Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:

Anunturi matrimoniale


Barbat de 30 ani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie
Barbat de 30 ani din Botosani caut femeie pentru relatie de lunga durata si casatorie caut o femeie serioasa punctuala discreta sa urasca minciuna si sa ma respecte si sa fie toata viata langa mine si la bine sau la rau fara pretentii materiale sau financiare caut o femeie care sa ne casatorim si sa fim fericiti impreuna caut femei din Botosani sau din satele din Jud.Botosani sau din tara vreau sa imi gasesc sufletul pereche si jumatate mea femeile care suna la misto sa nu deranjeze caut ceva serios si de lunga durata si casatorie tel:0741386413 nu raspund la nr privat sau ascuns sunati numai cu nr de tel rog seriozitate si respect.
casatorie
Domn,32 de ani, 1.60m, 58 kg, din Constanta, serios, simpatic, prezentabil, cu simtul umorului, dragastos,tandru, iubaret, fidel persoanei de langa mine, pun suflet si ma implic intr-o relatie, doresc sa cunosc o doamna sau o domnisoara DIN CONSTANTA SAU DIN IMPREJURIMI, apropiata varstei mele, simpatica, de casa, care sa-si doreasca o relatie de lunga durada/ casatorie. Doamnele si domnisoarele care vor sa ma cunoasca ma pot contacta la nr. de tel. 0730885682. ATENTIE!!! OFER SI DORESC MAXIMA SERIOZITATE, NU RASPUND LA APELURI CU NUMAR ASCUNS,IAR HOMOSEXUALII SA SE ABTINA SI SA NU MA SUNE.
Relatie serioasa
Divortat 33 ani din judetul Teleorman, doresc cunostinta cu o fata serioasa, hotarata, trecuta oarecum prin viata pentru formarea unei familii bazata pe incredere, comunicare si respect reciproc. INTERZIS PROSTITUATELOR SI HOMOSEXUALILOR. ROG SERIOZITATE! TEL 0736686224. MULTUMESC!
Caut o fata pentu casatorie
Buna fetelor sint viorel din jud timis si am 34ani sint singur si trist imi chaut jumatate o fata serioasa pentu pretenie sau casatorie mai multe la nr 0764044203
urgenta
SUNT FLORIN,DIN BRAILA,SI O ROG PE D.SOARA LOREDANA 32ANI DIN TULCEA SA IA LEGATURA CU MINE,SA MA SUNE DACA MAI ARE NR MELE.ASTEPT,LOREDANA SA MA SUNI.POATE AI GASIT INCARCATORUL DE LA TABLETA EBODA CARE ZICEAI CA L.AI ARUNCAT.
Domn singur 71 ani caut doamna singura pentru relatie de lunga durata.
Domn 71 ani, 177/80, singur, fara obligatii, independent, studii medii, apartament in Medias, caut doamna singura virsta maxim 62 ani, studii medii, dispusa sa se mute la mine, pentru o relatie de lunga durata pina la sfarsitul vietii. Tel. 0771.375.698 dupa ora 18, sau scrieti la adresa de e-mail: se69com@aol.com Nu raspund la beep sau numere ascunse.
casatorie
Ma numesc Ana,am 60 ani,locuiesc langa Timisoara,sunt singura fara obligatii,pensie,casa cu gradina ,doresc sa intalnesc jumatatea pentru restul vietii alaturi de tine...Numai din judet sau limitrofe.fara vicii. Tel.078 759 8298
Relatie de lunga durata cu o d.na pana in 50,ani
Domn 49ani 170cm 75kg din buc.Div.fara vicii si alte oblig.Doresc sa cunosc o d.na pana in 50 ani din buc.s.au din tara dar fara vicii. Eu am un serv.f.stabil.cer si masimaanunt seriozitatate.pot fi contactat la nr.0732.877.155.cer a fi citit cu atentie acest anunt de. Catre d.ne f.serioase ce doresc o rel.f.stabila.s.au astept si mesaje cu detalii.
caut o relatie serioasa
Buna ma numesc emilian am 25 ani sunt in italia de 2 ani caut o femeie serioasa cu bunul simpt sa ne stabilim pe vitor in italia sa fie dispusa sa vina in italia sa aiva intre 27si38 ani tog seriozitate ma gasiti la nr 00393208429099
pt o relatie de lunga durata
buna ma numesc cristi sunt div de 8ani am 37 ani sunt din buc doresc sa imi gasesc jumatatea nr meu este 0731272198

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.