Scapă de singurătate odată pentru totdeauna!

Șansele să întâlnești pe anumite site-uri de matrimoniale o femeie alături de care să-ți trăiești restul vieții sunt mai mari decât îți închipui.

Și asta pentru că sunt site-uri care evită în mod conștient accesul persoanelor neserioase.

Dacă pui mare preț pe seriozitate și loialitate Academic Singles [click aici pentru a intra pe site] este site-ul de matrimoniale unde poți întâlni astfel de femei.

Femeile de pe site sunt diferite. Sunt femei singure, educate, care-și doresc să găsească dragostea adevărată. Sunt femei care răspund la mesaje.

Numărul membrilor siteului a explodat în ultimul an, tot mai mulți români făcându-și cont pe site.

Periodic înregistrarea pentru bărbați este închisă. Și asta pentru a menține un număr de membri aproximativ egal al bărbaților și femeilor pe site.

NOTĂ: Momentan, înregistrarea bărbaților pe site este DESCHISĂ.

Înainte de a te înscrie și a vedea femeile care locuiesc în zona ta, trebuie să fii de acord cu următoarele reguli. Citește te rugăm cu atenție!

Regula 1: "NU" aventurierilor

Femeile de pe site ne-au rugat în nenumărate rânduri să nu le mai permitem accesul bărbaților care caută doar o aventură. Dacă găsirea unui partener potrivit, interesat de o relație de lungă durată NU este ceea ce-ți dorești, te rugăm să nu te înscrii pe site.

Regula 2: "NU" celor sub 30 de ani

Femeile de pe site ne-au mai rugat, de asemenea, să nu mai permitem accesul bărbaților sub 30 de ani din cauza faptului că marea majoritate a lor nu sunt interesați de o relație serioasă, ci doar de cele pasagere. Poate că în viitor această regulă va fi schimbată, însă momentan accesul este permis doar celor peste 30 de ani. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Regula 3: Respectă femeile de pe site

Te rugăm să nu te întâlnești cu mai multe femei la un moment dat. Poți coresponda cu mai multe în același timp. Este în regulă și chiar indicat. Însă după ce se va ivi și o primă întâlnire încearcă să vezi dacă sunteți cu adevărat compatibili înainte de a te întâlni și cu alte femei.

Dacă ești de acord cu regulile de mai sus, apasă pe butonul „Sunt de acord” pentru a merge la pagina de înregistrare.