Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar fain 30 si prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima jud Alba .Tel 0762715075
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari.Mai multe detalii la telefon 0728.486.666 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Sotie
Am 35 de ani caut o fata pt casatorie sa fie de la tara sa mute la mine tel 0730065911
Caut prieten cu handicap
Barbat 44 ani Bucuresti cu handicap(amputatie picior ma deplasez fara probleme in carje)caut un prieten cu handicap similar caruia sa-i placa plimbarile cu masina si pescuitul(o relatie de amicitie si nimic mai mult).Adresa de mail- danieloneleg79@yahoo.com.
CĂSĂTORIE
Tânăr.34.1/67.kg cospodar de la țară la 38 km de capitală bucurești deștept priceput fără pereche doresc să cunosc tânără macxim 35 ani pentru căsătorie să-i placă viața la țară să nu o intereseze distanța mare unde stau eu ea poate avea și un copil 0722134176 sănu mă sunați cu număr privat că nu răspund sunațimă cu număr
relatie serioasa durata .
Barbat 42 ani caut fata din oradea pentru relatíe serioasa durata astep sms WhatsApp 0765214026.
Prietenie,casatorie
Caut o fata cu credinta in Dumnezeu si fara copii pentru căsătorie astept sms 0730775092
Relatie de orice tip
Singur fara obligații 52de ani , caut doamna ptr orice tip de relație, poate fi și căsătorită, locuiesc aproape de Tecuci, tel 0787631401
Prietenie casatorie
Buna ma numesc alin am 41 de ani locuiesc singur sunt un tip sociabil comunicativ fara obligati as dori sa cunosc o fata serioasa draguta care isi doreste o relatie serioasa eventual casatorie mai multe det la tel 0761186940 sau mesaj.
relatie de lunga durata/prietenie
Domn serios 52ani din bucuresti 1,67/70kg doresc sa cunosc o doamna intre 44-56ani din bucuresti sau ardeal ptr o relatie de lunga durata rog seriozitate tel: 0768939627

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.