Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:

Anunturi matrimoniale


Relatie serioasa de casatorie
Buna*ma numesc Marian*am44de ani*locuiesc la tara*Com: Dumbravesti*Jud: Prahova*lucrez ca badiguard*in particular mai cunosc meseria de electrician si reparati electrocasnice*sunt singur de1an si 5 luni*Despre mine: sa stiti ca sunt un barbat cu un suflet foarte bun si foarte milos*de felu meu sunt un barbat cuminte si muncitor*nu sunt violent numi plac violentele in famili si nici barbati violenti sincer nui suport*sunt un barbat destul de inalt 185cm*paru saten*ochi caprui*greutate 68kg*eu numi doresc averi sau bogati si imi doresc o femeie simpla sa aive suflet bun si sa fie serioasa*nr tel 0746325009*dumneavoastra va decideti soarta*va multumesc.
Barbat de 31 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie
Barbat de 31 ani din Botosani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie din Botosani sau din satele din Jud.Botosani sau din tara doresc o femeie serioasa punctuala discreta fidela romantica si care sa urasca minciuna doresc o femeie fara pretentii materiale si financiare o femeie care sa intemeiez o familie cu ea care sa aiba sentimente curate pentru mine sa ma iubeasca sincer si sa fim impreuna toata viata si la bine sau rau si sa petrecem impreuna ca doi porumbei indragostiti tel:0741386413 nu raspund la nr.privat sau ascuns sunati cu nr de telefon anuntul valabil numai pentru femei rog seriozitate si respect reciproc.
Caut o d-na din bacau
Tanar brunet ochii albastri caut o rel.cu o d-na din judetul.bacau 0758981699.sms
caut doamna bine
caut doamna pt petrecerea timpului liber indiferent de starea ei casatorita sau div doar ptr a petrece clipe frumoase si de neuitat virsta intre 49 si 48 de ani nr meu 0755036409 nu raspund la nr private telefonul va respinge apelurile cu nr privat sau cine doreste ma poate contacta prin mesaj la acelasi nr
pentru casatorie
Sunt TEO,caut o fata sa vina la mine in Spania,unde lucrez,am 41 ani,vreau o relatie serioasa,cine-i interesata sa imi dea un bip la nr.0034642889582.
Relatie intima stabila de lunga durata
Tanar 42ani din Bucuresti fara obligatii discret civilizat cu bun simt doresc cunostinta dna matura grasuta pasionata de cunnilingus pentru o relatie intima frumoasa stabila de lunga durata.Sms prezentare la nr.0733631599.
Domn singur 72 ani caut doamna singura pentru relatie de lunga durata
Domn 72 ani, 177/80, singur, fara obligatii, studii medii, apartament in Medias, caut doamna singura virsta maxim 63 ani, studii medii, dispusa sa se mute la mine, pentru o relatie de lunga durata pina la sfarsitul vietii. Oare nu se gaseste o femeie serioasa in tara asta? Tel. 0771.375.698 dupa ora 18. Oras de intalnire: Medias. Nu raspund la beep sau numere ascunse.
Sal
28 ani, brunet, dragut, 1,85 cm,80kg,corp atletic,caut doamna din Bucuresti pentru o relatie discreta si indelungata, nu caut fotomodele. Ador cunilingusul si fanteziile in pat. Astept sms de prezentare, 0742616106. Caut o doamna placuta ,vesela . Nu sunati cu privat,sms inainte!
Caut fata pt relatie de durata
Baiat,35 ani din Bucuresti,aspect fizic placut,antialcool,caut fata din Bucuresti sau apropiere,aspect fizic placut,intre 25-37 ani,pt relatie de durata. 0735979346
prietenie-casatorie
Intelectual dragut prezentabil imi doresc o relatie de prietenie eventual casatorie cu o domnisoara sau o doamna.Asi prefera domnisoarele si doamnele sa fie din Bucuresti.0764831210 Nu respund la numar privar.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator. Celor care vor trimite mai mult de un anunt pe zi li se va bloca accesul pe site pentru 3 zile.