Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Singur caur relatie serioasa
Singur 42 ani din Bucuresti,serios,modest,niciodata casatorit,locuiesc singur,1.80,84kg,saten,caprui,caut femeie,serioasa,modesta,de casa,pt convietuire,eventual casatorie!Tel 0774 047 029.
caut relatie pe termen lung
Caut partenera de viata, am 37 de ani, 165 cm, 76 kg, locuiesc singur, imi caut prietena, care in timp imi poate deveni partenera de viata, din Bucuresti sau imprejurimi. nr meu 0760 961 444, putem vorbi live pe WhatsApp.
Relatie discreta .,jud Alba Iulia,,,
Tanar dragut 38 ani , prezentabil , simpatic doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima discreta din jud Alba . Tel 0762715075.
relatie de lunga durata/prietenie
Domn serios 45ani din bucuresti doresc sa cunosc o doamna intre 36-45ani ptr o relatie de lunga durata rog seriozitate tel: 0727089418
DRAGUTO,ELIBEREAZA FEMEIA DIN TINE SI LASA-TE IUBITA PATIMAS.
BUNĂ DIMINEATA,SUNT UN OM DE ONOARE ȘI CARACTER!!!,LOIAL,EDUCAT,SERIOS,DEVOTAT ȘI SOCIABIL!!, DIVORȚAT, FĂRĂ OBLIGAȚI ȘI SINGUR ACTUALMENTE,ÎN CĂUTAREA UNEI RELAȚII STABILE,DE VIITOR ȘI SERIOASE!,DACĂ EȘTI O DOAMNĂ DRĂGUȚĂ,ÎNGRIJITĂ ȘI FEMININĂ DE MAXIM 50 ANI CONTACTEAZA-MA CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,WHATSAPP ȘI TELEFON:.0784.843.352.
Barbat din Timisoara caut femeie pt o relatie serioasa
Barbat 40ani 173 inalt 85kg zodia rac cu locuinta proprie si job afacere stabil divortat caut o realtie seriaosa cu femeie 30.40ani mai multe detali pe whats app daca esti hotarata trimitemi o poza cu tine si voi raspunde mersi!! 0765072080. nu raspund la nr privat si sms!!!!!!
Relație serioasa
Bărbat 51 ani singur fără obligații caut o femeie serioasa săracă de virsta apropiata pentru orice fel de relație serioasa contact 0720476705
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
relatie de lunga durata/prietenie
Domn serios 45ani din bucuresti doresc sa cunosc o doamna intre 35-45ani ptr o relatie de lunga durata rog seriozitate tel: 0727089418
*CAUT *DOAMNĂ* VĂDUVĂ FOARTE SERIOASĂ, PENTRU O RELAȚIE, STABILĂ, CĂSĂTORIE,*....!?....
*CAUT *DOAMNĂ* VĂDUVĂ FOARTE SERIOASĂ, PENTRU O RELAȚIE, STABILĂ, CĂSĂTORIE*,! Sunt realist, destul de selectiv, interesat numai de interacțiune cu persoane sanatoase fizic, psihic și mental, afectiv, dornice și disponibile de a se implica intr-o relație stabilă, responsabilă. Sunt din *BRAȘOV* Văduv 63. ani 172. cm. /90 kg. Pensionar fără vicii și obligații. Locuință unic proprietar, doresc relație stabilă, cu o *DOAMNĂ*. Slabuță maxim, 60./70. Kg. /165./170.cm. Pensionară 60./64. ani, foarte serioasă din *BRAȘOV*, s-au apropiere Pentru o bătrânețe frumoasă. Să formăm o, nouă viață de familie. Să ai inimă bună și sufletul curat, ca lacrima izvorului de munte,! (Nu accept dude, stafidite terfelite de toți. Sub nici o formă bigamie, traiul dublicitar, femei obsedate sexual, de moravuri ușoare. Fără vicii, dependent-ă de: fumat, alcol, tatuaje, păcănele, pariuri, cazinouri, loterie, etc.). Prefer NUMAI, femei VĂDUVE, foarte serioase. (Nu mă intereseaza tineretul feminin. S-au aventuri pasagere). Exclus femei, migratoare după bărbați. Femei divorțate, de moravuri ușoare, obsedate sexual, practicand bigamia si interesul personal, etc. Doresc o *DOAMNĂ* sănătoasă, gospodină, curată, elegantă, cochetă, fidelă, aspect fizic plăcut, etc. Considerați că împreună, putem pune STOP! singurătății,? Vă aștept cu mare drag! ATENȚIE! Nu răspund la: SMS, Bip-uri și nr. ascuns. Sunteți compatibilă, pentru o viață de familie? SUNAȚI: VODAFON.RO. +4.0733.197.701. Putem socializa pe WhatsApp. Vă rog seriozitate maximă. Nu permit glume indecente, de prost gust. Pentru amatori., Comvorbire telefon înregistrată. MULȚUMESC,!...

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.