Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Relație serioasă.
Bărbat divorțat 50 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă 40-50 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele.0767077001.
Relatie serioasa
Tânăr drăguț am 33 de ani sunt din Oradea fara obligații caut o femeie sinceră in vederea căsătoriei rog seriozitate. Tel 0701036992
Căsătorie
Domn 44ani necăsătorit,1,80,95kg,fără vicii,posesor auto,situație materială bună,cu locuința lângă orașul Rosiori de vede județul teleorman,doresc să cunosc o doamna de varsta apropiată,o femeie trecută prin greutățile vieții,pentru căsătorie,pentru mai multe detalii doar sms pe whatsapp la nr 0764191446.
Ceva serios!
Domn din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611
ÎMI DORESC O FEMEIE CU SUFLET BUN CARE SÅ-MI FIE ALÅTURI ÎN MOMENTE GRELE,NUMAI DIN SLATINA
BUNÅ ! SUNT UN BÅRBAT SERIOS,TRIST,CU GÂNDURI SERIOASE,DE VIITOR,AM 43 DE ANI,PENSIONAR SOCIAL,CU DIZABILITATE AUDITIVÅ,SUNT ABSOLVENT DE ȘCOALĂ SANITARÅ ( LA PLURAL ),LOCUIESC LA BLOC,CU MAMA,SIMT CÅ ÎMI LIPSEȘTE O VIITOARE SOȚIE CARE SÅ-MI FIE DE AJUTOR,NU CAUT AVENTURI,POATE TU EȘTI FEMEIA CARE SÅ-MI FACÅ VIAȚA UN PIC MAI FRUMOASÅ,ÎMI DORESC CA CUVINTELE MELE SÅ AJUNGÅ PRECUM O SÅGEATÅ LA INIMA FEMEII DORITE,SUNTEM OAMENI SIMPLI,CU CE SUNTEM DE VINÅ CÅ NU SUNTEM OAMENI CU SITUAȚIE MATERIALÅ BUNÅ ? ÎMI DORESC SÅ MÅ ÎNSOR ÎNAINTE CA MAMA SÅ ÎNCHIDÅ OCHII PTR TOTDEAUNA,ÎMI DORESC O PARTENERÅ CARE SÅ-I PLACÅ SÅ CONVERSEZE CU MINE,FAȚÅ ÎN FAȚÅ.DACÅ ȚI-AM TREZIT UN INTERES APARTE AȘTEPT UN MESAJ DE PREZENTARE PE WHATSAPP LA NR. 0734379889 SAU 0734379891 - SILVIU,NU VREAU MINCIUNI ȘI PROMISIUNI ÎN VIAȚA MEA.
Relație discretă
Căsătorit 52 ani din Galați , aș vrea să cunosc o doamnă din Galați pt o relație discretă de durată.Vă rog mesaj tel 0741400110.
Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar, , , dragut 41 ani, simpatic, prezentabil doresc cunostinta cu o doamna/domnisoara draguta prezentabila din jud Alba pt o relatie intima discreta .Tel 0762715075.
DORESC SA CUNOSC FEMEIE OPEN MIND PT RELATIE SERIOASA-CASATORIE---DOLJ DOLJ
Barbat fara obligatii,45 ani/1.75m/72 kg,studii superioare,prezenta agreabila,comunicativ,open mind,dotat(20 cm),adeptul sexului total,doresc cunostinta femeie fara obligatii majore,prezenta agreabila,comunicativa,fara prejudecati(accepta sexul total) pt relatie serioasa-casatorie!!Exclus categoric relatii pasagere!!!Daca esti o DOAMNA cu principii(FRUSTRATA plina de prejudecati care lesina cand aude de sex total),nu deranja inutil!!!Cauta un SERIOS ca tine!!!Nu folosesc Facebook!!!0762417199 0762417199 DOLJ DOLJ
SENZUAL,IUBITOR,DRĂGUȚ
BUNĂ ZIUA ,SUNT UN OM DE ONOARE SI CARACTER,EDUCAT,SERIOS SI MANIERAT!!!,DIVORȚAT LEGAL,SINGUR ACTUALMENTE,SI FĂRĂ OBLIGAȚII!!,DORESC SA CUNOSC O DOAMNĂ DRĂGUȚĂ SI FEMININA!,ÎN PERSPECTIVA UNEI RELAȚII SERIOASE,DE VIITOR ȘI STABILE,O RELAȚIE PLINĂ DE BEATITUDINE BAZATĂ EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPECT,SINCERITATE,ARMONIE SI IUBIRE DESĂVÂRȘITĂ,DACĂ EȘTI O DOAMNĂ CU ADEVĂRAT HOTĂRÂTĂ CONTACTEAZĂ-MĂ CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE ȘI VEI FI MEREU IUBITA SUBLIM ȘI PASIONAL,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,TELEFON : +46727720118 ȘI WHATSAPP 0784843352
Relatie de lungă durată
Bărbat 40 ani București necăsătorit, 1.83, 77 kg, aspect tineresc, fără copii, fără vicii , linistit si religios, caut fata liniștită pentru relatie de prietenie sau căsătorie. Pentru contact Whatsapp 0772100929.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.