Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
anunturi matrimoniale barbati

Anunturi matrimoniale


Casatorie
Emil 38 de ani ochi verzi propria afacere caut femeie matura pt casatorie tel 0730065911este si Whatsaap poti avea si un copil dispusa sa mute la mine stau in jud Calarasi te pup astept raspuns
Pentru o doamna
Bărbat văduv doresc o relatie lunga durata discreta cu o doamna din placere Bucuresti nb 0727528100
Ceva serios
Baiat serios 45 doresc sa cunosc o domnisoare pt o relatie serioasa.astept sms la nr 0725037466
O relație sincera de iubire bazată pe adorație, fidelitate reciprocă
E foarte frumos minunat feels like paradise când cineva te iubeşte, te doreşte, te atinge unde îți place şi eu asta caut . Eu Adrian născut 13 Februarie 1988 35 anișori din Cluj foarte educat afectuos, comunicativ, sentimental . Doresc o domnișoară o inimioara frumoasă tânără să fie si harnica cel putin pentru ea sa îi placă să lucreze ceva sa aiba un pic de venit asa cum fac si eu lucrez toata ziua sa imi asigur traiul zilnic si ce am nevoie, care să mă iubească şi eu să o iubesc mult cu care să trăiesc să menţin o relaţie sinceră de iubire, care adoră să îi fie atins și sărutat tot trupul . Nu e obligatoriu sa fie mare gospodina doar daca doreste inimioara sa faca deoarece eu stiu sa gătesc si sa fac ce e nevoie casnic acasă . Mă găseşti la 0742766484 DOAR WHATSAPP NU MAI TRIMITETI SMS AIUREA CA NU VA RASPUND SI O SA VISATI IN ZADAR LA PRIMIREA UNUI RASPUNS . Nu accept individe care nu sunt educate care nu vor să se prezinte corect sa ofere minimul de informatii despre ele, nici nu comunic cu cele care refuza, nu respecta dorintele mele . Mulțumesc mult .
Bună. Relație serioasă TLF 0785 527 270
Bărbat 50 de ani doresc să cunosc o Doamnă pentru prietenie s-au alt fel de relație eventual căsătorie de virstă apropiată din orice localitate rog și ofer seriozitate maximă TLF 0785 527 270.
Relație stabilă de lungă durată
Bărbat singur, sufletist, educat, cu simțul umorului, cu aspect fizic plăcut, 36 de ani, din Brașov doresc să cunosc o doamnă/domnișoară pentru o relație stabilă de lungă durată. Accept și cu copil. Pot fi contactat la numărul de telefon 0767321835.
Relație stabila
Băiat singur sunt interesat sa cunosc o fata numai pentru o relație eventual casatorie.Pentru a ne putea cunoaște mai bine sunama la nr 0746568455 sunama și nu vei regreta?
baiat serios
Baiat serios 28 de ani cu un handicap usor doresc sa cunosc o fata frumoasa și serioasa de maxim 25 de ani pentru prietenie sau eventual căsătorie 0787673002
Supus caut Stapana
Supus 40 ani din Bucuresti caut femeie stapana pt a fi sclavul ei,cer si ofer discretie si seriozitate maxima!TelWhatsapp 0711 814 504
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala doresc sa cunosc o doamna 50-55 ani pentru o relatie serioasa Mai multe detalii la telefon 0722.343.030 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.