Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
caut doamna singura
capricorn tinar dragut nu am prea avut succes in ami gasi o iubita caut acuma o tinara singura sau si care se simte singura pentru o relatie de iubire. eu suplu .tu nu conteaza doar sati doresti relatie sincera .locuiesc in cluj .sunama te rog la 0744837791
caut o fata serioasa din bacau
Tanar de 31 ani din bacau caut o fata serioasa pentru a fac o familie sa fie din bacau tel 0751410833
Relatie serioasa
Barbat singu 47 180 80 dun Salaj caut toamna singura di amprejurimi s au Cluj pt o relatoe frumoasa si de durata tel 0747649226 Rog seriozitate nu sunati neutil.
Caut femeie
Sintsingur stau la tara 56ani caut femeie de oriunde 0734422964
Caut o fata singura de relatie serioasa
Caut o fata singura pentru relatie serioasa astept raspunsul tau la sms 0757598267
Relatie stabila
Intelectual dragut prezentabil imi doresc sa cunosc o domnisoara sau o doamna pentru o relatie stabila de viitor.As dori domnisoarele si doamnele sa fie din Bucuresti.+40731725857 Nu raspund la numere private.
Relație serioasă
Băiat serios, în vârstă de 25 de ani, caut o fată în vederea unei relații de lungă durată căsătorie. 0757518238
Bună caut o fata serioasa ptr casatorie
Bună sunt Ștefan din Teleorman Alexandria am 31 ani despărțit cu un copil si caut o fata serioasa ptr căsătorie accept si cu copil nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima
Casatorit
Ofer cunilingus de placere unei doamne necasatorita cu locație in bucurești 0740572753 Nu raspund la privat.
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.