Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Relatii.ro

Anunturi matrimoniale


O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Relație de lungă durată
Mă numesc Marius am 30 de ani locuiesc singur sunt din București caut o fată serioasă pentru o relație de lungă durată. Telefon 0721781018.
Relatie serioasa
Barbat singur 48 180 80 din Salaj caut doamna pt o relatie serioasa si de durata tel 0747649226.
Prietenie/ casatorie
IASI - Barbat, 50ani, caut doamna 45-50 ani, pentru relatie de lunga durata, casatorie. whatsapp si tel 0733577758
Relatie serioasă cu scop de căsătorie
Tânăr drăguț am 31 de ani sunt din Oradea fara obligații caut o femeie sinceră in vederea căsătoriei rog seriozitate. Tel 0726793032
casatorie
Inginer mecanic 37 ani 189 89 kg necasatorit antialcoolic nefumator din Bucuresti doresc casatorie doamna serioasa dornica de a forma o familie cu varsta intre 34 44 ani atat din Bucuresti cat si din tara Exclus neserioasele si nehotaratele Tel 0785671566
buna
buna numele meu este nelu traiesc in zona Stuttgart de 28 de ani de profesie Agent imobiliar sant un baiat linistit plin de viata imi place sa calatoresc sant aici sami gasesc jumatatea copii nu ma deranjeaza dinpotriva ii ador vreau sa cunosc o fata caresi doreste sa fie fericita imi place bucataria mersul pe bicicleta innotul si plimbarea mai sant multe de spus dar eu zic mai intai sa incercam sa ne cunoastem tel. 00491738285276
Relaţie serioasă.
Bărbat singur divorțat 48 de ani locuiesc la ţară doresc să cunosc o doamnă 38-48 de ani cospodină de la ţară sinceră și fără vicii și care poate avea și un copil pentru o relație serioasă și de lungă durată bazată pe respect și sinceritate.tele.0764161419.
RELAȚIE SERIOASA +40728776796
SINCER,SUFLETIST,ROMANTIC SENTIMENTAL CARACTER RESPECTOUS.
Relatie serioasa
Mihai, 40 de ani, stabilit temporar in Anglia, caut persoana de sex opus, din Romania (dispusa, in timp, sa se mute aici), in vederea unei relatii serioase. Sunt o persoana fara vicii si fara obligatii si mi-as dori sa cunosc o persoana cu caracter similar. Daca corespunzi te rog contacteaza-ma, urmand sa schimbam poze si mai multe detalii despre noi, in privat, pe email sau WhatsApp: +447404182972. Daca NU corespunzi sau NU esti interesata te rog sa ignori acest anunt.
Doresc sa ma iei sa ma iubesti si sa ma tii langa tine toata viata draguta domnisoara
Adrian din Cluj 31 ani credincios ,dragut, inteligent ,fidel , serios cand e necesar ,pot zice baiat de casa nu imi plac distractiile aiurea nici sa umblu in cluburi si localuri care mi se par de prost gust neadecvate pt orice om bun si sanatos in toate privintele . Am 1,78 m înălțime aprox 80KG ,fara vicii nefumator ,imi place sa gatesc ,sa ma plimb sa fiu alaturi de persoana iubita in locuri minunate . Nu înțeleg clar nu pot sa imi explic de ce acum în aceste vremuri moderne tehnologic femeile au involuat și majoritatea tinerelor se comporta aberant , nu vor sa asculte ,sa ne faca o fericire posedand o foarte mare aroganta extrema impotriva noastra de trebuie sa apelam la aceste anunturi pentru a primi ce de fapt meritam . Inca cred in cuvintele "Cere si ti se va da" lasate de creatorul acestei lumi D-zeu și sper că o să am parte de acea drăguță potrivită care sà îmi dea mânuța și să nu mă mă mai lase să ne ținem aproape întotdeauna . Vreau tu viitoarea iub Adrian Mircea Raica către adrianwarriorgod acum 3 oreDetalii Adrian din Cluj 31 ani credincios ,dragut, inteligent ,fidel , serios cand e necesar ,pot zice baiat de casa nu imi plac distractiile aiurea nici sa umblu in cluburi si localuri care mi se par de prost gust neadecvate pt orice om bun si sanatos in toate privintele . Am 1,78 m înălțime aprox 80KG ,fara vicii nefumator ,imi place sa gatesc ,sa ma plimb sa fiu alaturi de persoana iubita in locuri minunate . Nu înțeleg clar nu pot sa imi explic de ce acum în aceste vremuri moderne tehnologic femeile au involuat și majoritatea tinerelor se comporta aberant , nu vor sa asculte ,sa ne faca o fericire posedand o foarte mare aroganta extrema impotriva noastra de trebuie sa apelam la aceste anunturi pentru a primi ce de fapt meritam . Inca cred in cuvintele "Cere si ti se va da" lasate de creatorul acestei lumi D-zeu și sper că o să am parte de acea drăguță potrivită care sà îmi dea mânuța și să nu mă mă mai lase să ne ținem aproape întotdeauna . Vreau tu viitoarea iubită ,parteneră să fii potrivita la trup sa nu fumezi ,să nu ai un trecut toxic , sa iti placa sa traiesti sanatos sa fii credincioasa,curata sufleteste , tinerică 18 până în 20+ ani,să fii fidelă serioasă 100% . Sunt dornic sa primesc si sa ofer afectiune ,dragoste ,iubire ,atingeri, saruturi ,doresc sa ma iei ,sa ma iubesti si sa ma tii langa tine toata viata să fii dacă vei vrea soția mea . Poti fi de oriunde din tara daca accepti sa ne mutam impreuna sa incepem un viitor frumos fericit . Nu VREAU AVENTURI NICI NU ACCEPT SPECIMENE CARE NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA DE FEMEIE PENTRU A FII PERMANENT CU MINE NICI DIVORTATE SI CU COPII . Mă găsești la 0741340790 răspund doar la SMS sau whatsapp . Scrie-mi mesajul tău de prezentare obligatoriu cu o caracterizare ,descriere fizica a ta . Muahh Pup :)

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.