Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
caut o fată serioasă
Tânăr, în vârstă de 24 de ani, caut o fată serioasă pentru o relație de lungă durată căsătorie. dacă ai între 18 si 28 de ani, aștept un SMS de la tine pe următorul număr de telefon:: 0738122862
Relatie de lunga durata
Tanar ,35 de ani,din braila,imi caut jumatatea.Tel 0748463350.
caut partenera
Vad ca trandafirii nu au efect,poate va doritii o palma sau o vorba de duh,nu stiu cum si ce sa mai zic,daca mai este una care isi doreste un trai in doi sa ma caute.rog virsta apropiata eu 55ani jud Sibiu,0743274745.
Pentru Prietenie și Iubire
Singur 47/1,75/75,nefumător,doresc să cunosc o femeie singură din Constanta(Oraș-Tara)Sau Împrejurimi, să pot locui la ea pe durata sărbătorilor de iarnă.Am pagină Facebook.Tel.0770248253.Apelati cu Încredere.
Domn serios
Domn serios vaduv 70 de ani doresc sa cunosc o doamna serioasa pentru prietenie sau căsătorie Tel 0733957304
Astept sa te muti la mine, cu acte in regula, daca esti serioasa!!
Salutare, fata draga, care iti cauti jumatatea!! Sunt un barbat ff. serios, ff. viril, sexy, fara obligatii, fara casatorii anterioare. Sunt foarte hotarat, sa incep o relatie, cu o fata, fara obligatii, pana in 40 ani, capabila sa faca copii, curata, sentimentala, pentru formarea unei familii. 0770938535.Sa fie din Brasov, sau poate fi si din provincie, dispusa sa se mute la mine, la Brasov! Am o sugestie. Putem vorbi la telefon pentru a ne face o idee despre ce urmează să se întâlmple. Dacă ne place ce se întâlmplă putem continua să vorbim. Dacă nu, atunci e destinul. :)) E mai bine să auzi o voce reală pentru 5 minute decât să vorbești online săptămâni întregi, fara sa rezolvi nimic. Ce crezi?
Ptr o relatie de prietenie ajut reciproc vrsta nu cont DOMN 55 DEJ 0766992420
domndinDEJ sing 55 de ani asi cun o fem simpla modesta ptr prietenie ajut reciproc la mine la DEJ vrsta nu cont ..0766992420
El cauta partenera
Barbat matur caut fata femeie pentru sex din placere Bucuresti va rog sms cu detali si va apelez eu 0734083790
Singur
Singur 41 170 80 fara obligati cu casa locuiesc singur caut o tanara din orice colt al tari pentru a locui cu mine tel 0763616060
caut o relatie de casatorie
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 40-50ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari sau confectii).Mai multe detalii la telefon 0744.653.654 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.