Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Prietenii
Domn 55 ani din Bucuresti,doresc doamna buna la suflet pentru prietenie casat.rog seriozitate tel 0758251747
Bărbat ,cu casa ,și caut femeie din Moldova,sau de peste Prut
Bărbat,46 ani,din Galați,caut femeie care își dorește un copil,nu este problemă dacă mai ai unul,te vreau cu copil,îmi place să ști să gătești, să ști ce vrei de la viață doresc sa am o soție intre 25!;;;35 ani...tel,,0746404925.dumitru.
Bărbat Singur;
Bărbat divorțat fara obligații 40 ani singuratic doresc sa cunosc o Doamna foarte serioasă pentru o relație adevărată de lungă durată.0040764725784
Relati serioase pt.casatorie.
Buna. Ma numesc Gigi am 45 de ani locuiesc la curte sunt singur fara obligati antialcoloic nefumator sunt un barbat serios sincer sufletist cu frica de dumnezeu. Mentionez ca sotia mea a murit an urma cu 4 ani si vreau sa spun ca singuratatea este foarte grea, Doresc sa cunosc o doamna seriosa cu varsta antre 45 si 55 de ani din ori ce colt.al tari.pt.o relatie seriosa numai de casatorie. Nu doresc aventuri ci vreau o relatie cat se poate de stabila si serioasa pt.tot restul vieti. Mai vreau sa spun ca daca gasesc un suflet de femeie bun si ne intelegem si ne iubim o pot urma ori unde in tara chiar si peste hotare. Nu conteaza varsta ci nici distanta, conteaza sufletul dragostea si intelegerea, Doamnele care doresc o relatie seriosa de casatorie sa ma contacteze la nr.de tel 0731670306 Rog si ofer foarte multa seriozitate. Despre mine is saten ochii verzi am 1.. 77 inal.80.kg, cu respect George din jud.valcea.
Divortat
Caut o femeie drăgăstoasa... sa gătească cu drag...sa spele cu drag...sa calce cu drag...sa dea cardu cu drag...!)) sms 0767603133
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos(am o mama bolnava de care am grija,daca vrei sa locuiesti cu mine te astep),Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
relatie serioasa cu scop de casatorie
Tinar 38 ani 1/80 90 kg doresc sa cunosc fata pina in 35 de ani in vederea casatoriei fara obligatii cu facebook pentru cunoaste din alexandria sau inprejurimi poate fi si din bucuresti/sa fie o fire romantica pupacioasa cuminte serioasa/astept sms/0761282016
Cunostinta cu o tipa din DEJ sau zona apropiata 0766992420
Domn 55 de ani cunostinta cu o fem simpla sa u tipa de incredere DEJ>>prietenie aj reciproc vrsta nu cont0766992420
Relație serioasă!
Bărbat divorțat 47 de ani din Vrancea doresc să cunosc o doamnă 37-46 de ani să fie de la ţară pentru o relație serioasă și de lungă durată .Tele. 0764161419 .
Relație serioasă cu scop de căsătorie
Tânăr drăguț am 30 de ani sunt din Oradea fara obligații caut o femeie sinceră in vederea căsătoriei rog seriozitate. Tel 0746697282

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.