Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Relatie serioasa,frumoasa si stabila !!!
Am 32 de ani,din Bucuresti,sunt chipes,inalt,sincer,comunicativ,rabdator,nu am vicii,imi plac excursiile montane,stilul de viata sanatos,caut o fata simpla,modesta si buna la suflet din Bucuresti sau Ilfov si nu din alte orase!!! pentru o relatie stabila si frumoasa de dragoste(poate avea si copii) dar imi doresc si familia meea,tel 0721499729
VIATA MERITA TRAITA IN DOI SI LA ORICE VARSTA,
CAUT DOAMNA DE MODA NOUA SI DESCHISA LA NOU, SI ASTA IN CIUDA VARSTEI PE CARE O AI, INTRE 40-57 ANI. O DOAMNA DRAGUTA, INCA FEMININA SI HAIOASA. SA CAUTAM, SA PROFITAM DE FARMECUL NOSTRU, DE ANII NOSTRI FRUMOSI, TRANDAFIRII DE AZI MAINE VOR FI OFILITI...DUPA CARE STII CUM E: MOS SI BABA UNUL LANGA ALTUL... DETALII: 0767 018 707.
Relatie de lunga durata
Singur ,imi caut jumatatea.0748463350
discretie
domn matur in cautarea unei doamne din Bucuresti, sini mari, interesata de o relatie discreta ,reciproc avantajoasa.sms sau whatsapp la 0732.466.656.
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari sau confectii).Mai multe detalii la telefon 0744.653.654 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Caut o Relatie Serioasă
Bărbat singur caut o un suflet frumos pentru o relatie de lungă durată...±40733491487 Karlos.
relatie de lunga durata/casatorie
Domn serios 50ani din bucuresti 1,72/70kg doresc sa cunosc o doamna intre 40-50ani ptr o relatie de lunga durata urmata de casatorie tel: 0726464403
buna
tinar 40 din timisoara doresc sa cunosc o domnisoara pt relatie serioasa.0720350622
PRIETENIE-CASATORIE
Buna fetelor ! Imi caut nevasta !Spal,gatesc,muncesc,nu am vicii si promit sa va iubesc.Vreau pe cineva care stie sa ma iubeasca ca de ranit stiu toate.Eu COSTEL CARAS-SEVERIN,42 ani/1,82/95kg din Caras-Severin.Tu ?Astept sms de prezentare:0754.511.277
Donn serios
Dimn serios 47 de ani divortat doresc sa cunosc o Doamna srioasa pentru prietenie sau catasatorie Tel 0724702436

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.