Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Doresc căsătorie
Tânăr, 39 de ani din județul Argeș, necăsătorit, fără obligații, serviciu stabil, doresc să cunosc o domnișoară/doamnă cu vârsta apropiată de a mea, simplă și modestă, chiar și cu un copil, cu sau fără serviciu, de la țară, de oriunde ar fi, care să locuiască cu mine.Ofer și cer seriozitate.Tel:0752137084
Băiat drăguț caut fata draguta, foarte plinuta
Baiat dragut 34 ani, casa, locuiesc singur, caut fata draguta din Bucuresti, foarte plinuta cu forme plinute, (20-35 ani), pentru relatie stabila. Mai multe vb la tel. 0761734775. Te astept sa ma suni.
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar fain 30 si prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima jud Alba .Tel 0762715075
Relație serioasă și căsătorie
Mă cheamă Gigi și am un mic handicap fizic, adică un rest de hemipareză pe partea stângă. Doresc să cunosc o femeie cu un mic handicap sau chiar sănătoasă, în vederea unei relații serioase care să ducă la căsătorie. Eu am 46 de ani, 1.73 m, aproximativ 75 de kg, sunt blond cu ochii verzi și locuiesc în județul Ialomița. Pot fi contactat la numărul de telefon 0733.212.407 și pe adresa de email gigipopirlan.gp@gmail.com. Te aștept! Nu ezita să mă cauți!
Relatie
Buna sunt Denis din olt caut o fata pentru o relatie de lunga durata 0769811563
Domn 75 ani cu handicap locomotor caut doamna singura
Domn 75 ani cu handicap locomotor, din Medias, caut doamna singura, varsta maxim 62 ani, studii liceu, pentru a se stabili la mine. Asigur sederea in locuinta proprietatea mea si dupa decesul meu. Sunati intre orele 10 si 15. Nr. telefon temporar 0724-093.586. Nu raspund la bip, barbati si la numere private.
Buna!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
prietenie
Am 45 ani singur necasatorit. Caut doamna matura pt prietenie. 0743404547
caut o fată serioasă
Băiat serios, 25 de ani. Cu părul blond și ochi albaștri. Caut o fată în vederea unei relații serioase de lungă durată. 0757518238
Casatorie
Bună ma numesc Vasile și am 24 ani și sunt din Lipova jud ara și am probleme cu vederea și caut o fata sau o doamna care sama accepta asa cum sunt eu nu contează ani și cine ma vrea asa cum sunt eu ma poate suna la numărul meu de tel 0746908101 va pup

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.