Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
Prietenie Casatorie
Singur fara vicii si obligatii,servici stabil locuiesc la casa 50/1,66/68kg.Doresc sa cunosc o doamna serioasa din jud Bacau, sau din zona Moldovei,pt o relatie de prietenie casatorie.Tel 0757206720 rog seriozitate.
Barbat,47 ani,din Ploiesti,simpatic, etc...etc...
Barbat ok.47 ani, din Ploiesti,cu anumite calitati... etc...etc...caut d-na sau d-ra ok. pentru prietenie. Exclus cele cu obligatii si materialistele. Tel. 0725062092.
Doamna foarte serioasa 58 ani ardeleanca
VIORICA 58ani 1.70cm gospodina -femeie de casa,cu locuinta,divortata,fara copii;doresc sa cunosc un barbat 55-63ani nefumator,sa iubeasca animalele,curtea,gradina;adica putin gospodar.Tel:0753.899.591.VINE CRACIUNUL!STIMATE DOMN SUNA NU MAI STA DE UNUL(singur)
tanar foarte serios si familist doresc sa cunosc o fata pentru casatorie
buna! ma numesc Alex.am 30 de ani, inalt 1.80 73 kg, ochi albastri,dragut, sincer iubitor fidel la maxim, cu locuinta la tara stabila doresc sa cunosc o fata, poate sa aiba si un copil sa locuim la mine, pentru casatorie,anunt real tele 0748922848
VIATA, IN DOI.
Caut Femeie Draguta, Sexy si Erotica...varsta intre 40-55 ani,pt.prietenie adevarata, casatorie. Detalii: 0767 018 707
Relatie discretă...PH
Domn 53,căsătorit,momentan singur,doresc sa cunosc doamna ptr relație extra de durata 0721353461
tanar
Tanar 30 ani din iasi fara obligatii doresc sa cunosc o doamna sau o domnisoara pentru o relatie seriosa bazata pe incredere si iubi re 0751319478
Astept sa te muti la mine, cu acte in regula, daca esti serioasa!!
Tanar, 42 ani, f serios, sentimental, sexy, f viril, doresc sa cunosc o domnisora, intre 18-38 ani, cu sanii mari si fundul bombat, pentru casatorie, dispusa sa se mute la mine, la Brasov. Daca esti serioasa si hotarata sa faci pasul decisiv in viata, suna-ma la 0770/938535.
RELATIE DE PRIETENIE FARA OBLIGATII
IASI 49ani,caut doamna, de varsta apropiata, pt o relatie de prietenie fara obligatii. mesaj 0743363923
Doresc să cunosc o femeie sinceră
Domn singur, fără obligații,din Constanta(acum plecat)vin de sărbătorile de iarnă (Crăciun,Revelion)doresc să cunosc o femeie singură vârsta(35-50ani)din Constanța sau Mangalia,etc.) să aibă unde locui,deoarece eu am locuit cu chirie, să fie prezentabilă, fără fițe, să petrecem împreună sărbătorile și poate pe viitor să fim un cuplu potrivit in viață,am și pagină de Facebook.Pe data de 23-24 ajung in țară.Pot fii sunat la nr.0770248253(ȘTEFAN).

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.