Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


relatie de lunga durata/prietenie
Domn serios 53ani din bucuresti doresc sa cunosc o doamna intre 40-53ani ptr o relatie de lunga durata rog seriozitate tel: 0726464403
CARE ESTE DESTINUL MEU ? NU ȚI-E TEAMÅ DE CORONAVIRUS ? MAI EXISTÅ SPERANȚÅ DE IUBIRE ?
SERVUS ! SUNT UN BÅRBAT SERIOS,CARACTERIZAT DE O TRISTEȚE SERIOASÅ,PROFUNDÅ,PENSIONAR SOCIAL,AM 42 DE ANI,SUNT DE LOC DIN SLATINA,UN OM SIMPLU,CURAT,NECÅSÅTORIT PÂNÅ ÎN PREZENT,AM UN DEFICIT ACUSTIC LA AMBELE URECHI ( NAȘTERE PREMATURÅ ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER ),POT SÅ VORBESC,SUNT PROTEZAT AUDITIV ( DEGEABA AM 2 APARATE AUDITIVE MODERNE DACÅ NU AM DRAGOSTEA LÂNGÅ MINE ),AM 2 ȘCOLI SANITARE ÎN SPATE PTR CÅ MI-A PLÅCUT O ANUMITĂ LATURÅ A MEDICINII,AM VENIT DIN SPANIA ACUM 1 LUNÅ ( AM STAT 7 LUNI-CEA MAI LUNGÅ PERIOADÅ TÅIND FRUNZÅ LA CÂINI ),NU MI-A PLÅCUT,NU MAI SUPORTAM AVIOANELE MILITARE DIN COMUNITATEA MADRID,SPANIOLII SUNT LA PÅMÂNT,ECONOMIC VORBIND,ȚARA LOR NU MAI ESTE ALTÅ AMERICÅ,NU AM SOCIALIZAT CU NIMENI,NU CRED CÅ AM COVID 19,M-AM PROTEJAT ÎNCÅ DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI,MAI LIPSEA MASCA CHIRURGICALÅ,DORESC SÅ CUNOSC FAȚÅ ÎN FAȚÅ O FEMEIE NORMALÅ,DIVORȚATÅ SAU VÅDUVÅ,DE TREABÅ,DE LA 30 PÂNÅ ÎN 45 DE ANI,GENUL DE FATÅ CU SUFLET BUN,CALD,CORECT,PREGÅTITÅ SÅ MÅ CUNOASCÅ,NU CAUT AVENTURI,CI CAUT ÎNTR-O FEMEIE ADEVÅRATÅ UN VIITOR PARTENER DE CONVERSAȚII PLÅCUTE AUZULUI,URECHII,UN ADEVÅRAT PRIETEN ȘI CONFIDENT,PRIETEN ÎNȚELEGÅTOR,MATUR,ÎMI PLAC FEMEILE CARE ARATÅ BINE,MÅ MULȚUMESC CU CE ÎNTÂLNESC,POȚI AVEA ȘI UN COPIL MAJOR,NU VREAU 1 PITIC PRETENȚIOS ȘI MOFTUROS LÂNGÅ MINE,MÅ POȚI CONTACTA PRINTR-UN MESAJ DE PREZENTARE LA NR. 0720115696 SAU 0769487360 - LUCIAN SILVIU,EXCLUS PARAȘUTE SAU ALTE LOCALITĂȚI DECÂT SLATINA,NU DERANJA INUTIL DACÅ NU VREI CEVA SERIOS.
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 37 ani 1/80 90 kg dragut si prezentabil doresc sa cunosc o fata draguta cu facebook pentru relatie de prietenie si sex poate chiar o aventura/totul sa fie din placere/din alexandria inprejurimii sau bucurestii/rog seriozitate/fara nr privat/0761282016
Relatie discretă!
Domn dragut doresc doamna/domnisoara din Bucuresti, open mind, pasionata de relatie discreta, interesata de o relatie cu beneficii reciproce. whatsapp 0747.265.333 sms sau watapp!
Relatie discretă!
Domn dragut doresc doamna/domnisoara din Bucuresti, open mind, pasionata de relatie discreta, interesata de o relatie cu beneficii reciproce. whatsapp 0747.265.333 sms sau watapp!
Ceva serios!
Domn din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
relatie serioasa.casatorie
buna fetelor..ma numesc viorel am 40 de ani,am o fetita de 12 ani ( pe care o cresc singur de la varsta de 2 ani )sunt divortat de 10 ani,nu fumez,lucrez,doresc sa cunosc o fata cu un copil deoarece si eu am,vreau ca fata sa fie serioasa.mentionez ca am un mic handicap din cauza unei injecti ( merg schiop )dar asta nu ma impiedica sa muncesc.as vrea ca fata sa accepte sa ma mut la ea deoarece la mine in familie nu este spatiu.mai multe detalii in privat,nu accept sms.nr tel...0751882467.
relatie discreta din oradea
Domn 45 ani caut doamna sau domnisoara dornică din oradea pentru relatie discretă astept propunere pe whastapp 0765214026 .
Relatie serioasa
Tânăr drăguț am 32 de ani fără obligații caut o femeie sinceră in vederea căsătoriei. Tel 0799176585
Cristian
Buna ma numesc cristi si am 36 de an si doresc sa cunosc o ddoama pentru pretenie chiar casatorie nr 0741908442 restu daca se poate in particular

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.