Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Bărbat 40de ani
Bărbat din bucurești 1,80m 80kg brunet doresc relație stabilă și de lungă durată (căsătorie)cu femeie din bucurești maxim 42de ani. Tf 0766882105
CAUT IUBITA- RELATIE SINCERA
BUNA! SANT DIN BUCURESTI,dragut,ingrijit,"bine dotat", atletic,35ani,1,65m, TEL.0762301010. CAUT DOAMNA SAU DOMNISOARA PT.PLACERI RECIPROCE. CUNILINGUS,ANILINGUS. SUNA-MA,DACA ESTI DORNICA DE EXPERIENTE NOI! TE PWP! IGIENA SI DISCRETIE MAXIMA!!
Caut Doamna
Caut o Doamna din Bucuresti fara obligatii.0734653667
Relatie serioasa
Barbat singur 47 180 80 caut doamna singura pt o relatie serioasa si de durata tel 0747649226 rog seriozitate.
pentru casatorie.
Sunt singur,necasatorit serios,nefumator,gospodar,caut o fata sa intemeiez o familie si sa locuiasca la mine.tel.0749853236.
caut o fata seriosa
buna ma numesc alexandu si doresc sa cunosc o femeie pentru relatie si cu scop de casatorie contactatima pe email asadalexandru59@gmail.com
DRAGA MEA,LANGA MINE VEI CUNOAȘTE PASIUNEA DESĂVÂRȘITĂ ȘI VEI FI MEREU IUBITĂ SUBLIM
BUNA,DORESC SĂ CUNOSC O DOAMNĂ DRĂGUȚĂ,OPEN MIND ȘI FEMININĂ ÎN VEDEREA UNEI RELAȚI DE PERSPECTIVĂ ȘI PLINĂ DE BEATITUDINE!,SUNT UN BĂRBAT TANDRU,ROMANTIC,FINUT,SENZUAL ȘI FOARTE PASIONAL!!,DACĂ EȘTI CU ADEVĂRAT INTERESATĂ CONTACTEAZĂMĂ CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI PUTEA SIMȚI CU ADEVĂRAT FEMEIE I-AR TOATE PLĂCERILE,FANTEZIILE SI DORINTELE TALE INTIME ASCUNSE VOR DEVENI PURĂ REALITATE!!!,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,WHATSAPP ȘI TELEFON:.0769.134.763.,ANUNȚUL ESTE EXCLUSIV DOAR PENTRU DOAMNE SERIOASE ȘI HOTĂRÂTE.
Caut doamna,domnișoara din București pentru relație discreta de durata!0740 599 696!
Caut doamna sau domnișoară din București sau Ilfov,eventual plinuță,chiar și măritată,pentru o relație discreta de durata!am 42 de ani,1,88,grizonant,ochi verzi!sunt direct,simplu foarte comunicativ!mai multe detalii pe SMS sau watsap!nu răspund la număr privat!0740 599 696!
Laur
Buna,Laur 50ani,barbat Buc,1.72, caut doamna varsta apropiata 40-55pt intalnire,conversatie.0726233837
relatie de sex
buna ma cheama mihai am 36 ani 1/80 90 kg doresc sa cunosc doamne hotarite pentru sadisfacerea placerilor sexuale totul din placere din bucuresti sau inprejurimi /caut cu locatie/ fara nr privat/rog seriozitate/0761282016

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.