Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat
Cupidon

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
buna
dragut si generos caut fata pt o relatie sexuala in bistrita sau in zona tel.0757760658
Prieteni Casatori
Intelectual dragut prezentabil imi doresc o relatie de prietenie evebtual casatorie cu o domnisoara sau u doamna.As prefera domnisoarele si doamneale sa fie din Bucresti.0731725857 Nu raspund la numere private.
Barbat matur
Domn matur din zona moldovei caut o doamna maritata sau nu pentru relatie intima 0735268190
Relatie serioasa de lunga durata
Tanar simpatic, sincer, sufletist, educat, cu bun simt, linistit, 31 de ani, din Brasov doresc cunostinta cu o tanara sincera, sufletista, cu aspect placut pentru o relatie de lunga durata. Nu ma deranjeaza daca are un copil. Pot fi contactat la nr de telefon 0769955290.
Relatie serioasă
Domn fără obligatii nefumator antialcolic,serviciu stabil,locuintă la tară 51/1,66/69kg.Doresc cunostintă cu o doamnă serioasă din jud Bacău s-au din localitătile apropiate,pentru o relatie de prietenie, eventual căsătorie.Tel 0757206720
Bună caut o fata serioasa ptr casatorie
Bună sunt Ștefan din Teleorman Alexandria am 30 ani despărțit cu un copil si caut o fata serioasa ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 te aștept rog seriozitate maxima
domn
matur, doresc doamna din Bucuresti, open mind,sini mari, interesata de o relatie discreta, reciproc avantajoasa. doar sms sau whatsapp la 0732.466.656.
prietenie-casatorie
Domn 50 de ani,fara obligatii,doresc cunostinta doamna de la tara 43-46 de ani,pentru o relatie de casatorie.tel.0746610842 dolj
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari sau confectii).Mai multe detalii la telefon 0744.653.654 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Caut Doamna peste 50 de ani!!!
Tânăr drăguț din București caut Doamna cocheta pentru o relație de prietenie discreta de lunga durata Rog seriozitate! 0727535307

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.