,realizata material, cu loc de munca doresc sa intalnesc pe cineva fara interes, care doreste sa convetuiasca in liniste, viata placuta bazata pe sinceritate si adevar. Varsta peste 54 de ani si cu intentii foarte serioase! Pentru detalii la adresa de mess. feliciamatea@yahoo.com!!!!
caut o domnisoara cu fantezii
Caut o domnisoara fara prejudecati, cu imaginatie si spirit libertin, care doreste sa-si puna in practica fanteziile sexuale cu un tip dragut, matur, educat, casatorit si foarte discret, din Bucuresti. Tel. sau sms la 0764 421 796.
Prietenie Casatorie
Barbat tanar 42 ani romantic si cu simtul umorului doresc sa cunosc o doamna/domnisoara din Craiova si apropiere in vederea unei relatii de lunga durata. Nr de contact 0764.974.947
Caut o fata cu suflet bun
Buna ma numesc valentin am 25 de ani am plobleme de sanatate din nastere doresc sa gasesc o fata cu suflet bun care sa ma accepte asa cu sunt eu cu plobleme de sanatate sunt un baiat respectos si sincer si sufletist sa ai va si ia plobleme de sanatate pentru mai multe detali ma puteti suna la nr 0736816030,0764518237 s-au pe email ionita_valentin90 si pe skipe ionita valentin
caut fata simpla,pt relatie de durata
barbat 35 ani,din bucuresti,de casa,imi caut jumatatea,o fata simpla,fara fite,care vrea o relatie de durata.tl 0735979346
Prietenie / casatorie
Buna sunt Gigi din Bucuresti singur si fara obligatii doresc o relatie de prietenie chiar si casatorie 0769117203
pentru o viata impreuna.
Brunet,ochi albastrii,42/1,77/67 fara obligatii,fara vicii doresc cunostinta cu doamna,domnisoara 30-45 ani pt. o relatie de prietenie,casatorie.Poti avea un copil.Nu vreau aventuri,relatii de o noapte,doua.Locuiesc la tara in apropiere de orasul Ludus,jud.Mures.INTERZIS PROSTITUATELOR,HOMOSEXUALILOR. 0743284176. Silviu .
Gay caut prieten cu handicap
Barbat,43 ani din Bucuresti linistit,iubitor,sincer si total devotat domnilor cu amputatie doresc sa cunosc un domn care are un picior amputat cu care sa am o relatie de prietenie si caruia sa-i fiu loial,devotat si de un real ajutor.Rog pe cei curiosi sau pe cei care au chef de glume sa se abtina in a ma contacta.Ofer si cer seriozitate.Tel.0758689957 sau pe yahoo adresa este danion79@yahoo.com.
Buna
Barbat necasatorit fara vicii locuiesc la tara caut fata pana in 36 ani dispusa sa locuiasca la tara pentru prietenie/casatorie tel.0724539536
Barbat de 30 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie
Barbat de 30 ani din Botosani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie caut femeie din Botosani sau din satele din Jud.Botosani sau din tara vreau o femeie serioasa educata punctuala discreta fidela respectoasa romantica si care sa urasca minciuna si care sa stie ce vrea cu adevarat de la viata si care isi doreste sa isi intemeieze o familie vreau o femeie fara pretentii financiare si materiale doresc o femeie care sa ma iubeasca sincer din inima si sufletul ei care sa ma faca fericit toata viata si sa fie langa mine si la bine si la rau si sa aiba sentimente curate pentru mine si sa ne respectam reciproc telefon:0741386413 nu raspund la nr privat ascuns sau necunoscut care nu sunt interesanti de anuntul meu nu deranjati cu telefonul inutil si nu va bagati aiurea inseama si vedeti va de treaba voastra ca este mai bine si care suna la misto sa nu deranjeze deloc anuntul valabil numai pentru femei rog seriozitate si respect reciproc.
Prima pagina   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Ultima pagina

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.