Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Prietenie, Căsătorie
Barbat 44ani necăsătorit,păr saten ochi căprui,1,76cm 90kg,fără vicii nu beau nu fumez,situație materială buna,posesor auto,cu locuința la țară la 25km de orașul Rosiori de vede județul teleorman,doresc să cunosc o femeie de varsta apropiată care îi place viața la țară alături de un bărbat cuminte si cu frica de Dumnezeu,pentru mai multe detalii sms pe whatsapp la nr 0764191446.Va multumesc și astept sms.
Relație serioasa
Doresc să cunosc d-na până în 57 ani, peste 1,66m. Cta, 62ani. 0722712856
Doresc cunostinta cu o doamna pt casatorie fara copii 26-44 ani din oltenia,muntenia
Necasatorit varsta 41 ani pt detalii la nr 0748434160.suna-ma dc esti interesata.
Tânăr caut o tânără pentru o relație de prietenie/căaătorie
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 38 de ani. Despre mine am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu suflet bun, sincer, de încredere, fidel, cuminte, tandru, înţelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin- ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt 1,86, păr saten, ochii căprui. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile. Doresc să cunosc o tânără sinceră, cu suflet bun, de încredere, necăsătorita, creştin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 32-37 de ani dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie în vederea căsătoriei, nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere cu un suflrt bun cu care să îmi întemeiez o familie. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta cu încredere la numărul de telefon 0734862774, Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun și de bună credinţă care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate.
Pentru doamnă domnișoară
Barbat matur doresc doamnă domnișoară pentru o relatie lungă durată discretă din placere București 0734083790
Buna
Caut doamnă matură din Teleorman pentru sex.Despre mine pot spune că sunt,dornic,curat,discret,ceea ce pretind și de la cele interesate.Mai mult vom discuta în privat.0763222928.
Relatie discreta
Barbat maturi caut doamna sau dommisoara din oradea relatie discreta astep sms whastapp 0765214026 .
Relatie discreta jud Alba Iulia , TANAR , TANAR . .
Tanar dragut 41 ani prezentabil simpatic doresc cunostinta cu o doamna/ domnisoara draguta prezentabila pt o relatie intima discreta . Tel 0762715075 din jud Alba.
Relație serioasă.
Bărbat divorțat 50 de ani locuiesc la țară doresc să cunosc o doamnă 40-50 de ani căruia îi place veața la țară pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele.0767077001.
Discret caut discretă
Bărbat ok etc... etc... cu anumite calități...50 ani, din Lugoj, caut parteneră discretă pentru relație discretă de lungă durată, din aceiași localitate. Tel.0737824944

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.