Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Femeie
Emil 38 ani ochi verzi 1.75 80 kg propria afacere caut femeie pana in 45 de ani dispusă sa mute la mine poti avea si copii tel 0730065911 este si nr Whatsaap
Relație stabila
Tânăr dragut responsabil nefumător realizat fără vicii bine dotat vreau sa cunosc o fata pentru o relație eventual căsătorie.0746568455 rog seriozitate.
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 39 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o femeie draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/caut fata draguta cu facebook pentru a ne vedea a ne cunoaste/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relatie de orice tip
Domn 57 ani, 175cm, 73kg, angajat, servici bun , apartament, locuiesc în București, sector 6, doresc caut o relație de orice tip, cu o Doamnă, va rog sms.apel, la număr 0799452296.
RELATIE FRUMOASA
Buna ma numesc marius am 42 de ani din Prahova am o dizabilitate fizică din nastere și doresc o comunicare sincera și ceva mai mult cu o fata sufletista din județele învecinate. Ma puteți găsii la tel 0720645724 WhatsApp
Tânăr caut o tânără pentru o relație de prietenie/căaătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 39 de ani. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt un tânăr cu suflet bun, sincer, de încredere, amabil, calm, răbdăror, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin- ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt 1,86, păr saten, ochii căprui. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile. Doresc să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 30-38 de ani dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie în vederea căsătoriei, nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere cu un suflrt bun cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0740418685, Sper că există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar dragut 42 ani prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna / domnisoara singura draguta sexy pt o relatie intima discreta de lunga durata din jud ALBA .Daca adori limbutele nu ezita sa ma suni la . TEL 0762715075.
Relatie serioasa!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 Doamne ajuta!
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 39 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o fata draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/caut femeie draguta cu facebook pentru a ne cunoaste a ne vedea /din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.