Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:

Anunturi matrimoniale


SUNT UN BARBAT AFECTUOS,IUBITOR SI ROMANTIC.
BUNA SEARA,DORESC SA CUNOSC O DOAMNA DE MAXIM 45 ANI,IN VEDEREA UNEI RELATI SERIOASE,DE VIITOR SI STABILE!!!,BAZATA EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE,ROMANTISM SI IUBIRE DESAVARSITA!!,OFER SI PRETIND SERIOZITATE DEPLINA!,SUNT UN BARBAT FOARTE TANDRU,FINUT,ROMANTIC,SENZUAL SI MAI ALES PASIONAL,AM 41/1.76/72/,SATEN,CAPRUI,GEMENI,TEL:.0762.412.559.
Barbat de 31 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie
Barbat de 31 ani din Botosani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie din Botosani sau din satele din Jud.Botosani sau din tara doresc o femeie serioasa punctuala discreta fidela romantica si care sa urasca minciuna doresc o femeie fara pretentii materiale si financiare o femeie care sa intemeiez o familie cu ea care sa aiba sentimente curate pentru mine sa ma iubeasca sincer si sa fim impreuna toata viata si la bine sau rau si sa petrecem impreuna ca doi porumbei indragostiti tel:0741386413 nu raspund la nr.privat sau ascuns sunati cu nr de telefon anuntul valabil numai pentru femei rog seriozitate si respect reciproc.
Caut o fata pentru o relatie de lunga durata care sa duca la casatorie
Caut o fata care stie sa respecte si sa iubeasca asta daca mai exista pentru o relatie de lunga durata care sa duca la casatorie ma numesc Bogdan si am 27 de ani . 0740480862 nu raspund la numar privat
Relatie Serioasa
Buna*Marian ma numesc*am44de ani*locuiesc la tara*Jud Prahova*lucrez ca badiguard inarmat*sunt divortat*eu sunt un varsator foarte sufletist iubitor si foarte milos de felu meu*eu de fel nu sunt violent si numi place violenta in familie*nu consum alcol si tutun*sunt un barbat cuminte si muncitor*nu am avut noroc in casnicia mea pentru ca am fost inselat de fosta sotie si deaicea neam despartit ia a ramas cu persoana care ma inselat si eu imi vad de viata mea*sa sti ca numi doresc averi sau bogati si imi doresc o femeie simpla sa aive suflet bun si sasi doreasca o relatie serioas de casnicie*sincer daca va intereseaza o relatie serioasa de casnicie sj un barbat cum sunt eu cu suflet si milos va rog sa ma contactati la nr tel 0746325009*ginditiva ca un barbat cu suflet bun greu se mai gaseste in zioa de azi*acum dumneavoastra stiti ce aveti de facut cu viata si cu viitorul dumneavoastra*Multumesc pentru intelegere.
CAUT *DOAMNA* VADUVA FF.SERIOASA, PENTRU O RELATIE STABILA, CASATORIE,!...
CAUT *DOAMNA* VADUVA FF.SERIOASA, PENTRU O RELATIE, STABILA, CASATORIE,!... Sunt realist, destul de selectiv, interesat numai de interactiune cu persoane sanatoase fizic, psihic si mental, afectiv, dornice si disponibile de a se implica intr-o relatie stabila, responsabila. Sunt din BV. Vaduv 60 ani 1,72/90 kg. Pensionar fara vicii si obligatii. Locuinta unic proprietar, doresc relatie stabila, cu o *DOAMNA*. Pensionara 59/63 ani, foarte serioasa din BV., s-au apropiere Pentru o batranete frumoasa. Sa formam o, noua viata de familie. Sa ai inima buna si sufletul curat, ca lacrima izvorului de munte,! (Nu accept dude, stafidite terfelite de toti. Sub nici o forma bigamie, traiul dublicitar, femei obsedate sexual, de moravuri usoare. Fara vicii, dependent-a de: fumat, alcol, tatuaje, pacanele, pariuri, cazinouri, loterie, etc.). Prefer NUMAI, femei VADUVE, ff.foarte. serioase. (Nu ma intereseaza tineretul feminin. S-au aventuri pasagere). Exclus femei, migratoare dupa barbati. Femei divortate, de moravuri usoare, obsedate sexual, practicand bigamia si interesul personal, etc. Doresc o *DOAMNA* sanatoasa, gospodina, curata, eleganta, cocheta, fidela, aspect fizic placut, etc. Considerati ca impreuna, putem pune STOP! singuratatii,? Va astept cu mare drag! ATENTIE! Nu raspund la: SMS, Bip-uri si nr. ascuns. Sunteti compatibila, pentru o viata de familie? SUNATI: +4.0771.017.521. Va rog seriozitate maxima. Nu permit glume indecente, de prost gust. Pentru amatori., Comvorbire telefon inregistrata. MULTUMESC,!...
RELATIE
Buna,sunt adrian din bucuresti.Locuiesc singur si nu am obligatii, am 40 ani,1,78 slabut saten si par scurt. 0762 962 138
Gay caut prieten cu handicap
Barbat,43 ani din Bucuresti linistit,iubitor,sincer si total devotat domnilor cu amputatie doresc sa cunosc un domn care are un picior amputat cu care sa am o relatie de prietenie si caruia sa-i fiu loial,devotat si de un real ajutor.Rog pe cei curiosi sau pe cei care au chef de glume sa se abtina in a ma contacta si nu raspund la numar ascuns.Ofer si cer seriozitate. Tel. 0758689957 sau pe yahoo adresa este danion79@yahoo.com,Daniel.
GATA... STOP!... SINGURATATII... NUMAI DOUA PERSOANE COMPATIBILE, O POT BIRUII,!...
GATA... STOP!... SINGURATATII... NUMAI DOUA PERSOANE COMPATIBILE, O POT BIRUII,!... Sunt din BRASOV. Vaduv 60 ani 1,72/90 kg. Pensionar fara vicii si obligatii. Locuinta unic proprietar, doresc relatie stabila, casatorie cu o *DOAMNA*. Pensionara 59/63 ani, foarte serioasa din BRASOV, s-au apropiere. Inteligenta, dispusa sa locuiasca la mine. Sa traim o batranete frumoasa cu afectiuni sincere si un respect reciproc. Sa ai o pensie de 1000 roni necesara pentru intretinerea ta. (Nu ma intereseaza tineretul feminin. S-au aventuri pasagere). Exclus femei, migratoare dupa barbati. Femei divortate, de moravuri usoare, obsedate sexual, practicand bigamia si interesul personal, etc. Doresc o *DOAMNA* sanatoasa, gospodina, curata, eleganta, cocheta, fidela, aspect fizic placut, etc. Considerati ca impreuna, putem pune STOP! singuratatii,? Va astept cu mare drag! ATENTIE! Nu raspund la: SMS, Bip-uri si nr. ascuns. Sunteti compatibila, pentru o viata de familie? SUNATI: +4.0733.197.701. Va rog seriozitate maxima. Nu permit glume indecente, de prost gust. Pentru amatori., Comvorbire telefon inregistrata. MULTUMESC...
Doresc sa cunosc o femeie din Brasov
Barbat,29 de ani,1,76 m,73 kg,Doresc sa cunosc o femeie din Brasov care doresc o relatie de lunga durata,poate avea si un copil.Numar de telefon 0748665618.Nu sunati cu numar privat ca nu raspund.
TANDRU,FINUT,ROMANTIC,SENZUAL,IUBITOR SI FOARTE PASIONAL,DORESC SA CUNOSC O DOAMNA CU ADEVARAT INTERESATA DE O RELATIE SERIOASA SI PLINA DE BEATITUDINE.
BUNA SEARA,SUNT UN BARBAT FOARTE TANDRU,FINUT,ROMANTIC,SENZUAL,IUBITOR SI MAI ALES PASIONAL!!!,DORESC SA CUNOSC O DOAMNA DE MAXIM 45 ANI,IN VEDEREA UNEI RELATI SERIOASE,DE VIITOR SI STABILE!!,BAZATA EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE,ROMANTISM SI IUBIRE DESAVARSITA!,OFER SI PRETIND SERIOZITATE DEPLINA,TEL:.0762.412.559.
Prima pagina   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Ultima pagina

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator. Celor care vor trimite mai mult de un anunt pe zi li se va bloca accesul pe site pentru 3 zile.