Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
OM de AFACERI MATUR, DIVORȚAT, caut o tânără liniștită pentru o viață de familie

Sunt bărbat matur și ofer o relație corectă, siguranță, stabilitate și afecțiune unei tinere liniștite, afectoase, care își doreste realizarea unei vieți de familie în condiții de siguranță și afecțiune. Sunt un om înțelegător, pozitiv, optimist și responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar în relațiile personale folosesc ca "arme": zâmbetul, politețea și respectul, Surprizele, florile, sinceritatea, glumele și voia bună, dar mai ales: înțelegerea.

Doresc o persoană de suflet, să fie femeie gospodină și drăgăstoasă, considerând că înțelegerea și un caracter cald de la femeie sunt cele mai importante într-un cuplu. Nu pun condiție de situația materială; Am menționat că sunt om de afaceri ca o garanție a stabilității și siguranței oferite, a unei vieți îmbelșugate.

Eu sunt din Bacău, și prima cerință e mutarea la Bacău. SUPLIMENTAR, și eu recomand asta, putem începe și REALIZAREA unei CARIERE PERSONALE: Dacă ea are înclinații și doreste să intre în afaceri, o pot învăța, instrui și pregăti în deprinderea CALITĂȚILOR PRACTICE în AFACERI și a "ARTEI și SIMȚULUI de a FACE BANI", pentru că am putea fi si parteneri. Nu doresc tupeiste, ce vor aventuri, chefuri și viață de noapte în localuri.

Rog trimite mesaj de prezentare la: 0787717151 - WhatsApp/SMS, email: konstantineLC@gmail.com

Mulțumesc!