Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Divortat
Singur din Bucuresti,54ani,175cm,nefumator,alcool nu,doresc sa cunosc o doamna pentru prietenie,virsta apropiata.Telefon sau mesaj 0731674923.
prietenie
Domn singur. Caut doamna matura pt prietenie. Pote fi si din strainatate. 0743404547
Hello sunt Paul din Basel Elvetia
Hello sunt Paul din Basel Elvetia singur educat doctor js realizat doresc sa cunosc o domnisoara / doamna din Romania cu varsta intre 30 si 45 de ani pentru o relatie de prietenie / casatorie. Pot fi contactat pe adresa de email: jsdr4002@gmx.com
Sotie
Buna ma numesc Emil am 34 de ani caut fata de la tara am propria afacere dispusă sa se mute la mine tel 0730065911
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari.Mai multe detalii la telefon 0728.486.666 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Relatie Serioasa
Buna.sant gabriel iasi 36 ani necast.as vrea o femeie matura sa stam amandoi.si fie dragoste antlgere iubire serioasa.nr 0747210161,suna nr.
tanar ,,dragut pt o doamna discreta jud alba
Tanar fain 30 si prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta pt o relatie intima jud Alba .Tel 0762715075
Relație serioasă
eu sunt Alex, am 25 de ani, și sper acum pentru că se apropie Crăciunul. Să găsesc o fată serioasă. Poate fi din orice zonă a țării. Și poate avea inclusiv un copil. Nu contează asta. . 0757518238
Singur
Tânăr 28 ani fara obligații din Bacău doresc sa cunosc o doamna matura vârstă max 35 ani.. 0751319478
Buna caut o fata foarte serioasa pentru căsătorie
Buna sunt Stefan din Teleorman am 31 ani despărțit cu un copil și caut o fata serioasa ptr căsătorie accept și cu copil Nr meu este 0766343752 rog seriozitate maxima

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.