Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Supus caut Stapana
Supus 40 ani din Bucuresti caut femeie stapana pt a fi sclavul ei,cer si ofer discretie si seriozitate maxima!TelWhatsapp 0711 814 504
Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar dragut 42 ani simpatic prezentabil doresc cunostinta cu o doamna / domnisoara draguta sexy pt o relatie intima de lunga sau scurta durata din jud Alba. Daca adori limbutele nu ezita sa ma suni la 0762715075 .
CAUT FEMEIE IN PIATRA-NEAMT
Bună!Doresc să cunosc o femeie din PIATRA-NEAMT,măritată sau nu,cu varsta 20-60 ani,dispusă pentru o relatie amoroasă,discretă şi de lungă durată.Am 42 de ani,1,90/90kg.Nu vreau să fiu deranjat de homosexuali,prostituate şi de cei cu glume in program.Aştept mesaj la 0748777248.Multumesc
Căsătorie
Tânăr.37.1/67.60.kg gospodar de la țară fără pereche locuiesc la 40 km de București deștept priceput descurcăreț posesor a 2 case ântr-o curte ân total 5000 metri pătrați am servicii doresc să cunosc tânără maxim 37.1/67.60.kg să fie ceamai puturoasă dintre femei să fie de casă să nu umble din floare ân floare să nu sunați cu număr ascuns nici la ore târzii noaptea 0722134176
SLATINA : CAUT O D-NÅ MATURÅ CARE ȘTIE CE ÎNSEAMNÅ SINGURÅTATEA ȘI VREA SÅ-ȘI REFACÅ VIAȚA
SALUT ! CAUT O FEMEIE CU MULT SUFLET UMAN,CAPABILÅ DE LUPTA DE A TRANSFORMA UN BÅRBAT PE PLACUL EI,OARE MAI EXISTĂ DRAGOSTE ADEVÅRATÅ DUPĂ VÂRSTA DE 40 DE ANI ? GREU DE CREZUT,ÎMI DORESC SÅ CRED ÎN DRAGOSTE,SUNT UN BÅRBAT SERIOS,FOARTE TRIST,SIMPLU,AM 44 DE ANI,SUNT DIN SLATINA-OLT,NU CAUT AVENTURI,NU MÅ SINUCID CÅ NU MI-AM GÅSIT JUMÅTATEA,AȘ PUTEA SÅ PROFIT DE FAPTUL CÅ SUNT CARDIAC,CAUT O D-NÅ VÅDUVÅ SAU DIVORȚATÅ,CU / FÅRÅ UN COPIL NORMAL,SÅ NU UIT . . . . . . PREZINT UN DEFECT DE AUZ DIN NAȘTERE,SUNT PROTEZAT AUDITIV,NU AM NEVOIE DE CINEVA CA MINE LÂNGÅ MINE,EU TE VREAU PE TINE,DACÅ EȘTI O FEMEIE ÎNCÂNTÅTOARE,SUNT ABSOLVENT DE ȘCOALĂ SANITARÅ,LA PLURAL ÎN LOC DE FACULTATE.EXISTÅ OAMENI DEFORMAȚI SAU FÅRÅ UN MEMBRU INFERIOR / SUPERIOR,EU DE CE SUNT OCOLIT DE DRAGOSTE ? SUNT PENSIONAR SOCIAL PTR CÅ MI-AM PIERDUT JUMĂTATE DIN CAPACITATEA DE MUNCÅ,ÎNAINTE DE A DEPUNE DOSARUL DE PENSIE EU AM FOST SPITALIZAT LA INSTITUTUL DE EXPERTIZÅ MEDICALÅ DIN BUCUREȘTI,AȘA S-A AJUNS LA AVIZUL NECESAR.PTR UN VOUCHER EU TRÅIESC ÎN MINCIUNÅ PTR 2 ANI SAU MAI PUȚIN.DACÅ TE INTERESEAZĂ SÅ MÅ CUNOȘTI FAȚÅ ÎN FAȚÅ ȘI VREI SÅ CONVERSEZI CU MINE,DACÅ TE INTERESEAZĂ O RELAȚIE SERIOASÅ ȘI EȘTI IUBITOARE DE ADEVÅR AȘTEPT UN MESAJ DE PREZENTARE PE WHATSAPP LA NR 071500781 SAU PE TELEGRAM LA NR 0767469434 - VICTOR.ROG SERIOZITATE MAXIMÅ,EXCLUS ALTE LOCALITĂȚI SAU COPIL MIC,ROG SERIOZITATE MAXIMÅ.
0748434160 Domn serios dragut pt casatorie sau prieteni
domn necasatorit varsta mea 41 de ani din muntenia proprietar cu apartament,sauto si serviciu,vreau sa cunosc o doamna singura pensionara sau cu serviciu din toata tara cu varsta 27-42 de ani sunati-ma cu numar fara mesaje.
Relație
Buna sunt Denis din Judetu Olt caut o fata,femeie pentru relație de lungă durată Nr 0769811563
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 38 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relatie serioasa!
Caut o fata serioasa si singura fara obligatii cu virsta 18/37 ani care isi doreste o relatie serioasa cu un baiat serios si singur la fel care isi doreste o familie serioasa sa ma contacteze poate fi din tara sau strainatate nu conteaza va lasa nr meu aici 0747.265.333 cu incredere pentru ceva serios!
Relatie serioasa!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 Dacă vrei sa vorbești cu cineva,dacă vrei te pot asculta!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.