Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Îmi caut jumătatea sau 0727546091 whatssapp
Bună fetelor ma numesc nyku am 34 de ani și îmi caut jumătatea sunt din Titu județul Dâmbovița și vreau să găsesc o fata care sa se mute la mine dacă vrei ma poți contacta la nr de telefon de mai sus mai multe detalii despre mine la telefon sau pe whatssapp nu răspund la nr privat vă pup fetelor aștept un semn nu ma deranja inutil
Casatorie
Tânăr necasatorit niciodată 42 de ani fără obligații 1.67cm ochi căprui as dori sa cunosc o fata familista pt un viitor împreună important e să dorească pe viitor un copil de preferabil să fie din botosani suceava iași neamt tel 0746201038
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 39 ani 1/80 90 kg dragut prezentabil si viril doresc sa cunosc o femeie draguta pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura de o noapte/caut femeie cu facebook pentru a ne vedea a ne cunoaste/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relatie serioasa!
Tânăr din Bucuresti,34 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 Doamne ajuta!
Ceva serios!
Barbat singur din Bucuresti,serios, educat, afectiv,simplu,cu mult bun simt 40/185/85 doresc cunostinta doamna singura,30-40 calma, familista, supla pentru relatie de durata-casatorie. Tel/whatsapp.0747.265.333 Doresc seriozitate!
Relație serioasă
Bună fetelor Tînăr serios 4ani locuiesc în București singur fără obligații fără vicii ascunse nefumator nonalcool vreau sa cunosc o doamnă sinceră și serioasă în vederea căsătoriei pentru mai multe informatii mă găsiți la nr de tel 0728165929va multumesc și aștept telefoanele voastre.
Femeie
Emil 38 ani ochi verzi 1.75 80 kg saten romantic propria afacere masina proprie caut o femeie sincera si hotărâtă pt a forma o familie nu consum alcool poti avea si copii tel 0730065911 este si nr Whatsaap
Doresc o familie
Liviu, 63, 174,85kg, credincios ,pensionar, locuiesc in Sinaia la casa ,singur, divortat doresc sa cunosc o doamna nefumatoare , serioasa, pentru o familie..Doritoarele pot sa ma sune la tel. 0727990578....!
SLATINA : CAUT O FEMEIE CU MULT SUFLET UMAN,CAPABILÅ DE LUPTA DE A TRANSFORMA UN BÅRBAT PE PLACUL EI
BUNĂ ! SUNT UN BÅRBAT SERIOS,NICIODATÅ CĂSĂTORIT,AM 43 DE ANI,DIN SLATINA,AM UN DEFECT DE AUZ DIN NAȘTERE,POT SA VORBESC,CAUT O FEMEIE SERIOASA,CARE STIE SA FIE SINCERÅ ȘI CORECTÅ,PREGĂTITĂ DE O NOUÅ RELAȚIE,CONSIDER CA 2 PARTENERI CARE VOR SÅ-ȘI CONSOLIDEZE O RELAȚIE SERIOASĂ ÎN ADEVARATUL SENS AL CUVÂNTULUI MAI TREBUIE SÅ SE AJUTE RECIPROC,CAUT O D-NÅ EDUCATĂ,VÅDUVÅ SAU DIVORȚATÅ,FÅRÅ INTERESE MATERIALE SAU FINANCIARE,FÅRÅ AVENTURI,ÎN PERSPECTIVA UNEI RELAȚII DE VIITOR,EVENTUAL SÅ MÅ POT MUTA LA EA.EU LOCUIESC SINGUR CU MAMA ( PENSIONARÅ-VÅDUVÅ,CU PROTEZÅ DE ȘOLD STÂNG ),SUNT PROTEZAT AUDITIV,POT BENEFICIA DE UN VOUCHER PTR TEHNOLOGIE ASISTIVÅ,SUNT UN OM SIMPLU,PENSIONAR SOCIAL,LUCREZ PART-TIME.DACÅ ȘTII SÅ IUBEȘTI OMUL AȘA CUM ESTE EL ȘI DACÅ TE SIMȚI SINGURÅ AȘTEPT UN MESAJ DE PREZENTARE PE WHATSAPP LA NR. 0791500781 - VALENTIN.ROG SERIOZITATE.
Doresc să cunosc o doamnă pentru o relație serioasă!
Bărbat singur 51 de ani doresc să cunosc o doamnă de la țară 45-51 de ani pentru o relație serioasă și de lungă durată. Tele.0767077001.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.