Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
prietenie romantica
Domn singur ofer companie intima unei doamne mature. 0753791308
Doresc o fata adevarata care apreciaza mai mult calitatile interioare la barbat
Acest anunt se adreseaza fetelor necasatorite fara nici un fel de obligatii care pot demonstra ca sunt in stare sa fie fidele, normale ,serioase mie . Rog a se citi cu atentie . Adrian 30 ani din Turda ,Cluj modest , locuiesc singur . Ce imi doresc e sa incep acea viata cu adevarat sa am a mea fată bună cu care să împlinesc ce îmi doresc . Doresc o fată 18-28 ani adevarata sa aiba aceleasi dorinte ca ale mele de a fi impreuna cu mine sa ma doreasca neincetat fara limitesa fie multumita cu dragoastea ,iubirea traiul impreuna cu mine ,sa demonstreze ca e fidela vrednica mie merita trupul sufletul meu sa ii placa calitatile interioare sa puna mult accent pe ce am bun in inima sufletul meu bun . Nu pot trai face realiza singur dragostadorintele inimi sufletului nevoile trupesti simt nevoia trupește sufleteste ca orice barbat sa fiu impreuna cu o fată, să realizez ce imi doresc sa am o familie copilași . Da-mi sansa te rog draguta fată sa nu mai fiu singur sa imi dai din nou viata sa te iau la mine sa traim impreuna sa facem o familie sa fim fericiti amandoi . Rog întelegere seriozitate . Ma gasesti la telefon 0741340790 . Fara apelare cu ascuns /privat se blocheaza automat . Multumesc mult .
Relatie serioasa
Barbat singur cu locuinta serviciu masina 47 180 80 caut doamna singurica pt o relatie serioasa si de durata rel la te 0747649226 .Astept telefonul dv.
Doresc relatie discreta
Buna,doresc sa cunosc o doamna din bucuresti pentru o relatie discreta frumoasa cu varsta intre 35-60 de ani.0768016724
Casatorie
Buna fetelor singure si dezamagite an dragoste daca esti saraca si nu ai casa am eu de toate eu am 33 ani 1/67.60.kg doresc sa cunosc tanara macsim 35 ani pentru casatorie sa-i placa viata la tara si sa numi ceara credit cartela 6 £ si sa numi ceara bani sa-i trimit prin conturi bancare uiston casa vina la mine si sa nu o deranjeze distanta mare unde stau eu numi plac femeile aventuriere nici cocubinajele eu pe parcurs o duc la primarie altar biserica daca vrei si tu sunatima fetelor la te.0763837965
BAIAT DRAGUT CAUT FATA, EVENTUAL PLINUTA
Buna, baiat simpatic si dragut, locuiesc singur, job bun, 34 ani, caut fata din Bucuresti sau din zone apropiate, pentru relatie stabila. Te astept sa vb mai multe la tel. 0761734775. Sunama.
AMORUL ESTE O ARTĂ!!!, I-AR O FEMEIE TREBUIE EXCITATĂ ÎN PRIMUL RÂND MENTAL, ȘI ABIA APOI FIZIC.
SUNT UN BĂRBAT FOARTE PASIONAL,IUBITOR ȘI SENZUAL!!!,TOTAL NONCONFORMIST,FANTEZIST,DEZINHIBAT ȘI FĂRĂ PREJUDECĂȚI INUTILE!!,SERIOS ȘI FOARTE DISCRET!,MĂ OFER UNEI DOAMNE DESCHISE LA NOU ÎN VEDEREA UNEI RELAȚI PLINE DE BEATITUDINE, TELEFON:.0758.604.227.
Casatorie, prietenie
Bună. Sunt din Buc 44 de ani 1 69 73 kg saten ochii căprui aspect fizic f plăcut studii superioare doresc sa cunosc o doamna drăguță din Buc pt o relație de lunga durata bazata pe încredere respect și sinceritate nu vreau aventuri cer și ofer seriozitate 0728.145.148
DOMN DORESC O RELATIE SERIOASA EVENTUAL CASATORIE
SERVUS.DOMN 52 DE IERNI FRA OBLIGATII, NU FUMEZ,IUBARET,SUFLETIST,GLUMET,DORESC SA CUNOSC O DOAMNA SUPLA,FARA OBLIGATII,IUBAREATA,SENSIBILA,SUFLETISTA.DORESC SA FIE DIN DEJ/GHERLA/CLUJ/MARAMURES.DAN 0720718783
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.